Astrološke napovedi

Astrološka napoved za 16.11.2016

Pomembno je, da v obdobju prehoda, iz škorpijona, v strelca pazite na zdravo prehrano, da jeste čim bolj naravno, veliko vlaknin, oreščkov, kostanja in zaužijete dovolj vitaminov. Nadvse pomembni so agrumi, ki pomlajujejo kožo, korenje in zelje, s katerim boste čistili kri. Pred nami so čudoviti dnevi, v katerih boste lahko dokončevali projekte, kateri imajo tudi veliko možnosti, da vam tudi uspejo.

Sreda, 16.11.
Luna potuje skozi komunikativne dvojčke, do 12. ure je v sekstilu z Uranom. Primeren čas je za živahno komunikacijo, nova spoznanja so na vidiku. Če iščete rešitve, bodite odprti, kajti lahko pridejo nenadejano in iz popolnoma drugih smeri, kakor ste vajeni. Srečen preobrat se bo zgodil do 12. ure, potem je Luna v praznem teku. Izkoristite to dragoceno dopoldne, da se soočite celo z tistim, čemur se najbolj izogibate.

V.M.”Mraz je koristen, saj ustvarja bližino”

Tagi
Pokaži več

Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !