Astrološka napoved za 6.12.2016

V času rastoče Lune so aspekti dobri in bodo omogočali zdravljenje medsebojnih trenj, toda zgolj če bomo na to pripravljeni. Veliko konfliktov je popolnoma nesmiselnih, saj nihče od udeleženih pravzaprav ne ve več, zakaj in čemu se je konflikt pravzaprav sploh začel. Če se približno najdete v takšni situaciji priporočam, da se ustavite in pogledate v celoten nesmisel lastne trme in se raje predate ljubezni, kajti le odprtost pomaga, da se nepremostljive ovire, spremenijo v prah in se uvidi skupno rešitev.

Torek, 6.12.
Luna je vstopila v ribi. Občutljivejši bomo, kot ponavadi, v komunikaciji bodimo iskreni in jasni, kajti lahko pride do nesporazumov. V zraku bodo vendarle lepe energije, nekoliko mistične.

Če imate radi filme, vas bo kakšen dober film potegnil, sicer pa je večer tudi v znamenju gledališča, koncerta, skratka uživajte v umetnosti…

V.M.”Zadržite v sebi lepe trenutke, to je trajnejše, od fotografij.”

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here