Išči
Generic filters
gaia

Astrološka napoved za 30.11.2017

Spremljaj objave: Gaia Asta
X

Spremljaj objave: Gaia Asta

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Luna v energičnem ovnu, v opoziciji z Marsom, bo do 12. ure ustvarjala blokade, nestrinjanje in konflikt. Neugodno je tudi za cestni promet, zato bodite izjemno pazljivi.Popoldan bo Luna v konjunkciji z Uranom, ustvarjala dobre priložnosti, nenadni zasuki so možni, dobre ideje in sodelovanje se bo porajalo na vsakem koraku. Prihaja še trigon s Saturnom in Merkurjem, ki sta harmonična aspekta, pomagala nam bosta pri uresničevanju novih zamisli. Vse stvari se bodo dobro usklajevale med sabo, vendar ne vztrajajte do večernih ur, kajti tedaj bo že deloval konflikten aspekt, Marsa v opoziciji z Uranom, ki je zelo nevaren aspekt, cestne razmere bodo izredno nevarne, lahko se pojavijo težave v odnosih, zato bodite nežni en do drugega.Mars v opoziciji z Uranom, lahko prinaša v možnem DUHOVNEM RAZVOJU, tudi čisto nove začetke, če se potrudite in premagate določene vzorce obnašanja, katerim sledite, recimo negativna čustva v odnosu, kot so nezaupanje vase, nepremišljene akcije iz užaljenega jang-a in podobno.V novi dobi planet Mars dobiva nov pomen, je prvi planet, katerega človeštvo podrobneje raziskuje, je prvi planet, na katerega bo človek stopil, v prihodnjih letih. Mars, mističen planet, ki ni zavojevalec, pač pa se osvobaja ali brani svobodo, da ohranja svojo neodvisnost. Skratka, hodi s čistimi koraki, da ustvarja novo pot.

Vilinska misel: “Življenje je lepo”

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved 23. 4. 2021: "Podivjana" energija Marsa

Astrološka napoved 23. 4. 2021: “Podivjana” energija Marsa

Astrološka napoved 22. 4. 2021

Astrološka napoved 22. 4. 2021

Astrološka napoved 19. 4. 2021

Astrološka napoved 19. 4. 2021

Končno izstop iz primeža t.i. kače časa

Končno izstop iz primeža t.i. kače časa

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem