Astrološke napovedi

Astrološka napoved za 1.9.2016

Mlaj v obliki obročastega Sončevega mrka

Luna v devici dela slabe aspekte, kvadrat s Saturnom in Marsom, v opoziciji z Neptunom. Precej dinamični in stresni aspekti, bodite zelo previdni, šolarji so na cesti. Na družbeni ravni pričakujemo težje energije.

V obdobju med mrki, ki traja že od zadnjega Ščipa se bo razpotegnilo še do naslednjega Ščipa, ki bo spet v obliki delnega Luninega mrka, smo običajno žal priča ekstremnim dogodkom, vremenskim katastrofam, konflikti so zaostreni, pogosteje se dogajajo nesreče, sproščajo se napetosti pod Zemljinim površjem. V tradicionalni astrologiji ta mrk prinaša pomembne odločitve, na osebni in družbeni.

V tem obdobju vam priporočam, da negujete prav notranji mir in izberete pot nenasilnega pogovora in ljubezni, namesto da zaostrujete morebitne konflikte. Bodite en drugemu v oporo, saj s prijaznostjo ustvarjamo boljši svet za nas in za naše otroke.

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Sorodne objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !