Astrološke napovedi

Astrološka napoved za 19.10.2016

Po Ščipu se bodo energije postopoma začele umirjati in se vračati v znane tirnice.

Predlagam, da se temu prilagodite in postopoma umirjate svoj tempo, kajti mesec škorpijona bo delovno precej intenziven in zato potrebujete kondicijo in predvsem ne se izčrpavati, ohranjajte energijo, saj jo boste potrebovali.

Danes se na nebu srečata Mars v konjunkciji s Plutonom in jutri Merkur v opoziciji z Uranom. To so dokaj nevarni aspekti, bodite previdni v prometu in dosledni v komunikaciji, saj lahko pride do napačnega razumevanja.

Osebno, ta aspekt pomeni transformacijo načina življenja, ne glede na ekonomski položaj, se moramo naučiti živeti čim bolj ekološko in trajnostno. Družbeno je še vedno neugoden čas in povečana nevarnost nesreč.

Tudi vremensko bo konec tedna neugoden, vendar Luna se bliža zadnjemu krajcu, ter prinaša realizacijo zadev, na katerih ste delali v prejšnjem obdobju.

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !