Astrološka napoved za 20.3.2017

foto:lovinglightastrologer.com

Danes, ob 11.30. uri vstopi Sonce v znamenje ovna, prižge se prva iskra ognja, začne se novo življenje, prebujanje rastlinskega sveta, ljubezenskih sokov, občutek je, kot bi po dolgem spanju odprli oči in pogledali v popolnoma novo in sveže jutro.

Ljudje, rojeni v znamenju ovna so pošteni, ljubeči, pozitivni in vendar izjemno dinamični, hitro se zaženejo v neke nove smeri, odpirajo nova vrata. So pionirji, prav tisti, katerim kasneje sledijo vsa druga znamenja in izpolnijo, ter dokončajo naloge, ki so jih ovni začeli. Ovni se hitro navdušijo, a to navdušenje polagoma zvodeni in že se poženejo v novo smer, so iskalci novih poti, takšna je njihova narava. So zelo dobri prijatelji, čeprav veliko krat nerazumljeni, saj tja, kamor hodijo, verjetno še ni stopila človeška noga. Nežne pripadnice tega znamenja, so izjemne ljubimke in ko ogenj njihove ljubezni zažari, se bo vedno znova iskril.

Ponedeljek, 20.3. Zadnji Lunin krajec, Sonce vstopi v ovna, ob 11.29

Danes je pomladni ekvinokcij, ko so vse energije v ravnovesju in se z ovnom prebudi novo življenje. Škoda, ker ta dan ni praznik, da bi se lahko vsi posvečali naravi in njenim čudežnim ciklom. Astrološko bo lep dan, energije bodo usklajene, če morate storiti kaj pomembnega, je danes pravi dan zato!

V.M.”Notranji mir zmaga, nad zastavljenimi načrti”

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here