Astrološka napoved za 4.4.2017

Včeraj je bil prvi Lunin krajec, prihaja družbeno neugoden Ščip, ki bo povzročil spremembe in temeljne zasuke. Proti koncu tedna nas čaka dvoje neugodnih aspektov, Mars v trigonu s Plutonom bo v četrtek in v petek Sonce opozicija Jupiter. V četrtek moramo biti previdni, saj s svojimi akcijami lahko pretirano vplivamo na razvoj dogodkov, lahko nekaj uničimo, kar bi nam bilo potem žal, recimo požagamo drevo ali nekaj podremo, razdremo, skratka bodite v notranjemu miru in dobro pretehtajte posledice vaših dejanj.

Planeta delujeta tudi družbeno, nestrpnosti in retorika na političnem parketu se bo ostrila. V Sloveniji bomo poslušali neugodnosti v povezavi z termoelektrarnami, fosilnimi gorivi. Petkov aspekt, Sonce opozicija Jupiter, pa je splošno neugoden aspekt in nas opozarja, da moramo biti zares previdni in umirjeni.

Torek, 4.4.2017

Luna v raku bo v stresnem aspektu, z Uranom, do 13.30 ure bodite previdni, predvsem pri vašem delu, zbrani in z vztrajnostjo boste lahko preobrazili energijo stresa v ustvarjalno silo. Pozneje popoldan se Luna sreča v trigonu z retrogradno Venero v ribah, domače vzdušje in želja po druženju, ljubezen bo v ospredju. Pomladni čas bo danes zasijal v svoji polni luči.

V.M. “Poskušajte videti pozitivno, usmerite se v lepoto”.

Japonska češnja je vzcvetela. Kot vsako leto, vas tudi letos vzpodbudim, k pisanju Haiku…trenutek iz narave, ki se povezuje z dogajanji v človekovi notranjosti, pomaga držati vez z pozitivnimi energijami

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo
Bio Chia semena (250g)

Bio Chia semena (250g)

Semena chia so vir omega ..

6.95€

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here