Astrološka napoved za 18.11.2016

foto:blog.libero.it

Luna se pomika proti zadnjemu Luninemu krajcu, realizirale se bodo stvari, ki jih že dolgo načrtujete in se za njih trudite.

Energija strelca vas bo tudi povabila na krajše ali daljše izlete, potovanja, če nič drugega boste zrli v nebo, katerega bo sicer v prihodnjih dneh izpiralo deževje, toda škorpijonovo vreme se bo kljub klimatskim spremembam slej ko prej poslovilo in nastopilo bo obdobje strelca, čistega neba, svežega zraka in snega, ki bo pobelil gorske vrhove. V ponedeljek, 21.11. bo Sonce vstopilo v znamenje strelca, ta premik predstavlja dvig od materialnega k duhovnemu, začetek zimskih sanj.

Petek, 18.11.
Luna v raku, bo zagotovo priklicala vlago, Neptunovo meglo, spet se bo ohladilo in na vidiku so vremenske spremembe. Preko dneva bo vladala dinamična energija, veliko dela boste imeli, lahko se nekaj pokvari in težko se boste dogovarjali, ker bo vsak razumel nekaj svojega. Luna bo zvečer vseeno prinašala harmonijo v dom, naposled se bodo energije uredile in na obraz se bodo spet narisali nasmehi.

V.M.”Danes ali jutri preživite kakšen sproščen trenutek s svojim partnerjem..”

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here