Astrološka napoved za 20.4.2017

Danes sta Sonce in retrogradni Merkur Kazimi

Luna v vodnarju bo prinašala sveže ideje in razmišljanje na sodoben način, retrograden Merkur je v konjunkciji s Soncem, kar pomaga razvozlati težavne izzive in najti prave rešitve, za nekaj, kar že dlje časa ustvarjate.

Danes lahko ozavestite pretekle napake, ki ste jih storili zaradi trmastega vztrajanja pri svojem prav. Trma onemogoča duhovni razvoj, sicer boste imeli čas, da popravite pretekle napake, okoli Ščipa, 10.5., ko bo direkten Merkur v konjunkciji z Uranom, saj se lahko z vibracijami nove dobe popolnoma zlijemo le, če smo brez negativnih vzorcev obnašanja…

V času bika, je zelo pomembno, da začnemo živeti bolj zdravo, predvsem se več gibljemo, rekreiramo in jemo svežo, zdravo hrano. Razvoj duševnosti, pri mladostnikih je zelo povezan z Venero in tudi bikom, zato je bikov mesec, tudi mesec ljubezni. Še en nasvet, sveže obrane lističe vrtnice, ki mora biti biološko vzgojena, zvečer damo v skledico vode in zjutraj si s to vodo umijemo obraz. Le to nas bo v času bika povezalo z energijo Venere in njene večne lepote.

V.M. “Prisila je manj uspešna, kot prava motivacija”

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here