Astrološke napovedi

Astrološka napoved za 25.11.2016

Bliža se mlaj, ki bo v torek 29.11. Mlaj bo ohladil ozračje, tedaj bo Venera v kvadratnem aspektu z Uranom. Veliko dela bo na vseh področjih, težko se boste umirili, impulz Lune v upadanju bo močan, saj bo udejanjal vse, kar ste ustvarjali v obdobju rastoče Lune. Mlaj bo z novo rastjo naposled premaknil stvari naprej in odprl neka popolnoma nova vrata, skozi katera boste vstopili, če ste dovolj pogumni in kmalu boste lahko spoznali, da vam strelčev mesec prinaša ravno tisto, k čemur stremite zadnjih nekaj let. V sebi negujte lepe in prijetne občutke, ter zalivajte ljubezen, tudi narava bo lepa, prevladovale bodo barve strelca, ki se bodo razlivale po nebu ob čudovitih sončnih zahodih.

Danes se bo zvrstilo kar nekaj pomembnejših aspektov.

Venera je v konjunkciji s Plutonom in v kvadratu z Jupitrom, Luna v tehtnici v opoziciji z Uranom.

Od tega, da boste imeli pomembno srečanje, do zanimive družbe, s katero se ne boste samo zabavali ampak tudi kaj ustvarjali, pa vse do globoke ljubezenske izkušnje, vam lahko ta dan pričara.

Tagi
Pokaži več

Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !