Išči
Generic filters
foto:pexels.com

Astrološka napoved za april 2019

Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Z aprilom se bomo vsedli na kolesje arhetipa Kočije, ki je vidik spremembe. V tem mesecu se vam bodo dogajale »usodne spremembe« in pomembno bo, da sledite vzgibom in ne zadržujete več ne stvari, ne ljudi, ne ideje… skratka ničesar, kar vas na kakršenkoli način v življenju ustavlja. Kočija je vidik premika naprej, spremembe, ki je nujna, saj se bo na dolgi rok izkazala za pravo potezo in vam prinesla v življenje rast in razcvet. Tako poslovno, kot privatno…Vse spremembe, ki bodo nastale v vašem življenju zdaj, bodo povezane z domom in družino, bodisi tako, da se preselite ali tako, da spremenite domače okolje z obnovo prostorov ali pa se kdo od vaših domačih spogleduje s spremembo. O vseh stvareh razmislite dobro, kajti stvari se bodo postavile ponovno v red nekje v sredini poletja.Do takrat pa, potrpežljivo, umirjeno in delujte s Srcem. Poslušajte ga.Tudi spremembe v poslovnem življenju ne bodo neobičajen pojav. Vedite, da vse te spremembe, ki se vam bodo zgodile v temu obdobju, vodijo v razvoj in razcvet na osebnem in poslovnem področju. Lahko zamenjate službo, se preselite v nove prostore, zamenjate delovno mesto, napredujete ali začnete ali pa končate z novo poslovno idejo. Ne stojte več na mestu, začnite se premikati in zavestno sledite zastavljenemu cilju. Drznost bo zdaj ključnega pomena.Vse spremembe, ki jih boste naredili pri sebi, bodo nujne, da boste lahko postavili svoje temelje v življenju zase, tokrat resnično trdno in brez dvomov ali je zadosti varno in ali je pravo…

In kaj vam premik in sprememba v vaše življenje prinese?

Postali boste boljša oseba, boljši partner, partnerka, mož, žena oče, mama, sodelavka… sodelavec, prijatelj, prijateljica in nekdo, ki je prestal svojo zadnjo fazo, najvišjo iniciacijo, pri preobrazbi, presegli boSte svojo jezo. Odpustili boste. Bodite ta sprememba zase! Lahko boste čutili, da življenje zahteva od vas vse te spremembe v vas – na vseh področjih, da ugotovite kdo sploh ste.Vsi ljudje, ki so rojeni v znamenju Raka med 22. junijem in 22. julijem, vas bodo kot naravna ogledala usmerjali v iskanju tega, kar pa bo spodbujalo vašo osebno in poslovno rast. Učili se boste odpuščanja in največ dela boste imeli v okviru družine, kajti ozaveščali boste bolečine svoje preteklosti vse do 7 leta, s tem pa zdravili svoje korenine.
Kočijaž je simbol, kako združiti mir in dejavnost.
To pomeni, če je preveč miru postane dolgočasno in neznosno, dejavnost brez vidnih rezultatov pa v vas povečuje tesnobo, zato boste zdaj cenili spremembe, dokler vam bodo prinašale otipljive rezultate. Zdaj bodo pod drobnogledom tudi vaši CILJI! Ja vaša naloga bo ponovno na tem, da se zagledate v srce in si priznate… iskreno… »Kaj si resnično želite?« Sledite srcu… ne ciklu, kaj bi bilo »pametno«, niti ne sledite mnenju drugih, oni niso vi, niti besedam, ki jih berete zdaj… zdaj je na vrsti vaše Srce… vse drugo ne bo pomembno!
Delujte iz Srca ne iz Ega…
Zapomnite si, da vas bodo vse spremembe, ki se bodo zgodile v tem času, vodile v razcvet in razvoj, če boste res delovali iz svojega Srca in ne iz Ega. Zdaj ni več pomembno kdo je zmagovalec in kdo poraženec. Ste oboje. Čeprav boste čutili obilo napora, težkih trenutkov in sprememb, ki vam sprva ne bodo po volji, boste rezultat občutili v št.7, kar pomeni; 7 dni, 7 mesecev, 7 mesec – julij ali v 7 tednih.Načini ustavljanja sprememb so naša bardo stanja, stanja zavesti, ko se soočamo s svojimi temnimi platmi osebnosti, C.G. Jung je ta stanja poimenoval tudi, kot pot v »podzemlje«Na miselnem nivoju pazite, kako boste razmišljali, o čem in na kakšen način, torej največji izziv so »Jalove misli«, to pomeni, da bi si hkrati nekaj želeli in ob enem verjeli, da tega tako ali tako ne morete dobiti, da se situacija ali oseba ne bo spremenila ali je pravzaprav brez pomena, da upate… iz miselnega nivoja se bo, ko boste v tem aktivno razmišljali, začela ustvarjati energija, ki jo boste začeli čutiti skozi svoje odzivanje…Na čustvenem nivoju, se pojavi »Razvrat«, kar pomeni, da bi se lahko začeli pretirano vdajati nezdravim navadam ali načinom vedenja, ki bo samo podaljšek vašega Ega odigral vlogo, skozi vašega notranjega »upornika«. Ker del vas, ne bo več vedel, kako naj drugače spremeni situacijo, bo začel delovati, kot da mu je popolnoma čustveno vseeno. Aktivirala se lahko energija razvrata. Vse te nezdrave navade pijejo vašo energijo so zato, če bi se zalotili pri pretiranem garanju, uživanju hrane, opojnih snovi in substanc, kajenju, da ste intimni, kar tako »mal iz dolgočasja ali razočaranja« … Bodite pozorni, ozavestite, da se ni potrebno upirati, dokazovati, da imate prav, da vas ne boli in da ne trpite, samo sprejmite svoje neravnovesje, kajti vse te navade in delovanja, kažejo na odtekanje energije, ki vas lahko vodijo v resnični čustven zlom.Na koncu se to odrazi na nivoju vaše energije, ki je ključna za manifestacijo, kreacijo… saj boste na energetskem nivoju lahko zaznali »Poraz«, kar pomeni, da se boste soočali s strahom. To bo… strah pred propadom in se nanaša se na denar, zdravje, medsebojne odnose ali druge zunanje situacije v katerih ste trenutno zapleteni.Predelujete vzorec, da nekaj ne bo delovalo, da niste sposobni in vredni.Ker razrešujete nekaj iz svoje družinske dinamike, poglejte kdo od vaših staršev je imel tele vzgibe in kaj lahko zdaj zavestno prekinete, da se premaknete v življenju naprej.

In kako premagati vsa ta stanja?

Da ste drzni! »Drznost« je pot, s katero si lahko pomagate do rasti in sprememb, kajti če si drznete podpreti tisto, kar cenite, čutite resnično v svojem Srcu in verjamete, s tem si boste to olajšali, tako zase kot boste del spremembe tudi za druge okoli sebe. Verjemite in zaupajte. Prisluhnite Srcu… kaj pravi?Takoj, ko bomo vstopili v mesec april, boste imeli občutek, kot da se je nekaj spremenilo. Odprti in polni energije boste čutili, da je življenje dobilo nov obrat. Sploh v prvem tednu izkoristite ta čudovit, pozitiven čas, ki vas bo podpiral pri novih začetkih in priložnostih.

Nova luna 5. aprila odpira pot do uspeha

Nova luna, ki bo v petek, 5. aprila 2019, na 15° Ovna bo v kvadratu s Saturnom. Čeprav je to izzivajoč vidik, je ta nova Luna preboja. Zelo podobna energija bo, kot je bila v začetku leta, v januarju, ko smo imeli mrk, saj je že takratna energija zelo podprla poslovno pot in nove začetke … V mesecu aprilu pa prinaša priložnosti za čast, bogastvo, promocijo, dobre prijatelje in poslovni uspeh. Najprej pa bo treba s potrpežljivostjo, vztrajnostjo in trdim delom premagati vsak strah, dvom vase ali pesimizem.
Stopite na pot do uspeha…
Čas nove Lune, ki bo 5. aprila bo v znamenju Ovna, bo najboljši čas, da ga izkoristite, za določanje namere in manifestiranje izobilja!Nova Luna predstavlja konec enega cikla in začetek novega 28-dnevnega cikla. Sonce v konjunkciji z Luno daje poživljajoč val energije in pobude. To je torej odličen čas za nov začetek, obračanje novega lista ali začetek novega projekta. Prav tako lahko postavite pod vprašaj stare navade, vedenje in prepričanja, ko iščete nove, bolj inovativne načine za napredek.Učinki nove Lune 5. aprila bodo trajali štiri tedne, vse do 4. maja.To bo najboljši čas za nov začetek in začetek novih projektov je v prvih dveh tednih tega novega meseca. Ta faza Lune traja od 5. aprila do polne lune 19. aprila, ko bo dosegla svojo popolnost – ščip ali ko postane polna Luna. April ponuja bogastvo, srečo in uspeh, pa vendar kvadrat s Saturnom pomeni, da si boste, kar si resnično želite, zaslužili s trdim delom.S to novo Luno ne more biti hitrega uspeha.Pomagala pa vam bo, da boste prišli v stik s svojo žalostjo, s strahovi ali zavorami, ki vam stojijo na poti do uspeha, tako na poslovnem kot na privatnem področju. Lahko vam prinese potovanje zaradi dela ali romance ali pa pomaga na vaši notranji poti, da se vrnete na pot do uspeha. To bo odličen čas za razmislek o tem, kakšno energijo želite vnesti v svoje življenje in kaj želite prikazati v preostalem delu leta.Resnično si vzemite čas, da pridete v stik z vsebino, kaj želite v svojem življenju. Pomembno bo, da dvignete svojo vibracijo, razširite svojo pozornost in usmerite svoje misli na nivo, da boste lahko dosegli in ustvarili vse, kar si želite.Čas vas bo podpiral tudi, da se bolj organizirate okoli svojih financ. Če želite prihraniti za potovanje, kupiti svoj sanjski dom ali pa imate samo nekaj dodatnega denarja, ki ga lahko porabite, je to odličen čas za to vrstne podvige, saj vas pri tem vesolje dobesedno podpira.
Kako pritegniti denar v svoje življenje je povezano z vašo miselno naravnanostjo.
Zelo pomaga, da naredite v praksi načrt in začnete delati korake v smeri, da prihranite nekaj in naredite finančni plan. Na čustveni ravni, pa izstopite iz miselnosti pomanjkanja in zaupajte, da boste vedno imeli dovolj. To vam je lahko v veliko pomoč. V tem mesecu opazujte svoje misli o denarju. Preverite: Ali nenehno živite v strahu, da ne boste imeli dovolj? Če je tako, poskusite spremeniti ta način razmišljanja. Poskusite vaditi Hvaležnost, Zaupanje in Vero, da boste imeli vedno dovolj.Poskusite lahko tudi z reprogramiranjem svojega uma tako, da recitirate mantre, ponavljate pozitivne afirmacije in priprošnje za priklic obilja ali meditirate.V aprilu imamo tudi nekaj zunanjih planetov, ki se obrnejo v retrogradno gibanje.Tudi oba socialna planeta se postavita v retrogradno gibanje…V retrogradno gibanje se postavita oba socialna planeta Saturn in Jupiter ter transpersonalni planet Pluton. Prvi od teh retrogradnih obratov se bo zgodil 10. aprila, ko se bo Jupiter obrnil nekaj tednov kasneje 24., sledi Pluton, Saturn pa se pridruži tudi 30. aprila. Te planete ne opazimo toliko, zaradi njihovega počasnega gibanja. Pomembni pa so, ker delujejo na podzavestni ravni, tako da, če niste prav nič povezani s sabo, morda niti ne opazite njihovih učinkov.Saturn v tem letu nadaljuje s tranzitom v znamenju Kozoroga, vse do 17. decembra 2020, v letu 2019 pa bo retrograden od 30. aprila do 19. septembra. Saturn ali »veliki mUčitelj«, je v Kozorogu zelo močan, ker je tu doma in je vladar tega znamenja. Ta pozicija velja za zelo ugodno, saj je ena izmed redkih lokacij, kjer daje Saturn od sebe vse najboljše in naredi čim manj »škode«. Saturn odobrava težke in naporne projekte, ki zahtevajo nenehno prizadevanje že daljše časovno obdobje. Zelo rad prevzame dodatne odgovornosti, ceni vztrajnost, previdnost in zmernost, zato je leto 2019 dobro za začetek tovrstnih projektov.Jupiter je od novembra 2018 v svojem domu, v Strelcu, obrat v retrogradno gibanje pa naredi med 10. aprilom in 11. avgustom 2019. Jupiter velja za enega planetov, ki ureja družbeno življenje in vse, kar je povezano s komunikacijo in povezovanjem okolja. Je naša širša slika in prinašalec novih priložnosti ter obilja. Je tudi kot kupid, še posebej za zračna znamenja. Retrogradno gibanje tega planeta pogosto spodbuja širjenje intelektualnega obzorja in poglabljanje znanja o duhovnosti, ezoteričnosti itd. Štiri mesečno obdobje, ko bo Jupiter retrograden, bodo prav na dan obrata, 11. avgusta, prav Strelci deležni največjih sprememb v življenju. Jupiter bo ugoden za vse rojene v znamenju Strelca, Dvojčka, Kozoroga, Device, Leva, Vodnarja in Ribe. Ti bodo na vseh ravneh svojega življenja prešli na naslednjo raven, še posebej v strokovni domeni. Device in Ribe bodo imeli priložnost delati v tujini, mladi ljudje, rojeni v teh dveh znamenjih, pa lahko pridobijo štipendije v tujini. Kozorogom in Levom bo dano ugodno ljubezensko življenje, medtem ko bodo Vodnarji in Strelci popolnoma spremenili svoj pristop in odnos v svojih odnosih, saj bodo delovali v njihovo korist.Pluton je od leta 2008 do leta 2024 v znamenju Kozoroga, v letu 2019 pa bo med 24. aprilom in 3. oktobrom spremenil svoje direktno gibanje v retrogradno. Pluton, najpočasnejši in najtežji planet sončnega sistema, je vladar Škorpijona, zato je močan katalizator za globoke transformacije, skrite vire, velike ambicije, moč, regeneracijo, obnovo, smrt in ponovno rojstvo. Kozorog je znamenje organizacije, omejitev, družbenega vzpona, je odpor do težkih pogojev, gospodarstva, ambicij, doslednosti ter trdnih in pristnih vrednot. V letu 2019 se bodo politični voditelji, vlade in gospodarski sistemi spremenili, vendar le, če bo moč dobesedno pridobljena in tam, kjer ne bo trdnih temeljev ali kjer obstajajo velike ideološke razpoke. Z drugimi besedami, Pluton uničuje vse, kar nima kakovosti, pristnosti in je brez možnosti, da prenese preskus časa. Namesto tega gradi nekaj trajnega, na povsem drugačnih temeljih kot prej. Vse, kar se v teh letih spremeni, bo težko, da bi se postavilo v prvotni položaj. Pluton je povezan tudi s temno stranjo človeka, z magijo, okultizmom, silami, ki delujejo tajno, istočasno pa pomeni materialno bogastvo, spolnost, reinkarnacijo, preobrazbo in regeneracijo. Zato, čeprav deluje globalno, se ne smejo prezreti vplivi, ki jih bo prinesel tudi na osebni ravni posameznika. Nekateri so za njegov vpliv manj občutljivi, to velja za vsa ognjena znamenja, zemeljska znamenja in Škorpijoni, pa bodo najbolj občutili energije, ki jo bo pokazal Pluton.Ti planeti bodo v naslednjih nekaj mesecih retrogradni in čeprav morda ne bomo čutili učinkov neposredno, bodo delali v ozadju za veliki kozmični dogodek, ki se bo zgodil leta 2020.Več informacij o tej energiji vam še zaupam, toda v bistvu, nas bodo ti planeti pripravili na ogromen trenutek prebujanja, ki ga bomo občutili na osebni in globalni ravni.
V letu 2020 so v pripravi veliki premiki in ti retrogradni planeti bodo odigrali ključno vlogo in pomen pri pripravi, da bo vse lahko padlo na svoje mesto.
V tem obdobju se boste lahko počutili, kot da se pripravljate na »nekaj«. Morda se boste počutili poklicani, da odstranite iz svojega življenja vse kar niste več in se res vprašate, kako ste se odločili živeti. Ti retrogradni planeti bodo povzročili tudi upočasnitev energije vesolja in morda boste čutili potrebo, da ponovno pregledate nekatere stvari ali pa ugotovite, da se nerešena vprašanja ponovno vrnejo na površje, da bi jih lahko odpravili in razrešili.

Polna luna 18. aprila bo v znamenju Tehtnice

Ta polna luna bo delovala v tandemu s polno Luno, ki je bila v marcu enako v znamenju Tehtnici, zato se spomnite tega časa, da vidite, kaj vas kliče, da še spustite ali rešite. Sicer pa bo to zelo dober čas za začetek poslovnega sodelovanja. Umirjeni boste, pripravljeni poslušati sogovornika in sprejemati kompromise v obojestransko zadovoljstvo in korist. Ne začenjajte pa poslov, ki zahtevajo veliko zbranosti, močno voljo in samozavestno ali celo napadalno vedenje.Mogoče bi se lahko pojavila vroča napetost, ki bo obkrožala to polno Luno, zato se prepričajte, da razmislite, preden govorite in poglejte, preden skačete naprej, še posebej, ko gre za vaše odnose. Če opazite, da je neko razmerje v zadnjem času napeto, se boste morda morali odločiti ali je čas, da prekinete vezi ali dokončno vzamete to pot zdravljenja skupaj. Morda boste prav tako čutili potrebo, da spremenite svoj odnos do vaših odnosov in ponovno razmislite, kako se odločite za zdravljenje drugih ali kako dovolite drugim, da vas obravnavajo.Določanje meja v vaših odnosih bo zelo pomembno, vendar pa je pogosto prav to tanka črta, ki jo je težko krmariti.
Izziv, ki vam ga bo ta polna Luna prinesla je: »Kako se zavzemate za sebe in uveljavljate svojo resnico, ne da bi poškodovali druge? Kako postavljate meje z drugimi brez občutka krivde?«
Ne pozabite: Polne lune imajo težnjo, da razsvetljujejo stvari, zato, če obstaja nekaj, kar je treba obravnavati v enem ali več vaših odnosih, je verjetno, da bo ta polna Luna pritegnila vašo pozornost. Po polni Luni 20., vstopimo v vladavino znamenja Bika. Ta bo zagotovo prinesla premik ognjene energije in vam pomagala, da se zasidrate. Proti koncu meseca uporabite to počasnejšo, zemeljsko energijo Bika, da se sprostite in napolnite. Mogoče se lahko odpravite na krajši izlet ali pa ustvarite novo rutino, ki vam omogoča, da naredite več za stvari za vse tiste, ki jih imate radi.April bo mesec preBoja, premikov in trdega dela, ki vam dolgoročno prinese uživanje sadov za delo, ki ga boste opravili zdaj.Mars, planet akcije, bo zavzel zelo neljubo pozicijo OOB (Out of Bounds) od 20. aprila do 12. junija 2019, ko se bo v tranzitu nahajal v znamenju Dvojčka do 15. maja, nato pa vstopi v Raka.Spomnimo se, da Mars predstavlja načelo »prvo jaz« odnos, za dobro ali zlo. Ljudje, ki imajo poudarjenega Marsa so zelo osredotočeni na sebe in svoje življenjske izkušnje. Videti stvari iz perspektive drugih ljudi jim enostavno ne gre ali jim ni naravno. Mars predstavlja tudi telo, telesno vitalnost in vzdržljivost. V tem obdobju brzdajte svoje besede in svoj apetit, saj bi vam lahko oboje šlo povsem iz kontrole.
Tudi Mars bo šel izven svoje orbite…
Novi projekti in načrti, ki bi jih začeli zdaj, se ne bodo razvijali po pričakovanih, kar pomeni, da boste imeli občutek, kot da ste na »stand by« poziciji. Brzdajte svojo jezo, ta se bo dvigala iz globin kot speči vulkan in se hotela izraz iti skozi besede. Predvsem bi ta ogenj znali izbruhati na najbolj neprimeren način, v najbolj neprimernem trenutku, času in mestu. Slaba odločitev za vas bo, če se boste odzivali burno, z nasiljem ali jezo. Zavestno delajte na tem, da boste dosegli dialog in da boste potrpežljivi. Stvari bodo šle s svojim tempom, ne tako hitro, kot si vi želite, zato ne delujte ko ste izzvani, čustveno iz sebe ali kako drugače nestabilni. Ta čas izkoristite, da se naučite sprejemati kompromise, vse zamude in prestavitve na kasnejši čas, pa smatrajte za dobro in pozitivno izbiro. To boste videli kasneje. Energija vas bo podpirala, da se vrnete v zadnje pretekle dogodke, ki so se zgodili v vašem življenju, da jih ponovno predelate, dobro pregledate svoje cilje, saj bodo spremembe, ki jih boste naredili zdaj izboljšale vaše delovanje v prihodnosti. Ne vrzite še puške v koruzo, počakajte, vzemite si čas in delajte na sebi.
Zdaj kalite svoja semena, s Potrpežljivostjo, zalivajte jih s Hvaležnostjo in hranite z Ljubeznijo.
Kaj iz tega bo nastalo, pa boste videli potem, ko se Mars obrne nazaj v svoje naravno pozicijo. Idealen čas je, da pridobite svojo moč in tudi da se malo bolj poglobljeno začnete ukvarjati s svojim fizičnim telesom, ki je »posoda«, vaš sveti prostor, kjer biva vaš Duh. Mišična masa in telesna kompozicija, ja vse to spravite lahko zdaj v red, če do zdaj niste, začnite zdaj. Ja, bo za vas to velik izziv, a vedite… Tudi to so spremembe. Morda tudi preglejte svoje prehranjevalne navade in spravite v red svojo fizično kondicijo.Vsi konflikti in nesporazumi bodo začasni, bodite pa pozorni, kaj v vas izzovejo, da lahko pri sebi ozdravite.Poglejte celotno sliko, ne zrite stalno v en kos sestavljanke in ne analizirajte eno in isto stvar na isti način, poglejte z drugimi očmi, z drugega zornega kota. Tako boste znali videti, in prepoznati vzorec, kaj počnete in zakaj. Zdaj je čas, da okrepite nekatere dele sebe, svoje osebnosti in postavite temelj nekaterim vidikom svojega življenja. Pričakujte, da bo raven energije še vedno ostala nizka. Projekti, ki ste jih zastavili se bodo sicer premikali nekako naprej, vendar pa obstajajo možnosti, da se boste pri stvari morali poglobiti v podrobnosti, treba bo ponovno oceniti in jih okrepiti ali pa jih preprosto predelati. To je lahko zelo frustrirajoče.Najpomembneje bo, da se boste brzdali pri notranji potrebi, da se odzovete na zunanje stvari ali mnenja drugih osebno ali še huje, da se odzovete na kritike še z več kritike.Dan kasneje, 21. pa je dan Vstajenja, praznik Velike noči, zato upam, da si popestrite konec meseca z ustvarjanjem, barvanjem pirhov, s pečenjem piškotov, potice in drugih dobrot. Ne pozabite pa, da so pred vrati tudi prvomajski prazniki in če boste le lahko, pojdite na toplo in v naravo. Blagoslovite svoj dom in ga okrasite s cvetjem.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved 19. 4. 2021

Astrološka napoved 19. 4. 2021

Bruce Lipton: Naša podzavest sproža vnaprej programirana odzivna vedenja

Bruce Lipton: Naša podzavest sproža vnaprej programirana odzivna vedenja

Numerološka napoved 19. – 25. 4. 2021: Zaupanje na preskušnji

Numerološka napoved 19. – 25. 4. 2021: Zaupanje na preskušnji

Nerazrešena čustva in dogodki iz otroštva trajno vplivajo na naše telo

Nerazrešena čustva in dogodki iz otroštva trajno vplivajo na naše telo

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem