Astrološke napovedi

Astrološka napoved za 29.11.2016

Mlaj je ohladil ozračje, Venera je v kvadratnem aspektu z Uranom, kar v naših krajih krepi burjo in ustvarja zimsko vzdušje.

Luna v strelcu bo začela ob 13.18 uri novo rast, energija bo premaknila stvari naprej in odprla neka popolnoma nova vrata, skozi katera boste vstopili, če ste dovolj pogumni. Kmalu boste lahko spoznali, da vam strelčev mesec prinaša ravno tisto, k čemur stremite zadnjih nekaj let. Pozitivne energije se bodo začele zbirati, čeprav jih boste le s težavo občutili, kajti teden bo izjemno razburljiv in vsestransko dinamičen.

Zvrstilo se bo precej pomembnih aspektov, kar pomeni, da vas bo na vseh področjih življenja vrtelo sem, ter tja, zato vam toplo priporočam, da ste zbrani in usmerite svoj fokus k najbolj pomembnim zadevam in jih tudi zaključite, saj se vam bo morda ravno v času strelca začelo odpirati novo poglavje, v knjigi vašega življenja.

Mlaj bo na 7. stopinji strelca, takoj po mlaju se bo tudi energija sprostila in začela vzpenjati, precej boljše bomo razpoloženi in vse nam bo šlo lažje od rok. Dan mlaja preživite v meditaciji, negujte notranji mir. Po mlaju se bo vreme začelo spreminjati in vse bolj bodo prevladovale barve strelca, ki se bodo razlivale po nebu ob čudovitih sončnih zahodih.

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !