Astrološke napovedi

Astrološka napoved za 13.8.2016

V tem tednu nas čaka Ščip, ki bo hkrati tudi mimobežni Lunin mrk, kajti senca zemlje gre mimo Lune, mrk ne bo viden, vendar gre kljub temu Luna skozi vozlišča in s tem odpira nove poti, ter ustvarja energijsko podlago enako, kot pri običajno vidnem Luninem mrku.

S tem se tudi začenja obdobje poletno-jesenskih mrkov, v avgustu in dva v septembru.

Zgodili se bodo namreč kar trije, tokratni Lunin, nato Sončev in kasneje še en delni Lunin mrk.

Najmočnejši bo seveda Sončev mrk, na katerega se v duhovnem smislu začnemo pripravljati že sedaj. V obdobju med mrki bo prisotna močna energija transformacije, s poudarkom na odkrivanju novih tehnologij in ekologije, tako v globalnem pomenu, kakor tudi na osebni ravni.

Čas sprememb je tu in v kolikor ste v obdobju, ko veste, da morate narediti korak naprej, v svojem duhovnem razvoju, je najprimernejši čas prav v obdobju mrkov. Ker sta osvetljeni vozlišči, Rahu in Ketu, bo v tem času naj primernejša energija, da se uskladite s svojo življenjsko potjo in se predate osebnostnemu in duhovnemu razvoju.

V tem tednu se bodo dogajale pomembne stvari, na globalni politični ravni, astrološko kaže, da se bo človek vendarle začel pomikati k ustvarjanju trajnega miru, bolj humane in okoljske prijaznejše družbe. Slednje je najbolj pomembno, kajti okoljsko neravnovesje vpliva na to, da so ognjene astrološke dežele izčrpane, bodisi zaradi suše, bodisi zaradi demografskih selitev, katerih je spet vzrok nepravilna raba naravnih virov.

Človeštvo mora začeti živeti drugače in k temu lahko prispeva vsak posameznik,
tudi vi.
Mama zemlja ima vsakogar enako rada in vsakdo lahko to ljubezen v enaki meri tudi vrača. To je ključ do sprememb.

Sobota, 13.8.2016

Luna je v optimističnem strelcu, v trigonu s Soncem in Uranom, Venera je v kvadratu s Saturnom. Aspekti še vedno prikazujejo na izjemno zgoščen cestni promet, ker bo v zraku velika dinamika, zastoji. Svetujem, da ste res zelo potrpežljivi in se ne prepuščajte takoj stresnim aspektom. Čustveno smo lahko malo preobčutljivi, vendar to sodi k mimobežnemu mrku, ki klice po spremembah…

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda te zanima

Close
Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !