Išči
Generic filters
astro

Astrološka napoved za 19.4.2017

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Gaia Asta
X

Spremljaj objave: Gaia Asta

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Dobro jutro, biki! Danes, ob 23.30.uri bo Sonce vstopilo v vaše znamenje.Dragocen in pomemben čas bika, nas bo vsestransko prebudil, vse kar moramo vedeti je, da so naša pozitivna čustva izvir mladosti in vitalne energije in so neodvisna od zunanjih okoliščin in drugih ljudi, teveč so podlaga za ustvarjanje dobrih medsebojnih odnosov, zdravijo in negujejo svet okoli nas.V obdobju bika prevladuje zelena barva, in v tem času je pomembno, da ustvarimo harmonijo v okolici, saj je to čas, ko se odpiramo navzven, v zunanji svet. Bik je plodno, fiksno in zemeljsko znamenje, kar se najbolj pozna v rastlinskem svetu, ki v času bika pričenja bujno rasti.Ljudje rojeni v znamenju bika so čutni, radi imajo svoj dom, so delavni, imajo občutek za estetiko, so dobri prijatelji, a tudi trmasti in zelo vztrajni.

Sreda, 19.4. Zadnji Lunin krajec, Sonce vstopi v bika

Danes se bo čutila energijska sprememba. Luna dopoldan še potuje skozi kozoroga, dinamičen dan bo, veliko bo dela. Popoldan Luna vstopi v vodnarja in se sreča v kvadratu z retrogradnim Merkurjem, veliko bo urejanja preteklih zadev, toda proti večeru se bodo energije razjasnile in zadihali bomo bikovo energijo.
V.M. “Pa kaj, če je kdo proti? Ne morejo vas vsi razumeti!”

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem