Astrološka napoved za 9.3.2017

V nedeljo je še zadnji zimski Ščip, energija rib bo še en krat vzvalovila, tako da bomo lahko dobro čutili smisel letošnjega in lanskega dela, ki smo ga opravili v sebi, v svojem zorenju, učenju in duhovnem razvoju.

Skozi ribji Ščip se bodo prepletle prav vse energije, s katerimi smo se v zadnjem času soočali in če smo res predano sledili svojemu srcu in notranjemu vodstvu, bomo prav v dneh okoli Ščipa lahko prepoznali vso vrednost našega truda ali predanosti, saj smo v resnici naredili pomemben korak naprej.

Četrtek, 9.3.

Luna je v levu, v trigonu z retrogradno Venero, sproščen dan bo, obudili boste nekatera stara prijateljstva, pozitivna energija bo v zraku, bodite nežni, odprti, srčni. Če je to sicer že vaša narava, pa uživajte v komunikaciji, ki jo bo obilje, nasmejte se in sprostite.

Še naprej se bodo nadaljevali aspekti s Plutonom, kar ponazarja, da so vaše odločitve res pomembne in spreminjajo vaša življenja na boljše.

V.M. “Ne hitite za prihodnostjo, ker se vam bo sedanjost izmuznila”

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here