Astrološka napoved za 7.9.2016

Luna je v rastoči fazi, v petek je prvi Lunin krajec, z Luno v strelcu bo prinesel spremembe v vremenu, retrogradni Merkur bo prav tako postregel z aferami, prikritimi informaciji, skratka mediji bodo spet dobili nove teme.

V času retrogradnega Merkurja, se odsvetuje nakup elektronskih naprav, te se namreč rade pokvarijo ali ugotovimo, da jih pravzaprav ne potrebujemo. Prav tako se ne priporoča podpisovanje pogodb, razen v primeru, da je bil dogovor sklenjen že v času direktnega Merkurja.

Luna potuje skozi škorpijona, veliko bo dogajanja, čeprav ne bomo natanko vedeli, se bo vseeno izkazalo, da smo na pravi poti in kljub temu, da bomo imeli občutek, da se zaman trudimo, se bo izkazalo, da bomo vendarle dokončali zastavljen izziv.

Energija bo težja in zdravstveno občutljivi ljudje bodo težje prenašali dnevne aspekte, Sonce trigon Pluton in Venera sekstil Saturn.

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo
Bio Chia semena (250g)

Bio Chia semena (250g)

Semena chia so vir omega ..

6.95€

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here