Astrološke napovedi

Astrološka napoved za 18.8.2016

Osvetljeni s Ščipom!

Ščip bo ob 11.27. uri še v kraljevem znamenju leva in hkrati njegov višek, ki bo energijo popeljal v devico.

Luna bo v dobrem aspektu z Uranom prinesla prave ideje za uresničitev našega življenja. Venera bo v trigonu s Plutonom, nek ciklus se bo razpletel do konca in z vedenjem, ter samozavestjo boste vstopili v novo obdobje. Obenem bo Pluton dal jasno vedeti, da smo v družbeno kritičnem času in nimamo več časa, da bi se obotavljali in živeli po starih vzorcih.

Čas je za pozitivne spremembe, saj je ravnovesje krhko in vsak posameznik šteje. Ščip, mrk in vstop Sonca v znamenje device bodo ustvarili primerno podlago za to, da bo človeštvo začelo temeljito spreminjati svoj odnos, do življenja in planeta, kajti edini pogoj, za trajni mir in obstanek človeštva, je spoštljiv odnos do žive narave in naravnih virov, saj brezmejno izkoriščanje naravnih virov in živalska industrija peljeta človeštvo k popolnem duhovnem in čustvenem osiromašenju. Čas, ko mora človeštvo spremeniti svoj odnos, do matere zemlje in življenja nasploh, je zdaj!

Pot do tega je na vsakem posamezniku, kajti kakor mati zemlja podpira vse življenje in vsakega posebej, mora tudi vsakdo izmed nas to spoštovanje in ljubezen vračati. Jaz in ti, vsak posameznik, lahko s spremembo prehrane in načina življenja prispeva svoj delež, k prenehanju brez glavnega izkoriščanja življenja in matere zemlje. Čeprav so to zgolj drobtinice, moramo vedeti, da je prav iz drobtin sestavljena cela štruca kruha.

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !