Astrološke napovedi

Astrološka napoved za 17.7.2016

Danes bodo predvsem v dopoldanskem času odlične energije, spet v podporo vsem, ki opravljate promocijo, se preživljate s turizmom ali drugimi storitvenimi dejavnostmi. Sonce je v trigonu s Marsom, prav danes lahko pridobite pomembne kontakte in ideje.

V tem tednu se Luna približuje svojemu Ščipu, še vedno v znamenju raka. Ta bo poskrbel, da temeljito očistite dom ali okolico, naredite nove načrte, pomembne stvari na družbeni ravni se dogajajo, prav tako lahko naredite pomembne premike na ravni družine, ki naj bodo usmerjeni k poenostavljanju stvari in čim bolj skromnemu življenju, saj se z avgustom počasi proibližujemo jesenjskim mrkom, ki bodo družbeno še bolj težavni in je dobro, da se na te stvari tudi ustrezno pripravimo. Ščip v času raka, bo z Luno v kozorogu, pred Ščipom je še močan aspekt, Sonce kvadrat Uran, ta dinamika je že prinsela ohladitve in vročinske nevihte, saj je Luna v apogeju, to je točka Lunine ekliptike, ki je najbolj oddaljena od zemlje in vodo izpusti.

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !