Astrološka napoved za 28.2.2017

foto:splet

Prihajajo zanimivi dnevi meseca sušca, s katerim bomo končno vstopili v pomlad.

Po mrku so se energije spremenile, vsak dan bo prinašal veliko svežih novic, zdelo se bo, kot bi nekdo sprostil vse, kar je stalo in se bo začelo udejanjati.

Z novo Lunino rastjo in bližini pomladnega enakonočja, se bomo začeli prebujati iz zimskega sna. Luna je danes vstopila v energičnega ovna, energije se bodo naposled sprostile in boste lahko v polnosti zagrabili za svoje delo, toda če niste v timu, boste morali delovati nekoliko sebično, če boste hoteli doseči zastavljene cilje, tudi če delujete znotraj tima, ne boste smeli dopustiti, da vas motijo, dokler ne zaključite, kar vam je zaupano.

Venera se bo 4.3. obrnila v retrogradno gibanje in v tem bo vztrajala do 15.4.

V obdobju retrogradne Venere, ni priporočljivo kupovati hišnega interjerja, pohištva ali ostalih stvari za udobje v vsako dnevnem življenju. Venera je tudi planet ljubezni, v času retrogradne Venere, se obudi speča ljubezen, v primeru, da ste v odnosu v bolj hladnem obdobju, se v tem času to lahko spremeni.

V.M.”Deluj usklajeno, več vas je, boljše je”

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here