Astrološka napoved za avgust 2015

Astrološka napoved za avgust 2015

V avgustu vstopimo v energijo arhetipa Kočije, ta pa prinaša močne spremembe, za nekatere lahko celo pretrese. Polje sprememb se lahko kaže v vašem čustvenem življenju in na finančnem področju. Zdaj boste postavljali Nove temelje v odnosih, pri svojem delu, pa bi lahko kaj menjali ali naredili zelo konkretne spremembe, o katerih razmišljate že zadnje tri mesece. Zdaj boste dobili popolnoma nov vPogled na vrednote, v smislu kaj je tisto, kar vas osrečuje, polni in vas zadovoljuje.

Nekateri se znate znajti pred točko v življenju, ko se bo enostavno vse, kar je bilo do zdaj za vas vredno, pomembno in lepo… razblinilo kot milnat mehurček.

Vse, kar ne bo imelo duhovne vsebine in trdnega jedra in ne bo temeljilo na resnični Ljubezni… vse to, se bo lahko prekinilo. Tako odnosi, kot službe, ki nimajo v svojem temelju delovanja Ljubezni, se lahko končajo. Zdaj bo pomembo, da delate in delujete Resnično in zato, ker v tem uživate, ali pa… da ste z nekom skupaj zato, ker Ljubite… in ne ker imate od njega korist… no, če tega v samem jedru ne bo, potem se lahko pripravite na začetek konca.

Arhetip Kočije bo v vaše življenje prinesel dinamiko premika, spremembe in akcije. Pred vami je namreč najboljši čas za selitev, potovanje ali spremembo zaposlitve. Zdaj boste lahko doživljali spremembe povezane z domom in družino, bodisi tako, da se preselite ali tako, da spremenite domače okolje z obnovo prostorov ali selitvijo enega od članov družine. Lahko se v vaše življenje kdo priseli, odseli… lahko boste spremenili tudi svoj odnos do doma, partnerja in ostalih družinskih članov. Tudi spremembe v poslovnem življenju ne bodo neobičajen pojav. Lahko boste začeli delati ali vas bo življenje prisililo, da se premaknete iz cone ugodja in začnete z delom. S širšega stališča pa vedite, da vse spremembe, ki se vam bodo zgodile v temu obdobju, vodijo v razvoj in razcvet, tako na osebnem in poslovnem področju. Ne zamudite priložnosti, ki se vam bodo ponujale v tem mesecu, le s kakšnimi pomembnii vlaganji, investicijami ali dražjimi nakupi počakajte, ker bo vpliv retrogradne Venere neugoden, kot tudi za poroko.

Zdaj življenje zahteva od vas vse te spremembe – in to na vseh področjih. Pod drobnogledom bodo finance in partnerski odnosi.

V teh nekaj tednih se lahko celo zgodi, da bi se zaključilo tudi razmišljanje o tem kakšen je vaš odnos in kar ste skozi odnose zastavili v maju, se bo zdaj pokrenilo v tek razRešitve. Pred vrati so spremembe vseh vrst… od vaših vrednot, pa vse do tega koliko se dajete v odnosu in če sploh se. Če želite Vse in hkrati ne delite sebe, potem so pred vami dnevi, 40 dnevnega križev pota, ko se boste soočali s svojo »karmo« – starimi vzorci in nepredelanimi vsebinami (to vam prinaša čas retrograne Venere). Zdaj boste imeli možnost… Ali se odnos lahko začne ali pa tudi konča, saj boste zdaj veliko bolj dosledni. Prav ta doseldnost, se je pognala v tek že ob koncu julija, ko je retrogradna Venera vstopila najprej v znamenje Device. S tem je aktivirala in postavila pod drobnogled vaš odnos in »hočeš nočeš«, morali ste se… ali pa se boste zdaj soočiti z določenimi dejstvi: da je vaše »zlagane« igre konec in, da je čas za spremembo. Ko govorim o igrah, govorim o teh dobesedno. Zdaj boste morali nehati »igrati«, spreGledali vas bodo, saj boste primorani, če boste odnos želeli obdržati, Vanj začeti tudi nekaj vlagati in dati del sebe… sicer bi lahko izbrali, da boste raje sami… ali se bo za to odločil tisti »drugi« na vaši strani. Enako se vam lahko dogaja na področju vašega neDela, na poslovnem področju.

V avgustu nas bo faza arhetipa Kočije gnala skozi cikel Retrogradne Venere v Levu in čas partnerske karme.
Zdaj bi vas lahko vsi ljudje, ki so rojeni v znamenju Raka, rojeni med 22. junijem in 22. julijem, kot vaša naravna ogledala usmerjali v iskanju tega, kar bo spodbujalo vašo osebno in poslovno rast. Lahko boste kakšne stare stvari z njimi celo razČistili ali doKončali, lahko celo kaj na novo začeli ali pa prekinili. Kočija je simbol, ki vas uči kako združiti Mir in Aktivnost; kajti, če je preveč miru postane lahko dolgočasno in neznosno, dejavnost brez vidnih rezultatov, pa v vas povečuje tesnobo zato… boste zdaj cenili spremembe, dokler vam bodo te prinašale otipljive rezultate.

Kar lahko spremenite, spremenite že zdaj!

Zapomnite si, da vas bodo vse spremembe, ki se bodo zgodile v avgustu, vodile v razcvet in razvoj, četudi bodo te prinesle obilo napora, težkih trenutkov in sprememb, ki vam sprva ne bodo po volji. Kar ne boste spremenili zdaj, lahko pričakujete podvojeno porcijo v oktobru… zato razmislite ali boste še vedno čakali, da gre zdaj vse »mimo vas«. Dokončno realizacijo boste občutili v številu 7, kar pomeni; v roku 7 dni, 7 mesecev, 7 mesec – julij 2016 ali v 7 tednih.

Predvsem bodite v avgustu pozorni na naslednja čustvena stanja, ki bi vas lahko ovirala ali pa bi lahko celo ustavila vaš premik, spremembo in razvoj naprej. Zato bodite še pozorni na:

• Vaše »jalove misli«, kar pomeni, da si hkrati, ko si nekaj želite in hrepenite po nečem ali nekom, zraven verjamete, da tega tako ali tako ne morete dobiti.
• Bodite pozorni tudi na »Razvrat« vseh vrst, kar pomeni, da se ne boste pretirano vdajali navadam ali načinov vedenja, ki pijejo energijo; to so pretirano garanje, uživanje hrane, alkohola, seksu brez emocij, kajenju, opojnim snovem in substancam…
• In ob koncu, bi vas lahko popadla še faza obupa, poraza… »Poraz« pomeni strah pred propadom; ki se nanaša na denar, zdravje, medsebojne odnose ali druge zunanje situacije.

Da se boste vsemu temu ognili delujte iz srca in presezite svoje vzorce preteklosti. Zdaj lahko izGradite svoj Nov vrednostni sistem. Izkoristite ta val energije in presezite starega sebe, svoj ego in svoj prav. Torej, kaj je vredno vam?

Vodilo meseca avgusta je »Drznost«, ki je zdaj tudi pot, s katero si lahko pomagate do rasti in sprememb. Če si zdaj drznete podpreti tisto, kar cenite in verjamete, si boste to olajšali in omogočili rast in napredek. S tem si zdaj odpirate pretok obilja v svoje življenje, isto pa lahko to storite tudi za druge.

Zvezda Sirius in otvoritev Levjih vrat

Ponovno smo v fazi najmogočnejšega premika, ki se zgodi vsako leto, ko Sonce vstopi v znamenje Leva, vstopi v svoj »dom«. To je faza, ko se prav na zadnji dan v mesecu juliju, vse energije najmočneje integrirajo na Zemljo. Prav 31. julij je dan, ko zvezda Sirius ponovno po 75 dneh vzide pred Soncem. Za Sirius pravimo tudi, da je duhovno sonce, ki skozi portal prinaša val božanske Ljubezni, Svetlobe in Modrosti na Zemljo. Letos je bil to tudi dan superlune, ki je že ob koncu julija začela aktivno proces spremembe in premaknila stvari v tek na vašem čustvenem področju. Polna luna – superluna – je bila v znamenju Vodnarja in je tvorila opozicijo na Sonce in Jupitra, ki sta v znamenju Leva, pridružila pa se jima je še retrogradna Venera. Ta aspekt je aktiviral nov val, cikel velike spremembe, ko boste na svoje vrednote skozi Novo sprejemajočo kreativnost gledali popolnoma drugače.

V tem obdobju bi se lahko prav zaradi ognjenega trigona, ki se ustvari z Uranom v Ovnu, lahko ponovno srečevali v svojih odnosih s »hubrisom« ali napuhom… Zdaj bi lahko pri mnogih Ego popolnoma iztiril…

Prav v zadnjih vzdihljajih boste vsi, ki ste rojeni v znamenju Ovna, Tehtnice in Biki… za vas bo ponovno čas, da se odLočite.

V sredini julija smo, tako kot vsako leto vstopili v izjemno pomembno obdobje »pasjih dni«. Ti so povezani s tem, kako dobro ste nastavili svoj kompas. V tem obdobju je bil čas namere, kako boSte zastavili svoje odnose. Od 14. do 18. julija ste ob dnevih »brezčasja« pazili, kje je vaša naravnanost. Vedeti morate tudi, da se vsako leto med 26. julijem in 12. avgustom, usmeri nov val galaktične svetlobe iz Centralnega Sonca proti Zemlji in ta se, ko se združi z našim Soncem še poveča, na koncu, pa se ta val energije združi še s spiralno vzpenjajočim Siriusom na severu. Ta val vsebuje Nove svetlobne Kode za razvoj Zemlje za naslednje leto/cikel in je zato znan kot planetarno Novo leto.

V tem obdobju, se odprejo »Levja zvezdna vrata«, mačje energije ozvezdja Sirius. Sirius začne vzhajati 31. julija, ponovno pa bo viden spet zdaj, 7. avgusta, ko se poravna skupaj s Soncem, dan prej, pa z zvezdo Regulus. Na Zemljo se zlije val zelo intenzivne energije, ta močan vpliv, pa je prisoten približno dva tedna. Prav te prihajajoče galaktične energije ojačajo proces Spremembe in s tem pospešijo priTok novih svetlobnih kod Novega leta… z drugimi besedami, ko se bodo odprla vrata Novih Priložnosti, bo Sprememba v vašem svetu hitra in daleč vseobSegajoča. Ta prehod so v stari egipčanski tradiciji imenovali tudi Atlantidsko-egipčansko-siriusovo Novo Leto.

V tem času bosta v tesnem spoju tudi Jupiter in zvezda Reguls, napomembnejša in najsvetlejša zvezda, ki leži v osrčju ozvezdja Leva. Ta poravnava se zgodi vsako leto, zato se skozi ta portal v tem času naredi direktna energetska povezava z modrostjo Siriusa. Vedeti velja, da je za stare egipčane in veliko bolj napredne civilizacije, ki so obstajale pred nami, veljala Sirius, kot zvezda Iniciacije. Ko se Sonce poravna z zvezdo Regulus, je ta kot leča, skozi katero steče svetloba. Regulus je zvezda, ki zbira vso svetlobo Siriusa in jo tako usmerja v našem sončnem sistemu do nas skozi ozvezdje Leva. Lev je znamenje, ki je arhetipsko povezano s srcem, srčnostjo, kraljevskim, kreativnostjo in pogumom. Prav ta spoj omogoča, da se svetloba Siriusa – modrosti – prelije v vaše Srce, s tem pa se aktivira vaša resnična strast, moč in kreativnost. Aktivirana zvezda Regulus, je zdaj kot leča, ki vaše življenje postavlja na pot vašega Resničnega srca.

Ko boste resnično odprli svoje Srce, se boste povezali z Resnično Modrostjo.

8. avgusta se povežeta kodi naše in galaktične DNK, saj predstavlja 8-8 Portal nesKončnosti. Gre za prehod, ki bo odprl pretok energij iz Njegovega Srca, centralnega Sonca, v Srce planeta in vseh nas. Ta prehod bo višek poravnave z energijo Siriusa in njegovega vpliva. Ker predstavlja število 8 izObilje, Moč in neskončno Manifestacijo vsega, kar si želite, je to dan, ko se najlažje aktivirajo speče kode vaše duhovne božanske esence, ki je v vas. 888 je sekvenca obilja, prosperitete in predstavlja kozmično poroko med »Nebom in Zemljo«. Pomembno je, da zaVestno Kreirate iz Srca.

Pred vami je torej intenziven čas, ko se speče vsebine znotraj vas Prebujajo. 8. avgusta, je torej dan, ko se ponovno odpirajo Zvezdna vrata 8:8:8, ozvezdja Leva, ta pa bodo aktivirala naslednjo stopnjo spečih kodov staroDavnih Resnic, tako na Zemlji kot med zvezdami. Hkrati, pa se s tem tudi doKončno zaključuje na tem nivoju karma in vzorci, ki se s tem raztapljajo. Proces bo prav letos doživel višek, na isti dan v lanskem letu, pa se je proces začel. Zdaj bo zavedanje na celični in zvezdni ravni prineslo aktivacijo zapisov podzavesti na vseh planetih in zvezdah v vesolju. Energija boginje Izis in Anubis, ki vlada v obdobju od 25. julija do 28. avgusta, bosta pomagali pri tem prehodu,…

“… ko se boste soočali s svojimi sencami in spečimi vsebinami znotraj vas. Vse to seveda se bo kazalo skozi odnose vseh vrst,
kjer boste imeli lekcije in preIzkušnje…”

Še posebej pomemben dan v mesecu avgustu je 11. avgust, saj je to čas, ko se aktivira faza meteoritskega dežja – ki ga boste lahko opazovali skozi utrinke na nebu… Zemlja gre namreč v tem času vsako leto skozi meteoritski pas in tako bo tudi letos na Zemljo pritekala velika količina meteoritskega železa.

S tem pa se aktivira čas, da ponovno nastavite svoj notranji kompas.

boginja izis 1 Najsvetlejša zvezda na nočnem nebu je Sirius ali kot so jo imenovali egipčani Sothis. To pa je tudi zvezda, ki je povezava z boginjo Izis/Isis. Prav vzhajajoča zvezda Sirius je bila za egipčane veliki praznik, ki so ga slavili kot »Njen Prihod«… prihod boginje Isis, velike svečenice, mojstrice magije in kreatorke življenja… Pozdravite Jo tudi vi… »Prihod Sopdet«… Levja vrata odpirajo povezavo z »ozvezdjem Leva« in Siriusom, kar na Zemlji pooseblja Sfinga – ta predstavlja kozmični čas, kozmičo uro. Smer v katero je usmerjen njen pogled (Sfinge Leva v Gizi, Egipt), je v smeri vzhajajočega Siriusa. Prav zato bodite v dnevih pred in na dan, ko se aktivira v polnosti portal 888 Zavestni, Prisotni in Budni… saj bo čas manifestacije, za te Nove božanske energije Velike svečenice Isis.

To bo dan, ko lahko vdahnete življenje tam, kjer ga ni bilo.

Skozi dve veličastni arhetipski energiji, ki se bosta v avgustu znova aktivirali – 8.8. boginja Izis in 15.8. Marija Magdalena – si lahko, ko se z njima povežete, skreirate Resnično partnerstvo, kot si ga v svojem Srcu želite. Namera naj bo iz Srca.

V avgustu smo v vidiku arhetipa Kočije… ki bo mnogim prinesla večje spremembe in premike naprej. 15. avgust, je dan posvečen materi Mariji, ko vas njena energija pozdravlja in pomaga poZdraviti skozi Hvaležnost vaše karmične rane, Njena Prisotnost pa vam daje lahko Moč, za odpiranje dušnemu partnerstvu. Oba vidika, tako Marije, kot Marije Magdalene… bosta v tem času izjemnega pomena, saj bo obdobje povezano tudi z Odločitvami, kar se tiše starševstva. Tudi Marijina energija bo v temu mesecu zelo močno prisotna, saj vam bo pomagala pri zdravljenju globokih ran in občutkov Krivde, ki bodo vreli iz globin…

“… ta čas bi vam znal tako prinesti energije za poMoč pri Izbiri Resničnega dušnega partnerstva, kako pri vzgoji otrok in starševstvu…”

Prihajajoči val svetlobe bo ponovno učinkovito reKalibriral/preUmerjal planetarne frekvence za višje ravni zavesti našega planeta. To pomeni, seveda, da se bodo stare tretje-dimenzionalne »Iluzije« še naprej sesuvale in se poRušile. Tistim, ki se še držijo tretje dimenzionalne zavesti, se bo to zdelo, kot da Kaos skozi norost bruha ven od vsePovsod.

Pomembno bo, da ste Prisotni v Trenutku, sicer boste obČutili skozi odnose, da bi ti ali vi, lahko postajali Vse bolj paranoični, duševno zmedeni, jezni in obupani.

Tistim, ki lahko Vidite in Čutite z višjo zavestjo, se bo to zdelo, kot da se pojavlja nova jutranja zarja in vstaja Nov način življenja, kar seveda je Resnica, ki pa je tudi arhetip tega leta Pravica/Resnica.

Poglejmo še, kaj lahko še pričakujete?

Ključna beseda bo »intenzivnost«. Vse se bo lahko zdelo zelo intenzivno, vse do te mere, da se bo zdelo nad-Resnično. V vaših osebnih življenjih… karkoli še ostaja karkoli od vaše stare, tretje-dimenzionalne zavesti, bo potrebno odstraniti in nadomestiti z nečem na višjih vibracijah. To bi lahko bilo težko, če boSte čustveno še vedno navezani na Stare energije in zapise, ki so v vas. Te se bodo kazale skozi vaše partnerske odnose, zato vam bo še toliko težje. Kakorkoli že, …

“če enostavno Odpustite in Dopustite spremembe,
potem bi bile te lahko dosežene z minimalnimi motnjami in stiskami.”

Za tiste od vas, ki ste že aktivirali vaša svetlobna telesa, bo ta čas lahkoten, saj se boste zlahka odLočevali od »starega«… enostavna za vas pa bo tudi stvar Integracije prihajajočih svetlobnih valov v vaše svetlobno Telo. Zdaj bo vaše fizično telo še enkrat šlo skozi nadgradnje vaših virtualnih ovojev DNK, da bi lahko omogočila fizični obliki, da se uravna z novimi svetlobnimi kodami za nadaljnji razvoj v novem letu. Počivajte in si vzemite čas zase, za svoje odnose in naredite spremembe tam, kjer so te nujno potrebne.

Ne pozabite, pred vami je mesec uvidov v vaše najbolj intimne dele življenja; v partnersvo, v finance in vaše najbolj sKrite dele vas. Vaše dojemanje vrednot bo zdaj na preizkušnji. Kakšne so in če »sploh so«? Zato ponovno zaključujem z vprašanjem, ki sem ga izpostavila že v tekstu, ki ste ga prebrali: Kaj je renično vredno vam?

Meni je moje vodilo v življenju, ki mu zvesta sledim… »da hodim po svoji poti z Ljubeznijo in delam iz Srca… v Resničnosti vsega, tukaj in zdaj.«

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem