Astrološke napovedi

Astrološka napoved za 28.2.2017

Prihajajo zanimivi dnevi meseca sušca, s katerim bomo končno vstopili v pomlad.

Po mrku so se energije spremenile, vsak dan bo prinašal veliko svežih novic, zdelo se bo, kot bi nekdo sprostil vse, kar je stalo in se bo začelo udejanjati.

Z novo Lunino rastjo in bližini pomladnega enakonočja, se bomo začeli prebujati iz zimskega sna. Luna je danes vstopila v energičnega ovna, energije se bodo naposled sprostile in boste lahko v polnosti zagrabili za svoje delo, toda če niste v timu, boste morali delovati nekoliko sebično, če boste hoteli doseči zastavljene cilje, tudi če delujete znotraj tima, ne boste smeli dopustiti, da vas motijo, dokler ne zaključite, kar vam je zaupano.

Venera se bo 4.3. obrnila v retrogradno gibanje in v tem bo vztrajala do 15.4.

V obdobju retrogradne Venere, ni priporočljivo kupovati hišnega interjerja, pohištva ali ostalih stvari za udobje v vsako dnevnem življenju. Venera je tudi planet ljubezni, v času retrogradne Venere, se obudi speča ljubezen, v primeru, da ste v odnosu v bolj hladnem obdobju, se v tem času to lahko spremeni.

V.M.”Deluj usklajeno, več vas je, boljše je”

Pokaži več

Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !