Astrološke napovedi

Astrološka napoved za 19.4.2017

Dobro jutro, biki!
Danes, ob 23.30.uri bo Sonce vstopilo v vaše znamenje.

Dragocen in pomemben čas bika, nas bo vsestransko prebudil, vse kar moramo vedeti je, da so naša pozitivna čustva izvir mladosti in vitalne energije in so neodvisna od zunanjih okoliščin in drugih ljudi, teveč so podlaga za ustvarjanje dobrih medsebojnih odnosov, zdravijo in negujejo svet okoli nas.

V obdobju bika prevladuje zelena barva, in v tem času je pomembno, da ustvarimo harmonijo v okolici, saj je to čas, ko se odpiramo navzven, v zunanji svet. Bik je plodno, fiksno in zemeljsko znamenje, kar se najbolj pozna v rastlinskem svetu, ki v času bika pričenja bujno rasti.

Ljudje rojeni v znamenju bika so čutni, radi imajo svoj dom, so delavni, imajo občutek za estetiko, so dobri prijatelji, a tudi trmasti in zelo vztrajni.

Sreda, 19.4. Zadnji Lunin krajec, Sonce vstopi v bika

Danes se bo čutila energijska sprememba. Luna dopoldan še potuje skozi kozoroga, dinamičen dan bo, veliko bo dela. Popoldan Luna vstopi v vodnarja in se sreča v kvadratu z retrogradnim Merkurjem, veliko bo urejanja preteklih zadev, toda proti večeru se bodo energije razjasnile in zadihali bomo bikovo energijo.

V.M. “Pa kaj, če je kdo proti? Ne morejo vas vsi razumeti!”

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !