Išči
Generic filters
Previous
Next

Astrološka napoved za februar 2020

foto:pexels.com
Oglas
Leto 2020 je prestopno leto, kar pomeni, da ima mesec februar še en dan, ki ga lahko uživamo.Ta poseben dan, 29. februarja, nam daje numerološko kodo 8, ki predstavlja ravnotežje, obilje in neskončen potencial duše. Vse to je dober povzetek tega, kar prinaša februar, ki bo vseeno precej lažji kot mesec januar in nam bo pomagal, da se prepustimo novim vibracijam, ki jih ima za nas leto.Lunin mrk v začetku januarja je odnesel vse kar vas je oviralo na poti, da se lahko premaknete v življenju naprej. Februar, pa vam odpira poti in zdaj boste stali na križišču svojega življenja in se odločali. Vseeno, to bo mesec ravnotežja, kaosa v življenju ne boste več prenašali. Razpeti boste »med dvema«…Vladal bo arhetip Ljubimca, simbol razmerij in v tem mesecu, boste čutili močno potrebo po prevrednotenju vseh razmerij, v katera ste zapleteni. Pod drobnogled boste dali prav vsa: prijateljska, poslovna, družinska in ljubezenska. To bo seveda tudi obdobje v vašem življenju, ko boste vse odnose vrednotili po tem ali vas podpirajo na način, kot si želite ali ne.
Zdaj boste nekatera razmerja želeli Poglobiti, tista, ki ste jih prerasli in vas pri razvoju ne podpirajo, pa boste lahko Prekinili.
Zdaj se zavedajte… Pred vami je pomembna točka v vašem življenju. Odločanje. Ste v obdobju velike spremembe, ki ga trenutno živite in ta kaže, na obdobje Sprejemanja odLočitev o pomembnih odnosih. Ta dinamika vas bo spremljala vse do poletja. Prav posebno pozornost boste morali dati tistim odnosom, ki bi jih radi poglobili in razširili ali tistim, od katerih se morate oddaljiti ali jih začasno tudi prekiniti, zato, da primarno vzpostavite nazaj odnos najprej s sabo. Vse bo kazalo tudi na Odločitve, ki se bodo realizirale v obdobju vladavine Dvojčkov, od 21. maja do 21. junija.Najbolj bodo zdaj pomembne čustvene odločitve. Prav zaradi vpletenosti določenih ljudi, boste nekatere lahko zRealizirali šele kasneje, v jeseni… pa vendar, odločiti se boste morali. Te Odločitve, so zdaj za vas zelo pomembne.
Čas bo za globok razmislek in tehtanje.
Ja, med dvemi zadevami… odLočitve vam vsekakor ne uidejo. Tehtali boste med dvema možnostma, morda dvema stališčema, dvema smerema ali pa se boste odločali med dvema osebama. V vas bo neUmorno pretehtavanje, katera nadvse privlačna Izbira bi bila boljša ali kako spojiti v življenju dve Možnosti, ki sta si mogoče na prvi pogled popolnoma nasprotni. Vse to boste hoteli združiti v neko višjo, večjo Celoto, pa naj je to v poslovnem ali osebnem smislu. Zdaj boste jasno spoZnali… kaj potrebujete na čustvenem področju in česa si želite. Vedeli boste tudi, kaj je tisto česar ne potrebujete in česar si ne želite več.
Lahko se boste odločali… za poroko, lahko ločitev ali pa za selitev.
Ljubimca simbolizirata tudi željo po sodelovanju z enim človekom ali s skupino ljudi. Predvsem pa bi se v tem mesecu lahko ukvarjali z izbiro načina, kako združiti dve ali več situacij, lahko področij v celoto ter kako sprejeti dokončen izbor med dvema možnostma.
Pred vami bi se znalo pokazati veliko Razpotje, ki vam bo že v jeseni lahko spremenilo življenje.
Zdaj je na vas, da Izberete smer. Morate se odločiti. Ne glede kako se bi trudili ostati v svoji »varni coni ugodja«, je sprememba neizbežna… smer spremembe namreč, no ta, pa je Odvisna od vas. Sledite najGlobljemu klicu, ki se bo preBudil v vas. V sebi točno veste, kaj je prav in kaj želite… Prav tako tudi veste, da morate zdaj najprej doLočiti cilj in smer delovanja za naprej, saj gre verjetno za večjo odLočitev, ki pa vas bo na koncu poPeljala k vašemu željenemu cilju. Vse spremembe, selite ali še kaj boljšega vas lahko čaka že v marcu.
Sledite svoji notranji Modrosti… popeljala vas bo k vaši Usodi.
Zdaj bodo ponovno pod drobnogledom tudi temelji: ali ste jih postavili in ali ste »odrasli«. Kajti, zdaj vam bo praksa pokazala… ali ste prevzeli odgovornost zase, za svoje življenje zdaj in za vse svoje pretekle korake. Prav Izbire so tiste, ki vas na poti odraščanja kalijo do Odraslosti… ko se morate Postaviti zase in zaVzeti Svoj Prostor v svetu.Pa vendar, resničnost obstajanja v svetu lahko pogosto pride skozi Soočenje, kot boleč šok in morda vas je prav »ta« zbudil, da ste se premaknili naprej. Morda se bo en del vas čutil jezne, žalostne, zapostavljene in razočarane, saj bo iztrgan iz »cone udobja« in bo prisiljen, da prevzame poPolno Odgovornost zase v Trenutku tukaj in zdaj. Na vas je, da se sprejmete takšnega kot ste, da se pomirite sami s seboj in s svetom… Vi sami morate prevzeti lastništvo nad svojim življenjem, šele potem se vam poNudi svet Novih Priložnosti.Ko resnično prevzamete odgovornost za svoje življenje in se resnično zaveste Moči, ki obstaja v vas, potem boste dobili Moč, da ustvarite natančno tako življenje, kot si ga želite.

Kakšno življenje si želite zase? S kom, kje in ali veste sploh kam greste?

Ponovno… na vas je, da se Odločite in Prevzamete lastništvo nad svojim življenjem. Edine omejitve, ki jih imate, so v resnici v vašem Umu. Odločiti se boste morali tudi, kako boste tudi te sprostili in se osvobodili Kritike… Tvegajte in ostanite v svoji moči… sicer vam bi znale prav ta, prinesti še več Dvomov, Strahov in »umskih motenj«, ko boste situacijo ali odnos razčlenjevali do te mere – norosti, da na koncu niti sami ne boste vedeli kaj pravzaprav hočete oziroma, kaj pravzaprav razčlenjujete.
Mogoče te zanima  3 super metode kako lahko vsak dan občutimo srečo
Prvi večji energetski vpliv bomo čutili 9. februarja, ko bo Polna luna v znamenju Leva.V primerjavi z močnim mrkom polne Lune, ki smo ga imeli januarja, bo ta polna luna lahkotna in vedra! V sebi nosi vibracijo samozadostnosti, ki vas bodo vodila do tega, da se boste počutili samozavestni in usklajeni s svojo potjo. Prav tako pa ta Polna luna prinaša energije obilja, uspeha in bo kot vrhunec vsemu, za kar ste se trudili od avgusta 2019.Moč te Polne Lune vas bo vodila tudi do zaključka preteklih težav, ki so vas zadrževale ali vas kakorkoli dušile. Dala vam bo novo moč in modrost, ki vam bo resnično pomagala in vas podpirala, ko se boste premikali skozi mesec.

Moč februarske Polne lune vam bo dala krila…

16. februarja se bo Mars, planet akcije, moči in motivacije, premaknil v Kozoroga in tako energetsko dodal še svojo noto ostalim planetom, ki jih že imamo v zemeljskih znamenjih. Saturn, Pluton in Jupiter so v Kozorogu, Uran pa je v Biku.Mars v Kozorogu prinaša tradicionalno zelo ambiciozno pozicijo, pa vendar, bodo akcije majhnih korakov. Morda boste čutili, kot da se morate za vsak premik, ki ga boste naredili zdaj res potruditi. Tudi motiviranost ne bo ravno najlažja, zato pa bo vztrajnost zdaj ključna.Ta občutek kozorogovega pridiha Mars čuti, kot neko dodatno težo, ki jo mora zdaj v akcijah nositi, pa vendar ga ta teža opominja, da se ustavi in razmisli, preden se premakne spet naprej. Pravzaprav, če vam bi čez mesec primanjkovalo motivacije, si dajte dovoljenje, da se za trenutek začasno ustavite, saj boste tako lahko prišli do navdiha, ki ga iščete.Mars bo v Kozorogu bo podpiral vaše velike ambicije, zato boste tudi v tem delu porabili veliko energije. Bodite potrpežljivi in taktični, predvsem, ko se boste podali v akcije. To je še posebej pomembno, kajti samo dan kasneje imamo prvi retrogradni obrat Merkurja v tem letu.Planet Merkur se bo 17. februarja obrnil v retrogradno gibanje v vodnem znamenju Ribe in se 10. marca, v zračnem znamenju Vodnarja, ponovno postavil v direktno smer.Ko gre Merkur v retrogradno fazo, vas resnično spodbudi, da upočasnite in se zanesete na svoja subtilnejša čutila. Vaša intuicija, vaš občutek v trebuhu in vaš šesti čut so med retrogradno fazo Merkurja okrepljeni, to bo zato, ker se bo Merkur premikal skozi vodno znamenje Ribe.

Dilema retrogradnega Merkurja: sanje, iluzija ali duhovna rast

To bo čas vpogleda vase in soočanja s svojimi lastnimi Iluzijami, zmotami, zablodami, sanjami in duhovne rasti. Vaše misli bodo pod močnim vplivom vaših lastnih globokih občutkov, zaznav in želja. Vse Veščine, govorjenje in razmišljanja bodo subjektivne, približne, občutljive, intuitivne in povezane z emocijami. Vaš fokus bo na komunikaciji, ki bo pretežno soČutna, nežna, razumevajoča, idealistična in nekoliko bolj pesniška. Predvsem pa bo ta zdaj zelo konfuzna in nejasna. V vas se bo prebudila velika potreba po učenju, saj boste vse čutili iz osnove narave nudenja pomoči in podpore, za učenje pa bo potrebna fantazija, duhovni princip, fleksibilnost in intuitivnost.
Vsi procesi razmišljanja znajo zdaj potekati z imaginacijo, s sintezo in intuitivno zbranim znanjem.
Ta rahlo kaotičen čas, bo prinesel nagnjenost k nejasnosti mišljenja in veliki potrebi po sanjarjenju. V tem času, se zna v vas povečati tudi potreba po duhovnem. Meditacija in čas zase vam bosta zdaj v veliko oporo na poti samozavedanja. Morda boste šele zdaj sneli ali pa si boste nadeli svoja rožnata očala in »spreGledali« svoj odnos.
Pogledati boste morali s Srcem… in si vzeti čas zase, da se boste lahko odločili…
V tem času boste lahko tudi kaj obžalovali, kar ste naredili v preteklosti…Kadar je planet komunikacije v retrogradni fazi, pričakujte večje izzive in preizkušnje prav na tem področju, saj bi se situacije ali dogovori lahko izkazali za neuspešne, nejasne in brez končnih realizacij. Na koncu se sprva tako zelo obetajoča zadeva, odnos ali projekt izkaže vse prej kot to, kar ste sprva mislili, videli, se dogovarjali ali dobili vtis. Dogovori ali projekti se lahko tako strašansko zapletejo ali zavlečejo, da iz njih, na koncu ne nastane nič…Če vas na kratko spomnim, kaj pomeni faza, ko se planet giblje retrogradno: gre za upočasnjeno delovanje, zamude, odpovedi tik pred zdajci, zmedo in različne oblike nesporazumov. Občutek boste lahko imeli, da vas ne razumejo ali pa vi ne boste več razumeli, kaj se dogaja in zakaj toliko nesporazumov. To je čas za vpogled vase in ne za delovanje.

Konstruktivna faza retrogradnega Merkurja

Ker vas okoliščine dobesedno prisilijo, da pač počakate in se ne dogovarjate naprej, je to z razlogom, da si vzamete rahel odmik od vsega, da proučite kar ste začeli in preverite sploh kaj resnično želite in kako trdne temelje imate v življenju. No, s temelji ste se veliko ukvarjali v preteklih mesecih, zato bi se zdaj lahko soočali s kakšnimi nedokončanimi projekti, v življenju. Zdaj boste lahko resnično videli, katera področja so postala zares obremenjujoča in prav faza retrogradnega Merkurja vam lahko, da potreben čas, da spravite stvari, sebe in situacije v red. Vzemite si več časa zase, prosite za pomoč, naredite spremembe v svojem urniku, da bo poleg dela tudi čas za vaš prosti čas, zabavo in odmor. Soočali se boste tudi s tem ali resnično skomunicirate vse, kar občutite in kar v resnici mislite. No, največ preglavic vam bo povzročala prav iskrenost do sebe in seveda, da to, da se boste morali odpovedati stari bolečini in negativnemu samogovoru, »kaj vse so vam storili in kako ste vi dobri«.
Mogoče te zanima  Kaj nam prinaša polna luna v kozorogu - Napoved Vedska astrologija Jyotish

Kaj še lahko pričakujete v tem času?

Vpliv retrogradnega Merkurja zna prinesti nevšečnosti na področju komunikacije in povezovanja vseh vrst. Če vam res ni nujno, ne potujte v tem času, saj se lahko sproži val nepredvidljivih situacij povezanih z vodo, naravnih nesreč in nevšečnosti, zato… si raje vzemite čas in se zazrite vase. Ta čas lahko s pridom izkoristite za delo na sebi, duhovno rast in učenje, za inventuro, pospravljanje pisalne mize, omar in revizijo vašega delovanja. Zdaj lahko opravite dela, s katerim ste v zaostanku, dokončate nezaključene projekte ali šolanja, čas je za obnavljanje dogovorov in projektov ter celotno obdobje bo bolj namenjeno za prodajo rabljenih stvari, kot pa za nakup novih.Ker so v tem času pogosti zapleti s komunikacijskimi sredstvi na splošno… računalniki delajo po svoje, omrežja »padajo dol«, telefoni ne delajo kot bi morali, zastoji so v prometu, trgovini in posredništvu, težave so s povezavami z računalniki in dostopom do omrežja… se ne čudite ali delajte zato nepotrebne drame. Je »normalo« to. Pri intelektualnem delu nasploh bi lahko dobili občutek, kot da se nič nikamor ne premakne, ali pa se zadnji trenutek vse postavi na glavo… in kaj lahko še pričakujete? Zamude, odpovedi, kakšne prometne kaose, zastoje zaradi nesreč in podobno.Zastoji na cestah in v življenju bodo stalnica ob koncu meseca…Prihajalo bo do nasprotovanj in nesporazumov, in zelo pomembno je vedeti, da dogovori, ki bi bili sklenjeni v času retrogradnega Merkurja, se ponavadi izkažejo kot nestvarni, nejasni ali pomanjkljivi ter zahtevajo kasneje ponovno ukvarjanje z njimi. Zato… da ne boste rekli, da niste vedeli…In čemu namenite potem svoj čas? Da se zresnite in prevzamete nase vse tisto, za kar ste do zdaj krivili druge v odnosih.Takoj, ko se Merkur obrne v Retrogradno gibanje, se tudi Sonce pomakne v Ribi, ki je 12. in hkrati zadnje znamenje zodiaka. Ko se 19. februarja Sonce seli iz Vodnarja v Ribi, je čas kulminacije in dokončanja. Dosegli smo konec cikla, šli skozi vse Sončeve faze in zdaj je čas, da slavimo, dokončamo in poberemo vse, kar smo posejali.Obdobje vladavine Rib je tudi zelo duhoven čas, ko lahko resnično razmišljamo o lekcijah in darovih zadnjih 12 mesecev, predno se znova začnemo nov cikel. Pri razmišljanju in duhovnem delu bo Neptun, planet duhovnosti, vizije in izpolnitev sanj, 20. februarja oblikoval harmoničen aspekt, sekstil, z Jupitrom, planetom obilja. Čeprav se ta zgodi natanko 20-ega, pa je zelo verjetno, da boste ves ta blagodejen vpliv čutili ves mesec.V biti, pa je poravnava Neptuna in Jupitra v tej konfiguraciji sekstila za leto 2020 posebna, saj se zgodi trikrat. To je zelo redko in kaže na mogočno in močno sporočilo iz vesolja. Aspekt Jupiter sekstil Neptun je miroljuben, podporen in zdravilen, ki deluje kot pomoč. Prinaša razrešitve, pomoč in vodstvo, ko dvigujemo svojo vibracijo in zavest na nove ravni. V tej lepi energij lahko uživate ta mesec, potem pa ponovno spet julija-avgusta in oktobra.Te pomirjujoče vibracije se nato 23. februarja nadaljujejo z mlajem v Ribah, ki bo nežen, harmoničen in občutljiv.Ta čudovita mlada luna vas bo pripravila na velike nove začetke, ki prihajajo skozi spremembe, ki jih boste deležni v marcu, ko se začne astrološko leto.Kot sem omenila že v uvodu napovedi, je leto 2020 prestopno leto. To pomeni, da je v tem letu tudi ženskam »dovoljeno« zaprositi moškega. Namreč, večstoletna tradicija večine evropskih držav pravi, da obstaja en dan v letu, ko je ženskam dovoljeno zaprositi moškega in ta dan je 29. februar! Tako da, ženske, se bo katera izmed vas opogumila?In za konec… februar bo mesec, ki bo ne glede na vse prinesel nekoliko mehkobe v vaše življenje med vsem kaosom, ki ga boste doživljali. V drugi polovici meseca, pa se boste zaradi Merkurja v retrogradnem gibanju morda morali začasno ustaviti in upočasniti v vašem zunanjem svetu zato, da boste lahko stopili v stik s svojim notranjim svetom. In ja, odločali se boste, stali boste na križišču in se spraševali in kam zdaj… a na koncu se odLočite od starega sebe in v marcu naredite zaslužene korake in življenjsko pomembne spremembe.
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 4. 8. 2021

Numerološka napoved 4. 8. 2021

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem