Išči
Generic filters
astro
foto:blog.libero.it

Astrološka napoved za 18.11.2016

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Gaia Asta
X

Spremljaj objave: Gaia Asta

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Luna se pomika proti zadnjemu Luninemu krajcu, realizirale se bodo stvari, ki jih že dolgo načrtujete in se za njih trudite.Energija strelca vas bo tudi povabila na krajše ali daljše izlete, potovanja, če nič drugega boste zrli v nebo, katerega bo sicer v prihodnjih dneh izpiralo deževje, toda škorpijonovo vreme se bo kljub klimatskim spremembam slej ko prej poslovilo in nastopilo bo obdobje strelca, čistega neba, svežega zraka in snega, ki bo pobelil gorske vrhove. V ponedeljek, 21.11. bo Sonce vstopilo v znamenje strelca, ta premik predstavlja dvig od materialnega k duhovnemu, začetek zimskih sanj.Petek, 18.11. Luna v raku, bo zagotovo priklicala vlago, Neptunovo meglo, spet se bo ohladilo in na vidiku so vremenske spremembe. Preko dneva bo vladala dinamična energija, veliko dela boste imeli, lahko se nekaj pokvari in težko se boste dogovarjali, ker bo vsak razumel nekaj svojega. Luna bo zvečer vseeno prinašala harmonijo v dom, naposled se bodo energije uredile in na obraz se bodo spet narisali nasmehi.V.M.”Danes ali jutri preživite kakšen sproščen trenutek s svojim partnerjem..”

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem