Astrološka napoved za 20.8.2016

V tem tednu Sonce vstopi v znamenje device, lev se je zaključil z veličastno Luno in že napovedal klimatsko ugodno devico, ki nas bo vse skupaj utirila v delavno vnemo in nam dala pravo energijo za urejanje doma, ter okolice.

Pripravljamo se na jesen in zimo, ki bosta kmalu zamenjali sončni del leta. Devica je v svoji naravi marljiva, poštena in zelo zanesljiva, osredotočena je na malenkosti, v čemer zna tudi pretiravati. Čas device je najbolj primeren prav za pospravljanje, urejanje in sortiranje, predvsem v času, ko Luna pada, pomaga pri realizaciji načrtov in idej, katere so zorele že od meseca raka naprej. Toda, zavedajte se, da je devica skromna in preudarna, zato vsakršno dejavnost dobro načrtujte in lepo korakoma poskrbite, da bo vaš dom spet odet v svežo, dišečo energijo…

Sobota, 20.8.2016

Luna v ribah bo v opoziciji z Merkurjem in Jupitrom, kar pomeni da izberite krščansko misel sočutja, do sovražnika in ne zanašajte se na srečo, ki je opozicija z Jupitrom zagotovo ne bo prinesla. Prav tako bodite pazljivi v prometu, ker vsi ti aspekti sovpadajo z izjemno prometno soboto. Dober dan je za vrtnarjenje, kajti rastline imajo v nasprotju z ljudmi, zelo rade opozicije.

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here