Išči
Generic filters
astro

Astrološka napoved za 20.10.2016

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Gaia Asta
X

Spremljaj objave: Gaia Asta

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Luna, s Ščipom v perigeju je prinesla deževje, o katerem smo pisali, čaka nas še nekaj deževnih dni, bliža se škorpijonov mesec, ki je mesec megle, vlage in razkroja.Škorpijonov mesec je čas, ko salamandri prilezejo na dan, narava se umakne pod površje zemlje, drevje odvrže listje in vse enoletnice svojo energijo shranijo v semenih, to je mesec korenine in mesec, ko so naši pokojni predniki najbližje tostranstvu, zato tudi v tem času praznujemo prvi november, dan mrtvih… Mistične energije so v zraku.Kljub temu, da je škorpijonov mesec načeloma precej težak, nam ob enem zbistri um in omogoča boljšo koncentracijo, tudi delo nam bo šlo boljše od rok, saj smo v tem času energijsko najbolj polni.Telo se pripravlja na zimo in naši energijski vozli so najbolj odprti, zato je ta mesec še posebno ugoden za meditacijo, ustvarjalno delo in odločanje o tem, katere ideje bomo začeli realizirati v zimskem obdobju.Danes Luna še vedno potuje skozi dvojčke, dopoldan je še en zelo nevaren aspekt, Merkur opozicija Uran, zato bodite pazljivi, zlasti v prometu in komunikaciji. Popoldan bodo energije že malo boljše, vseeno pa se danes lahko zgodi, da vam bodo nepredvidene okoliščine spremenile načrte, bodite previdni in potrpežljivi. Kljub temu, lahko s pomočjo znanja in intuicije vidite prave rešitve, če le sledite srcu, kajti ljubezen je edina realnost.

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem