Astrološke napovedi

Astrološka napoved za 18.11.2016

Luna se pomika proti zadnjemu Luninemu krajcu, realizirale se bodo stvari, ki jih že dolgo načrtujete in se za njih trudite.

Energija strelca vas bo tudi povabila na krajše ali daljše izlete, potovanja, če nič drugega boste zrli v nebo, katerega bo sicer v prihodnjih dneh izpiralo deževje, toda škorpijonovo vreme se bo kljub klimatskim spremembam slej ko prej poslovilo in nastopilo bo obdobje strelca, čistega neba, svežega zraka in snega, ki bo pobelil gorske vrhove. V ponedeljek, 21.11. bo Sonce vstopilo v znamenje strelca, ta premik predstavlja dvig od materialnega k duhovnemu, začetek zimskih sanj.

Petek, 18.11.
Luna v raku, bo zagotovo priklicala vlago, Neptunovo meglo, spet se bo ohladilo in na vidiku so vremenske spremembe. Preko dneva bo vladala dinamična energija, veliko dela boste imeli, lahko se nekaj pokvari in težko se boste dogovarjali, ker bo vsak razumel nekaj svojega. Luna bo zvečer vseeno prinašala harmonijo v dom, naposled se bodo energije uredile in na obraz se bodo spet narisali nasmehi.

V.M.”Danes ali jutri preživite kakšen sproščen trenutek s svojim partnerjem..”

Tagi
Pokaži več

Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !