Astrološka napoved za 17.7.2016

Danes bodo predvsem v dopoldanskem času odlične energije, spet v podporo vsem, ki opravljate promocijo, se preživljate s turizmom ali drugimi storitvenimi dejavnostmi. Sonce je v trigonu s Marsom, prav danes lahko pridobite pomembne kontakte in ideje.

V tem tednu se Luna približuje svojemu Ščipu, še vedno v znamenju raka. Ta bo poskrbel, da temeljito očistite dom ali okolico, naredite nove načrte, pomembne stvari na družbeni ravni se dogajajo, prav tako lahko naredite pomembne premike na ravni družine, ki naj bodo usmerjeni k poenostavljanju stvari in čim bolj skromnemu življenju, saj se z avgustom počasi proibližujemo jesenjskim mrkom, ki bodo družbeno še bolj težavni in je dobro, da se na te stvari tudi ustrezno pripravimo. Ščip v času raka, bo z Luno v kozorogu, pred Ščipom je še močan aspekt, Sonce kvadrat Uran, ta dinamika je že prinsela ohladitve in vročinske nevihte, saj je Luna v apogeju, to je točka Lunine ekliptike, ki je najbolj oddaljena od zemlje in vodo izpusti.

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here