Astrološke napovedi

Astrološka napoved za 6.10.2016

Mars v kozorogu hitro hladi naše noči in jutra, danes imamo še Luno v strelcu, v konjunkciji s Saturnom, ki je po svoji naravi hladen in resen.

Dan je primeren za urejanje uradnih zadev povsod tam, kjer so pomembne konkretne odločitve in konkretna dejstva.

Sonce v tehtnici se bliža kvadratu s Plutonom, prinaša transformacijo, odločite se za bolj zdrav način življenja in vlagajte energijo v dober namen.

Aspekt bo zaostroval družbena dogajanja in prilival olje na krizna žarišča, kjer divja vojna.

Krepite notranji mir in bodite pazljivi v prometu.

Najboljša dneva celega meseca, bosta ponedeljek 10. in torek, 11.10., ko bodo energije res odprte za pomembne korake in premike. 

Ob Ščipu, 16.10., bosta Sonce in Uran z Luno v opoziciji, Vsekakor bo Ščip šele v naslednjem tednu, do tedaj pa imamo nekaj dobrih aspektov, razvojno pomembnih za pravilen razvoj, ta se dogaja tudi v Sloveniji, ki se zadnje čase na področju usmerjenosti k zdravemu razvoju nekoliko popravlja, vendar pa po drugi strani zaostaja na področju državljanskih in človekovih pravic in pozablja na osnovne vrednote zrele demokracije. Zakoni so preveč omejevalni, toliko da že močno posegajo v etične in moralne vrednote ter človekove pravice, oziroma osebno svobodo. Z drugimi besedami, izvirnost in drugačnost, se že skoraj da kaznuje…o tem več prihodnji teden….

Tagi
Pokaži več

Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !