astro

Astrološka napoved za 7.9.2016

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Luna je v rastoči fazi, v petek je prvi Lunin krajec, z Luno v strelcu bo prinesel spremembe v vremenu, retrogradni Merkur bo prav tako postregel z aferami, prikritimi informaciji, skratka mediji bodo spet dobili nove teme.

V času retrogradnega Merkurja, se odsvetuje nakup elektronskih naprav, te se namreč rade pokvarijo ali ugotovimo, da jih pravzaprav ne potrebujemo. Prav tako se ne priporoča podpisovanje pogodb, razen v primeru, da je bil dogovor sklenjen že v času direktnega Merkurja.

Luna potuje skozi škorpijona, veliko bo dogajanja, čeprav ne bomo natanko vedeli, se bo vseeno izkazalo, da smo na pravi poti in kljub temu, da bomo imeli občutek, da se zaman trudimo, se bo izkazalo, da bomo vendarle dokončali zastavljen izziv.

Energija bo težja in zdravstveno občutljivi ljudje bodo težje prenašali dnevne aspekte, Sonce trigon Pluton in Venera sekstil Saturn.

Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem