Išči
Generic filters
astro
foto:awesomewallpapersblog.com

Astrološka napoved za 30.9.2016

Spremljaj objave: Gaia Asta
X

Spremljaj objave: Gaia Asta

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Če ste danes malo utrujeni, bo to najverjetneje zaradi Lune, ki je tik pred mlajem in v praznem teku. Mlaj se bo dogodil jutri, ob 2. uri zjutraj, na 8. stopinji tehtnice, se začenja nova Lunina rast.V tehtnici je tudi Jupiter, ki mu včasih rečem kar “sinko debelinko” in bo tokrat pomagal k obilnemu in sladkemu sadju, koder ga ni sklestila nesrečna toča. S temi aspekti si lahko obetamo dobre jesenjske plodove.Danes, okoli 10. ure Luna vstopi v družabno tehtnico, sreča se v kvadratnem aspektu z Marsom.Še vedno dober dan za komunikacijo in fizično delo, zelo dinamičen dan bo, primeren za aktivne športe in rekreacijo, sprehode v naravo.Večer bo lep, Luna bo v konjunkciji z Jupitrom, pomeni če radi negujete ljubezenski odnos, je danes pravi čas, za razvajanje.V.M.”Skoraj nič ni tako enostavnega, da bi steklo brez težav in nič ni tako težavnega, da ne bi uspeli izpeljati.”

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved 23. 4. 2021: "Podivjana" energija Marsa

Astrološka napoved 23. 4. 2021: “Podivjana” energija Marsa

Astrološka napoved 22. 4. 2021

Astrološka napoved 22. 4. 2021

Astrološka napoved 19. 4. 2021

Astrološka napoved 19. 4. 2021

Končno izstop iz primeža t.i. kače časa

Končno izstop iz primeža t.i. kače časa

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem