Astrološka napoved za 16.6.2017

Astrološka napoved za 16.6.2017

Zadnji Lunin krajec in bližajoči poletni solsticij, ko so pomembne le tri magične stvari: sladoled, voda in sonce.

S padajočo Luno se približujemo mlaju v raku in vstopamo v zrelo poletje, ko začne v naših možganih Sonce prižigati iskre serotonina in začnemo uživati ob popoldnevnih skokih v vodo in počasi čutimo, da pritisk vsakodneva začenja popuščati in vse bolj nas zaobjema sproščena poletna energija.

Prav v teh dneh je pomembno, da treniramo svoj nasmeh, kajti čim več pozitivne energije in optimizma bomo vnesli v svoje telo, v času raka in leva, več je bomo lahko ustvarjali v drugi, temni polovici leta.

Petek, 16.6.

Luna bo potovala skozi ribe, približevala se bo vlažnemu Neptunu, kar bo verjetno sprožilo kakšno plohico. Neptun bo poudarjal intuicijo, ob enem boste bolj utrujeni, saj bo poleg padajoče Lune v ribah, prisoten močan vpliv Neptuna, ki vam bo posrkal precej energije.

Popoldan in zvečer bo primeren čas za meditacijo, poslušanje glasbe, gledanje filmov, ples sprostitev.

  • Članki
Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.
Deli to s prijateljem