Astrološka napoved za 6.4.2017

Bliža se Merkurjev obrat… Kaj spet?

V dnevih pred nami se približujemo Ščipu, ki bo 11.4., na 21. stopinji ovna in tehtnice, s pomembnimi aspekti z Jupitrom in Uranom.

Dan pred Ščipom se bo Merkur obrnil v retrogradno gibanje, zato izkoristite dneve Lunine rasti, do zaključka Merkurjevega direktnega gibanja, saj je v tem času odlično obdobje za začetek novih projektov, za vse dogovore in za postavitev načrtov pomladanskega in poletnega dela projektov in podobno.

Četrtek, 6.4.2017

Luna v levu v sekstilu z Jupitrom, v kvadratu z Marsom in v trigonu z Uranom. Danes se čuti poudarjen vpliv Marsa, ki je v trigonu z Plutonom. Energijsko zelo močan dan, okrepljen bo intenziven temperament, nagnjenost h konfliktom bo večja, priporočam da energijo uporabite za vaše delo in se ne ukvarjate preveč z drugimi in ne poskušajte reševati njihovih problemov, raje se osredotočite na to, kako ste lahko v pomoč.

V.M. “Poenostavite način dela”

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo
Bio Chia semena (250g)

Bio Chia semena (250g)

Semena chia so vir omega ..

6.95€

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here