Išči
Generic filters
gaia

Astrološka napoved za 11.4.2017

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Gaia Asta
X

Spremljaj objave: Gaia Asta

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Danes je Ščip v ovnu, ki je pravi kažipot, predvsem tudi zato, ker se je včeraj Merkur obrnil v retrogradno gibanje.V tej kombinaciji, se vam odpira idealnih štirinajst dni, za to, da se poglobite vase in se začnete poslavljati, od določenih opravil ali navad, ki ste jih uporabljali in vas nekako bremenijo, pri vašem nadaljnjem duhovnem in osebnostnem razvoju.Možne so tudi spremembe v karieri, v tem pomenu, da prepoznate prioritete in česa dejansko ne bi več delali. Ustvarjalna sila življenja je ogromna in življenje izpolnjeno z ljubeznijo in notranjim mirom, je veličastno, zato je prav, da se posvečate res stvarem, ki vas karseda izpolnjujejo.Merkur bo retrograden od 11.4. – 4.5., Venera se obrne v direktno gibanje, 15.4.

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem