Astrološka napoved za 14.2.2017

Približujemo se popolnemu Sončevemu mrku, ki bo ob mlaju, 26.2., na 8. stopinji rib.

Obdobje med mrki poznamo po možnosti sprememb, spremenimo lahko svojo usodo in se odločimo živeti polnejše, bolj duhovno in bolj zdravo življenje. Tam, kjer vpliv mrka trči ob določene planete, pogledamo 8.stopinjo rib in hišo, na tistem področju se moraš znati popolnoma odpreti in predati, ter spustiti energijo mrka skozi sebe. Mrk lahko tudi pokaže nove smeri, ko si prečiščen, se odprejo nove energije.

Na osebni sferi se bo v obdobju med mrkoma odprlo mnogo pravih idej, za kariero ali podjetništvo, to idejo lahko krepimo in negujemo vse do Sončevega mrka. Popoln Sončev mrk predstavlja mejnik in nek nov začetek, na področju konkretnega življenja.

Sicer pa je danes Luna v tehtnici in dan zaljubljencev. Luna je v opoziciji z Venero in Marsom bolj podpirajo zdravljenje odnosov, zato prav na današnji dan lahko odpustite svojemu partnerju kakšno zamero in ga prijetno presenetite. Tudi planetoid Kiron je v ovnu, blizu Marsa in Venere, kar prinaša obdobje očiščenja in prečiščenja na področju odnosov.

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo
Bio Chia semena (250g)

Bio Chia semena (250g)

Semena chia so vir omega ..

6.95€

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here