Astrološke napovedi

Astrološka napoved za 13.9.2017

Vse od Ščipa naprej, smo vstopili v obdobje višje vibracije in čistejših energij.

Temu naj bi se tudi prilagodili in s svojim življenjem sledili univerzalnim duhovnim zakonom, kot so iskrenost v odnosih, širjenje pozitivne energije in sočutje.

Luna je v obdobju uresničevanja, kar pomeni, da se bo uresničevalo vse, kar smo v celotnem obdobju poletja načrtovali in kamor smo vlagali energijo, po drugi strani se bo uresničevalo tudi vse tisto, kar je zapisano v osebnem horoskopu.

Čim bolj smo odprti, ljubeči in v notranjem miru, tem bolj smo usklajeni z nebom, planeti, zvezdami, konstelacijami.

Danes je zadnji Lunin krajec, z Luno v dvojčkih in Soncem v devici. Z njim prihajajo aspekti, o vas se bodo govorile dobre stvari in danes je dan, v katerem lahko spoznate ljudi, s katerimi boste v prihodnje veliko sodelovali. Prav tako boste uspešni pri svojem delu, kajti vse se bo dogajalo ravno tako, da vas bo v realizaciji vsestransko podpiralo.

Venera je bila zjutraj v trigonu s Saturnom, zaupajte, da se stvari pravilno razvijajo, čeprav na prvi pogled ravno ni tako videti, delujte prijazno in z veliko mero notranjega miru.

Luna bo v Perigeju, kar pomeni močan vpliv. Dan bo v znamenju ljubezni in dobre hrane.

V.M. “Spet je vse dobro”

Tagi
Pokaži več

Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !