Astrološke napovedi

Astrološka napoved za 9.3.2017

V nedeljo je še zadnji zimski Ščip, energija rib bo še en krat vzvalovila, tako da bomo lahko dobro čutili smisel letošnjega in lanskega dela, ki smo ga opravili v sebi, v svojem zorenju, učenju in duhovnem razvoju.

Skozi ribji Ščip se bodo prepletle prav vse energije, s katerimi smo se v zadnjem času soočali in če smo res predano sledili svojemu srcu in notranjemu vodstvu, bomo prav v dneh okoli Ščipa lahko prepoznali vso vrednost našega truda ali predanosti, saj smo v resnici naredili pomemben korak naprej.

Četrtek, 9.3.

Luna je v levu, v trigonu z retrogradno Venero, sproščen dan bo, obudili boste nekatera stara prijateljstva, pozitivna energija bo v zraku, bodite nežni, odprti, srčni. Če je to sicer že vaša narava, pa uživajte v komunikaciji, ki jo bo obilje, nasmejte se in sprostite.

Še naprej se bodo nadaljevali aspekti s Plutonom, kar ponazarja, da so vaše odločitve res pomembne in spreminjajo vaša življenja na boljše.

V.M. “Ne hitite za prihodnostjo, ker se vam bo sedanjost izmuznila”

Tagi
Pokaži več

Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !