Astrološke napovedi

Astrološka napoved za 20.10.2016

Luna, s Ščipom v perigeju je prinesla deževje, o katerem smo pisali, čaka nas še nekaj deževnih dni, bliža se škorpijonov mesec, ki je mesec megle, vlage in razkroja.

Škorpijonov mesec je čas, ko salamandri prilezejo na dan, narava se umakne pod površje zemlje, drevje odvrže listje in vse enoletnice svojo energijo shranijo v semenih, to je mesec korenine in mesec, ko so naši pokojni predniki najbližje tostranstvu, zato tudi v tem času praznujemo prvi november, dan mrtvih… Mistične energije so v zraku.

Kljub temu, da je škorpijonov mesec načeloma precej težak, nam ob enem zbistri um in omogoča boljšo koncentracijo, tudi delo nam bo šlo boljše od rok, saj smo v tem času energijsko najbolj polni.

Telo se pripravlja na zimo in naši energijski vozli so najbolj odprti, zato je ta mesec še posebno ugoden za meditacijo, ustvarjalno delo in odločanje o tem, katere ideje bomo začeli realizirati v zimskem obdobju.

Danes Luna še vedno potuje skozi dvojčke, dopoldan je še en zelo nevaren aspekt, Merkur opozicija Uran, zato bodite pazljivi, zlasti v prometu in komunikaciji.
Popoldan bodo energije že malo boljše, vseeno pa se danes lahko zgodi, da vam bodo nepredvidene okoliščine spremenile načrte, bodite previdni in potrpežljivi. Kljub temu, lahko s pomočjo znanja in intuicije vidite prave rešitve, če le sledite srcu, kajti ljubezen je edina realnost.

Tagi
Pokaži več

Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !