Išči
Generic filters
astro

Astrološka napoved za 19.10.2017

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Gaia Asta
X

Spremljaj objave: Gaia Asta

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

Mlaj, ob 21.13. uri

Dan bo težak, Luna v sekstilu s Saturnom vam bo povedala, česa vsega ne smete. Sonce in Luna v opoziciji z Uranom, vam bo lahko prinesla smolo, če boste vseeno poskušali narediti, česar ne zmorete ali ne smete.Lahko bi rekli, končno nova Lunina rast, vendar bomo danes še malo previdni, kajti današnji mlaj bo bolj klavrn, poleg tega, da vam bo Luna v sekstilu s Saturnom povedala, česa vse ne smete, vam bosta Sonce in Luna v opoziciji z Uranom, prinesla tudi smolo, če boste vseeno poskušali narediti tisto nekaj, česar ne zmorete ali ne smete.Danes je neugoden mlaj, primeren edino za obveščanje, zakaj vas določene stvari pri drugih ljudeh motijo, večer pa verjemite, da bo najboljše preživeti doma, tudi vreme se bo začelo počasi spreminjati, po mlaju.Planeti v znamenjih in njihovi aspekti opozarjajo torej na krepitev družbenih napetosti, ki lahko prerastejo v konflikt, pri tem bi najbolj izpostavila Severno Korejo in ZDA, vendar Jupiter v škorpijonu varuje življenje, ker je Jupiter zaščitnik, kar pomeni, da ima človeštvo močne zaščitnike v ozadju svetovne slabe politike. Na osebni ravni nas bo ravno Jupiter v škorpijonu navdihnil ter nam dal voljo in pogum, da se na novo prebudimo in izražamo svoje največje dele zavesti. Do nove Lunine rasti, odsvetujem pomembnejše investicije, zanje bo pravi čas tretji dan po mlaju, z vstopom Sonca v znamenje škorpijona. Vsak mlaj pa vendarle govori svojo zgodbo, kje so kozmična vrata odprta, danes se lahko naučimo, to, kar govori današnja vilinska misel:

“Modrost ni v telesu, pač pa v odprtem duhu”

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem