Astrološka napoved za 19.10.2016

Po Ščipu se bodo energije postopoma začele umirjati in se vračati v znane tirnice.

Predlagam, da se temu prilagodite in postopoma umirjate svoj tempo, kajti mesec škorpijona bo delovno precej intenziven in zato potrebujete kondicijo in predvsem ne se izčrpavati, ohranjajte energijo, saj jo boste potrebovali.

Danes se na nebu srečata Mars v konjunkciji s Plutonom in jutri Merkur v opoziciji z Uranom. To so dokaj nevarni aspekti, bodite previdni v prometu in dosledni v komunikaciji, saj lahko pride do napačnega razumevanja.

Osebno, ta aspekt pomeni transformacijo načina življenja, ne glede na ekonomski položaj, se moramo naučiti živeti čim bolj ekološko in trajnostno. Družbeno je še vedno neugoden čas in povečana nevarnost nesreč.

Tudi vremensko bo konec tedna neugoden, vendar Luna se bliža zadnjemu krajcu, ter prinaša realizacijo zadev, na katerih ste delali v prejšnjem obdobju.

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here