Astrološke napovedi

Astrološka napoved za 26.9.2016

Začel se je prvi teden jeseni in prvi teden direktnega Merkurja.

Vse, na kar ste čakali v času retrogradnega Merkurja, lahko zdaj uresničite.

Danes je Sonce v konjunkciji z Jupitrom, kar odpira resnično podporo astrološkega vesolja. Pri čemer koli potrebujete kanček sreče, da vam stvari uspejo, bo le ta zagotovljena s strani prečudovitega Jupitra, ki se je takoj po jesenskem enakonočju in Merkurjevem obratu, srečal z našo presvetlo zvezdo, Soncem.

Kljub temu, da je Luna v izginjajoči fazi, se bodo v tem tednu manifestirale vaše želje, hotenja in namere, katere ste nameravali uresničiti v obdobju pomladi in poletja.

Merkurjeva rast bo omogočala nova spoznanja, ter vas opogumila, da storite korak v neznano in s tem razširite obzorja v svojem življenju, bodisi v duhovnem ali materialnem.

Predvsem boste bolj vedri in optimistični, kot ponavadi. Upoštevajte vendar, da Jupiter res vzpodbuja prav vse, torej tudi zapravljanje ali popivanje. Najboljše je, da se ta dan posvečate res tistemu, kar želite, da vam uspe.

“Združite svoje energije. Ne morete si predstavljati, kako je to pomembno”

Tagi
Pokaži več

Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !