Astrološka napoved za 1.10.2016

Končno, nova Lunina rast!

Danes, ob 2. uri zjutraj, sta se srečala Sonce in Luna v tehtnici, vladarica tehtnice, Venera je v trigonu z Neptunom, kar prinaša obdobje intenzivnejše vizualne komunikacije. Prav tako vam nudi inspiracijo pri vašem dnevu, če jo potrebujete. V ljubezni se lahko poglobite, do ne-slutenih globin.

S to energijo bo obarvana vsa Lunina pot, vse do Ščipa, Sonce v sekstilu s Saturnom pa bo vztrajno prinašal hladnejše noči.

Vse poti so torej odprte, primeren čas je za podpisovanje pogodb, nakupe ali prodaje. Marsikaj lahko v tem obdobju uspešno uredite.

Po mlaju se začenja neka nova energija, val višje vibracije, ki vas bo ponesel k pomembnim korakom v življenju in omogočil napredovanje v duhovnem pomenu. Pri tem mislim, predvsem na nenasilno komunikacijo v odnosih, ljubezen in ekologijo.

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here