Astrološka napoved za 20.12.2016

Danes je luna v devici, v kvadratu s Saturnom, spet dinamičen delavni aspekt, prinesel bo nove izzive in čiščenje stvari za nazaj. Polagoma se boste navadili na Merkurjevo retrogradnost, postopoma se umirite in pripravljajte na solsticij, ki je jutri. Zimski solsticij je najnižja točka Sonca, ter največji odmik ekliptike, od nebesnega ekvatorja. Po solsticiju se dnevi začno daljšati in dnevni lok ekliptike se začne spet dvigovati.

Včeraj se je Merkur obrnil v retrogradno gibanje. Retro bo vztrajal do 8.1. to pomeni, da do tedaj čas ni primeren za nove zadeve, projekte, pogodbe, saj v obdobju retrogradnega Merkurja le urejamo in popravljamo stvari za nazaj. Trenutno je v karti Slovenije Saturn na natalni Luni, na 19. stopinji strelca in kaže na dejansko prenizke plače za normalno življenje, Saturn na Luni označuje skromnost in nizek standard. Toda največja revščina se najbolj izraža v hladnih odnosih in pomanjkanju medčloveškega sodelovanja in na tej točki, lahko bistveno prispevamo, k izboljšanju stanja.

Zimski solsticij je pomemben kozmološki dogodek, ob njem se povežemo s sanjami matere narave, Pacha mame, razbistrimo svoje srce, odpremo čutila in pokličemo svetlobo, da med seboj poveže vse svetove. Zato si 21.12. naredite večer kjer bo odprto srce in pozitivna energija, kajti to je vse, kar lahko našo družbo naredi bolj odprto, srečnejšo in prijaznejšo za življenje. Negujte svoj glas, odpirajte se petju in glasbi, kajti na prvi pogled, so to nepomembne malenkosti, vendar prinašajo lepoto v vsak dan, katero čutijo otroci in se razvijajo v duhu odprtosti in ljubezni.

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo
Bio Chia semena (250g)

Bio Chia semena (250g)

Semena chia so vir omega ..

6.95€

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here