Astrološke napovedi

Astrološka napoved za 19.10.2017

Mlaj, ob 21.13. uri

Dan bo težak, Luna v sekstilu s Saturnom vam bo povedala, česa vsega ne smete. Sonce in Luna v opoziciji z Uranom, vam bo lahko prinesla smolo, če boste vseeno poskušali narediti, česar ne zmorete ali ne smete.

Lahko bi rekli, končno nova Lunina rast, vendar bomo danes še malo previdni, kajti današnji mlaj bo bolj klavrn, poleg tega, da vam bo Luna v sekstilu s Saturnom povedala, česa vse ne smete, vam bosta Sonce in Luna v opoziciji z Uranom, prinesla tudi smolo, če boste vseeno poskušali narediti tisto nekaj, česar ne zmorete ali ne smete.

Danes je neugoden mlaj, primeren edino za obveščanje, zakaj vas določene stvari pri drugih ljudeh motijo, večer pa verjemite, da bo najboljše preživeti doma, tudi vreme se bo začelo počasi spreminjati, po mlaju.

Planeti v znamenjih in njihovi aspekti opozarjajo torej na krepitev družbenih napetosti, ki lahko prerastejo v konflikt, pri tem bi najbolj izpostavila Severno Korejo in ZDA, vendar Jupiter v škorpijonu varuje življenje, ker je Jupiter zaščitnik, kar pomeni, da ima človeštvo močne zaščitnike v ozadju svetovne slabe politike. 

Na osebni ravni nas bo ravno Jupiter v škorpijonu navdihnil ter nam dal voljo in pogum, da se na novo prebudimo in izražamo svoje največje dele zavesti.

Do nove Lunine rasti, odsvetujem pomembnejše investicije, zanje bo pravi čas tretji dan po mlaju, z vstopom Sonca v znamenje škorpijona. Vsak mlaj pa vendarle govori svojo zgodbo, kje so kozmična vrata odprta, danes se lahko naučimo, to, kar govori današnja vilinska misel:

“Modrost ni v telesu, pač pa v odprtem duhu”

Tagi
Pokaži več

Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !