Astrološka napoved za 14.10.2016

Bliža se močan Ščip, z Luno v Perigeju in z vse prej, kot nežnimi aspekti.

Vpliv Ščipa bo segel v globine naše zavesti, ter nam pri tem pomagal, da spoznamo česa v življenju ne potrebujemo več in kam naj bi usmerili svojo energijo.

Aspekte ob temu Ščipu lahko razumemo, kot križišče na svoji poti, na katerem si lahko izberemo več različnih smeri, oziroma si izberemo pot, po kateri bomo hodili. Prav tako nam aspekti lahko pomagajo nekaj zaključiti, da se v novo obdobje poženemo očiščeni in polni energije.

Malo pred polno Luno sta Sonce in Uran v opoziciji, aspekt onemogoča razvoj, možne so nenadne prekinitve in spremembe, energijo lahko izkoristite sebi v prid, tako da začnete v neki situaciji ravnati popolnoma drugače, se spremembam prilagodite in postavite stvari na novo. 

Danes zjutraj, do 9. ure ima Luna še lep aspekt z Venero, potem je v praznem teku, do 17. ure. Pomembnejše stvari opravite zgodaj zjutraj, saj kasneje stvari ne bodo potekale ravno po načrtu, zapomnite si, da je inteligenca predvsem sposobnost prilagajanja, zato se prilagodite dani situaciji in ne zahtevajte preveč od drugih, Merkur je v sekstilu s Saturnom.

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here