Astrološke napovedi

Astrološka napoved za 20.3.2017

Danes, ob 11.30. uri vstopi Sonce v znamenje ovna, prižge se prva iskra ognja, začne se novo življenje, prebujanje rastlinskega sveta, ljubezenskih sokov, občutek je, kot bi po dolgem spanju odprli oči in pogledali v popolnoma novo in sveže jutro.

Ljudje, rojeni v znamenju ovna so pošteni, ljubeči, pozitivni in vendar izjemno dinamični, hitro se zaženejo v neke nove smeri, odpirajo nova vrata. So pionirji, prav tisti, katerim kasneje sledijo vsa druga znamenja in izpolnijo, ter dokončajo naloge, ki so jih ovni začeli. Ovni se hitro navdušijo, a to navdušenje polagoma zvodeni in že se poženejo v novo smer, so iskalci novih poti, takšna je njihova narava. So zelo dobri prijatelji, čeprav veliko krat nerazumljeni, saj tja, kamor hodijo, verjetno še ni stopila človeška noga. Nežne pripadnice tega znamenja, so izjemne ljubimke in ko ogenj njihove ljubezni zažari, se bo vedno znova iskril.

Ponedeljek, 20.3. Zadnji Lunin krajec, Sonce vstopi v ovna, ob 11.29

Danes je pomladni ekvinokcij, ko so vse energije v ravnovesju in se z ovnom prebudi novo življenje. Škoda, ker ta dan ni praznik, da bi se lahko vsi posvečali naravi in njenim čudežnim ciklom. Astrološko bo lep dan, energije bodo usklajene, če morate storiti kaj pomembnega, je danes pravi dan zato!

V.M.”Notranji mir zmaga, nad zastavljenimi načrti”

  • Članki

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !