Astrološke napovedi

Astrološka napoved za 4.4.2017

Včeraj je bil prvi Lunin krajec, prihaja družbeno neugoden Ščip, ki bo povzročil spremembe in temeljne zasuke. Proti koncu tedna nas čaka dvoje neugodnih aspektov, Mars v trigonu s Plutonom bo v četrtek in v petek Sonce opozicija Jupiter. V četrtek moramo biti previdni, saj s svojimi akcijami lahko pretirano vplivamo na razvoj dogodkov, lahko nekaj uničimo, kar bi nam bilo potem žal, recimo požagamo drevo ali nekaj podremo, razdremo, skratka bodite v notranjemu miru in dobro pretehtajte posledice vaših dejanj.

Planeta delujeta tudi družbeno, nestrpnosti in retorika na političnem parketu se bo ostrila. V Sloveniji bomo poslušali neugodnosti v povezavi z termoelektrarnami, fosilnimi gorivi. Petkov aspekt, Sonce opozicija Jupiter, pa je splošno neugoden aspekt in nas opozarja, da moramo biti zares previdni in umirjeni.

Torek, 4.4.2017

Luna v raku bo v stresnem aspektu, z Uranom, do 13.30 ure bodite previdni, predvsem pri vašem delu, zbrani in z vztrajnostjo boste lahko preobrazili energijo stresa v ustvarjalno silo. Pozneje popoldan se Luna sreča v trigonu z retrogradno Venero v ribah, domače vzdušje in želja po druženju, ljubezen bo v ospredju. Pomladni čas bo danes zasijal v svoji polni luči.

V.M. “Poskušajte videti pozitivno, usmerite se v lepoto”.

Japonska češnja je vzcvetela. Kot vsako leto, vas tudi letos vzpodbudim, k pisanju Haiku…trenutek iz narave, ki se povezuje z dogajanji v človekovi notranjosti, pomaga držati vez z pozitivnimi energijami

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda te zanima

Close
Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !