Astrološka napoved za 16.11.2016

Pomembno je, da v obdobju prehoda, iz škorpijona, v strelca pazite na zdravo prehrano, da jeste čim bolj naravno, veliko vlaknin, oreščkov, kostanja in zaužijete dovolj vitaminov. Nadvse pomembni so agrumi, ki pomlajujejo kožo, korenje in zelje, s katerim boste čistili kri. Pred nami so čudoviti dnevi, v katerih boste lahko dokončevali projekte, kateri imajo tudi veliko možnosti, da vam tudi uspejo.

Sreda, 16.11.
Luna potuje skozi komunikativne dvojčke, do 12. ure je v sekstilu z Uranom. Primeren čas je za živahno komunikacijo, nova spoznanja so na vidiku. Če iščete rešitve, bodite odprti, kajti lahko pridejo nenadejano in iz popolnoma drugih smeri, kakor ste vajeni. Srečen preobrat se bo zgodil do 12. ure, potem je Luna v praznem teku. Izkoristite to dragoceno dopoldne, da se soočite celo z tistim, čemur se najbolj izogibate.

V.M.”Mraz je koristen, saj ustvarja bližino”

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here