Astrološka napoved za 13.11.2016

Pred nami je teden, ki bo precej zaznamoval zaključek leta, kajti v sebi nosi velik potencial uresničevanja in v tem duhu se nam bo nenadoma povezalo in uresničilo vse na čemer smo delali skoraj v celotnem letu.

Levji delež pri tem bo imela Luna, približujemo se škorpijonovemu Ščipu,14.11., ki bo v Perigeju, kar pomeni, da se na svoji orbiti najbolj približa Zemlji. „Super-luna“ bo videti večja in svetlejša, zato bo tudi močnejše delovala. Zanimivo je, da je največja v zadnjih 68 letih.

Neposredno po Ščipu se bodo začele odvijati stvari z izjemno naglico, tako da bomo lahko vsak dan znova presenečeni in hvaležni za vse priložnosti, ki jih bomo dobivali.

Nedelja, 13.11.2016

Luna v biku je dan pred močnim škorpijonovim Ščipom, še vedno bo v zraku dobra energija, vendar malo bolj dinamična, skrbite na fokus in notranji mir in ne razmišljajte o ničemur drugem, kot le o svojem delu, čeprav je nedelja. Dneve okoli Ščipa je potrebno izkoristiti.

V.M.: “Ljubezen je izjemna, veliko daje in malo zahteva;
samo kanček prijaznosti in srčen nasmeh.”

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here