Astrološka napoved za 26.9.2016

Začel se je prvi teden jeseni in prvi teden direktnega Merkurja.

Vse, na kar ste čakali v času retrogradnega Merkurja, lahko zdaj uresničite.

Danes je Sonce v konjunkciji z Jupitrom, kar odpira resnično podporo astrološkega vesolja. Pri čemer koli potrebujete kanček sreče, da vam stvari uspejo, bo le ta zagotovljena s strani prečudovitega Jupitra, ki se je takoj po jesenskem enakonočju in Merkurjevem obratu, srečal z našo presvetlo zvezdo, Soncem.

Kljub temu, da je Luna v izginjajoči fazi, se bodo v tem tednu manifestirale vaše želje, hotenja in namere, katere ste nameravali uresničiti v obdobju pomladi in poletja.

Merkurjeva rast bo omogočala nova spoznanja, ter vas opogumila, da storite korak v neznano in s tem razširite obzorja v svojem življenju, bodisi v duhovnem ali materialnem.

Predvsem boste bolj vedri in optimistični, kot ponavadi. Upoštevajte vendar, da Jupiter res vzpodbuja prav vse, torej tudi zapravljanje ali popivanje. Najboljše je, da se ta dan posvečate res tistemu, kar želite, da vam uspe.

“Združite svoje energije. Ne morete si predstavljati, kako je to pomembno”

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here