Astrološke napovedi

Astrološka napoved za 16.2.2017

Obdobje med mrki v katerem se zdaj nahajamo, je izjemno občutljivo obdobje, predvsem ne priporočam konfliktov v tem času, kajti konflikti v času med mrki povzročijo lahko večjo škodo ter ostanejo z nami kar dolgo časa.

To obdobje je kakor zorana poljana, ki čaka, da vanjo posejemo kulturo, katero želimo, da raste in obrodi sadove , ki nas bodo hranili v prihajajočem letu….

Obročasti Sončev mrk se bo dogodil ob mlaju, 26.2.

Astrološko mrk pomeni, da vas na področju življenja, kjer se mrk dogodi zaobjame tema, oziroma se začnete počutiti negotovo. To je približno tako, kot če bi za nekaj časa luč zavesti izginila in bi zavladali podzavestni mehanizmi, katere povzroča Luna. Ko se po mrku spet rodi svetloba, se skozi žareč obroč Sončevega diska, rodi sprememba. V naši astrološki karti se vidi, katero področje življenja nam mrk osvetljuje in s tem daje priložnost, za spremembe in novo rast.

V času mrkov lahko spreminjamo svojo usodo, kar pomeni, da začnemo odločneje hoditi po svoji poti. Predvsem bo Sončev mrk dajal velike priložnosti na področju podjetništva, naj poudarim, da se pomembni koraki gradijo po 26.2., potrebno je vedeti, kje se vam mrk osvetli in s kakšnimi ovirami se boste na tej poti srečevali.

Luna je danes v škorpijonu, postali bomo bolj čustveni in odločeni, da izpeljemo nekaj do konca. Merkur je v sekstilu z Marsom, odločen dan je tudi za kakšno dobro kosilo, sestanke, ter zanimive pogovore, s prijatelji ali sodelavci, najboljše stvari se dogodijo v času med malico ali kosilom.

V.M. “Narava je včasih muhasta, toda vam je dano, da držite skupaj”

Tagi
Pokaži več

Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !