Astrološke napovedi

Astrološka napoved za 2.9.2016

Dan po močnem Sončevem mrku, katerega vpliv bomo čutili še tri mesece, je Luna še vedno v devici, Sonce v kvadratu s Saturnom in v opoziciji z Neptunom, ki malo slabi vitalno energijo.

Stresni aspekti se nadaljujejo, pri reševanju preteklih zadev, vam lahko pomaga Jupitrova naklonjenost, danes sta retrogradni Merkur in Jupiter v konjunkciji, retrogradni Merkur je sel, ki prinaša odgovore na pomembna vprašanja, skratka ob enem, ko se boste soočili z izzivi, vam bo vesolje tudi pokazalo rešitev. Jupiter, srečni planet ekspanzije vstopa v tehtnico, kar pomeni, da se bomo lahko odločali med pozitivno ali negativno energijo. Jupiter bo oboje krepil in vzpodbujal.

Danes pijte veliko tekočine, uživajte v sadovih narave, devica je čas, ko so plodovi zreli, narava je polna zdravja in lepote, Lunina rast v devici je letos intenzivnejša, kakor ponavadi, prav zaradi močnega mrka…

Tagi
Pokaži več

Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !