Astrološke napovedi

Astrološka napoved za 27.3.2017

Teden pred nami bo zanimiv, nove vibracije bodo v zraku, saj bo oven ponovno spustil med nas energije nove dobe. Jutri bo mlaj na 7. stopinji ovna, lahko ga imenujemo začetek novih začetkov.

Astrološko leto bo z vsakim dnem vedno bolj v znamenju ekologije in nujnih sprememb, ki jih mora vsak zemljan storiti, v nameri, da se ohrani zemlja primerna za življenje, kakor smo ga vajeni. Spremembe se bodo dogajale hitro in preseči moramo ustaljene vzorce življenja, začeti ustvarjati in graditi nov in prijaznejši svet. Najpomembnejše korake lahko začnemo prav na svojem krožniku in v neposredni okolici.

Ponedeljek, 27.3.

Luna je dopoldan v težkem aspektu s Saturnom, začetek tedna bo težaven, vendar bo že popoldan prevladal aspekt Marsa v sekstilu z Neptunom, prinesel bo prave vizije in rešitev problema, ter olajšanje. Smo dan pred mlajem, najnižja energija bo, zato bomo še bolj čutili pomladansko utrujenost. Popijte dovolj vode in zaužijte dovolj sveže zelenjave, odpočijte se!

V.M. “Najlažje je krivdo pripisovati drugim, toda umetnost je izbrati težjo pot

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !