Astrološka napoved za 24.11.2016

Za nami je aspekt, Merkurja, ki se je včeraj spojil z modrim učiteljem, pred nami, ples Venere. V petek bo v konjunkciji s Plutonom, kar ponazarja odločilne trenutke, pomembne spremembe, prehod v neko novo obdobje, predvsem na področju ljubezni – lahko poglabljanje odnosa ali usodna srečanja. Venera bo hkrati namreč tudi v kvadratu z Jupitrom, v tem tednu ne boste prav veliko spali, precej razburljivi časi bodo, na čustveni in družbeni ravni, ter na profesionalnem področju. V tem tednu se vam bodo zaključevale zadeve, na katerih delate že daljše obdobje, odprlo pa se vam bo nekaj novega, presenetljivega, Merkur bo v trigonu z Uranom. Ves teden bo razgibana energija, kljub padajoči Luni, vreme bo nestanovitno, temperature bodo precej nesorazmerne, za ta letni čas.

Luna je v družabni tehtnici, v trigonu s Marsom.

Energija se bo popravila, danes boste hudomušno razpoloženi, čeprav boste imeli verjetno polne roke dela, se nikar ne obremenjujte s tem, jemljite stvari s humorjem, saj bo v potovanju skozi strelca, prišel tudi bolj vesel in družaben čas.

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here