Astrološke napovedi

Astrološka napoved za 14.10.2016

Bliža se močan Ščip, z Luno v Perigeju in z vse prej, kot nežnimi aspekti.

Vpliv Ščipa bo segel v globine naše zavesti, ter nam pri tem pomagal, da spoznamo česa v življenju ne potrebujemo več in kam naj bi usmerili svojo energijo.

Aspekte ob temu Ščipu lahko razumemo, kot križišče na svoji poti, na katerem si lahko izberemo več različnih smeri, oziroma si izberemo pot, po kateri bomo hodili. Prav tako nam aspekti lahko pomagajo nekaj zaključiti, da se v novo obdobje poženemo očiščeni in polni energije.

Malo pred polno Luno sta Sonce in Uran v opoziciji, aspekt onemogoča razvoj, možne so nenadne prekinitve in spremembe, energijo lahko izkoristite sebi v prid, tako da začnete v neki situaciji ravnati popolnoma drugače, se spremembam prilagodite in postavite stvari na novo. 

Danes zjutraj, do 9. ure ima Luna še lep aspekt z Venero, potem je v praznem teku, do 17. ure. Pomembnejše stvari opravite zgodaj zjutraj, saj kasneje stvari ne bodo potekale ravno po načrtu, zapomnite si, da je inteligenca predvsem sposobnost prilagajanja, zato se prilagodite dani situaciji in ne zahtevajte preveč od drugih, Merkur je v sekstilu s Saturnom.

Tagi
Pokaži več

Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !