Išči
Generic filters
foto pexels.com

Astrološka napoved za januar 2021: Dobro se z dobrim vrača

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Universal kamp 2021Universal kamp 2021Universal kamp 2021
OGLAS
Začelo se je. Prišlo je Novo leto! Vstopili smo v letni cikel Svečenika, ki bo letu 2021 zadal lekcije in preizkušnje vezano na vrednote, družino, izobraževanje in delo na sebi. Januar bo to dinamiko že v samem začetku leta ponesel skozi izzive in preizkušnje, ko boste lahko stali znova na križišču v svojem življenju, ko se boste odločali med dvema potema, osebami ali projekti. Izbirali boste in možnost boste imeli, da začnete znova, v Novem… preprosto, na novo.

Postavljali boste temelje v odnosih.

Morda si za začetek, predno zares začnemo z našim novim 12-mesečnim potovanjem, vzemite trenutek, da najprej pogledate kje v svojem življenju ste trenutno. In v razmislek, morda si za začetek povejte nekaj pomembnega, kot je na primer tole:
»Ponosna/Ponosen sem na to, kar sem danes.«
Za začetek bo to dovolj predno se posvetite izbiri. Leto 2020 je prineslo toliko redkih in posebnih poravnav, vključno s konjunkcijo Saturn Pluton, spreminjanje dinamike na karmični osi Dvojčka – Strelec in konjunkcije Jupiter Saturn. Za sabo imamo izjemno pomembnih šest mrkov, ki so dinamiko usode ponesle do samih razsežnosti. Spremembe, ki so lahko vaše življenje lahko postavile dobesedno na glavo. In to… danes veste, da z razlogom.Ob toliko redkih in posebnih poravnavah, ki so se dogodile v lanskem letu, je bilo usojeno, da se skozi spremembe in nove začetke premaknite v svojem življenju v novo smer, nedvomno pa leta 2020 ne bomo pozabili, saj smo bili priča spremembam tako na globalni kot na osebni ravni. In nauk? Prebuditi se. V kolikšni meri vam je to uspelo, boste videli v tem letu.

Leto 2021 bo leto izgradnje temeljev

Energijami, ki so vam prinesle številne prilagoditve vašega delovanja in življenja vedite, da kadar koli priteka toliko nove energije, je potreben čas, da se vse energije asimilirajo in integrirajo. Zato ne hitite, čas je za vsrkavanje vsega, kar se vam je dogodilo, za odločitve in učenje novega.Januarska energija je nekoliko podobna tisti, s katero ste se že srečali v lanskem novembru, torej glede koga ali česta ste se odločali takrat? Ta dinamika in teme, s katerimi ste se ukvarjali lahko zdaj dosežejo nek korak naprej. Prihaja faza razreševanja. V oktobru pa lahko pričakujete dokončno rezultat in odLočitev.V januarju nastopi vladavina arhetipa Ljubimca, ki je simbol razmerij. Vsekakor bo ta mesec zelo intenziven v smislu, »ali res sledite svojemu srcu« in ali »sprejemate« v življenje stvari res »v danem trenutku« se pravi, »tukaj in sedaj«.
V januarju boste čutili veliko potrebo po prevrednotenju vseh razmerij.
Vseh, tako prijateljskih, poslovnih, družinskih in ljubezenskih. Vsekakor bodo partnerstva pod velikim drobnogledom, predvsem intimna razmerja. Zdaj boste morali biti do sebe res zelo iskreni. Razmerja boste vrednotili po tem ali vas podpirajo na način, ki ga želite Vi ali ne. Lahko se zgodi, da boste začutili, da bi nekatera razmerja želeli poglobiti, tista, ki ste jih prerasli, pa boste lahko prekinili oz. bodo situacije nanesle tako, da bodo take osebe enostavno osebe odšle iz vašega življenja.Lahko se boste odločali za poroko, lahko za ločitev ali pa za selitev.Če ste v odnosu v katerem se čutite stoodstotno ljubljeni in da vas odnos podpira, bi znali prinesti odločitve, ki bodo vaše okolje dobesedno šokiralo in spravilo iz tira. Nenadna zaroka, poroka bi vam znali prinesti obdobje velikih sprememb. Prav tako velja, če boste ugotovili, da si ne želite sami sebe več vleči za nos in se delati, da je vse ‘uredu’, čeprav ni. Vsi vi, boste iz odnosa pač odšli ali pa boste začeli odnos razreševati tudi po uradni poti.Sploh vsi rojeni v znamenju Dvojčka, za vas velja, da so določena križišča s katerimi se srečujete zdaj za vas usodna, saj kreirate pot v življenju skozi izbiro. Naj bo čim boljša in morda nebi bilo tako napačno, če bi šli na kakšen posvet in spustili svoj prav. Ljubimca sta namreč simbol Dvojčkov, kar pomeni, da vas bo vibracija podpirala, k odločanju, saj gre za tehtanje med dvema možnostima, dvema stališčema, dvema smerema ali dvema človekoma.

Pretehtavanje bo zdaj največji izziv.

Katera izbira bi bila boljša ali kako spojiti v življenju dve možnosti, ki sta si mogoče popolnoma nasprotni v večjo celoto, pa naj je to v poslovnem ali osebnem smislu? To bo zdaj vaše največje vprašanje. Bo v marcu nekakšno »nujno opravilo«, v katerem bi se lahko znašli, zato ne bodite preveč presenečeni ali zmedeni. Odločiti se boste mogli, tako ali drugače in energija bo na vaši strani!
Vsi, ki slučajno sedite na »dveh stolčkih«, čas bo da se odločite, kje boste sedeli naslednji mesec!
Zdaj boste jasno spoznali, kaj potrebujete na čustvenem področju in česa si želite ter kaj je tisto česar ne potrebujete in česar si ne želite. Resnično pa… bodite za začetek vsaj iskreni do sebe.Zdaj bo čas, ko se boste soočili s svojo resnico, kajti pogledali boste v svoje srce.Simbol Ljubimcev označuje tudi pomembno točko v obdobju spremembe, ki ga trenutno živite in kaže obdobje sprejemanja odločitev o pomembnih odnosih, posebno tistih, ki bi jih radi poglobili in razširili ali tistih, od katerih se morate oddaljiti ali jih začasno prekiniti. Kaže lahko tudi na odločitve, katere ste zastavili že v obdobju Dvojčkov v lanskem letu od 21.maja do 21.junija in kot že omenjeno, v lanskem novembru.Od sredine januarja dalje nastaja v kozmosu z Novo Luno malo več aktivnosti. Ta mesec lahko doživite kot nekakšno naraščajočo bolečino, ko se prilagajate življenju nove dinamike leta 2021.

5. januarja vstopi Mars v znamenje Bika

Mars je bil v ognjenem Ovnu od junija 2020, zdaj pa vstopa v zemeljskega Bika. Prej je s silo in svojo ognjevitostjo šel v akcijo, vas silil, da ste delali premike, tokrat pa bo hotel imeti tudi konkretne rezultate. Mars v Biku lahko prinese velike spremembe na področju vrednost, denarja, borzni trg, valute vse to so področja, ki bi bile lahko zdaj pod močnim drobnogledom. Ker je v Biku tudi Uran, se lahko pripravite tudi na kakšno stresanje zemlje in preoblikovanje površja.Mars se običajno premika skozi vsako znamenje zodiaka s hitrostjo, zaradi česar je njegovo izjemno dolgo bivanje v Ovnu nenavadno. Medtem, ko je bil Mars v Ovnu, smo se morali veliko naučiti, saj je imel v ognjenem znamenju tudi svojo retrogradno fazo. Zdaj pa je čas, da gremo naprej, poudarek bo na izgradnji nečesa novega. Bodite pozorni, kajti tudi sami boste začutili premik energije, ko bo Mars vstopil v Bika.Morda boste ugotovili tudi, da se vse zamude ali konflikti, ki so bili aktivni od sredine do konca leta 2020, zdaj razrešijo in končajo.

Prihaja čas konkretnih korakov

5. januarja vstopil Mars v znamenje Bika. Mars je bil v ognjenem Ovnu od junija 2020. Ob prestopu v zemeljskega Bika pomeni, da bo veliko sprememb, kar se tiče vrednostnega sistem. Te pa lahko pričakujemo vse do marca. Prej je s silo in svojo ognjevitostjo šel v akcijo, vas silil, da ste delali premike, tokrat pa bo hotel imeti od vas vztrajnost, da speljete do konca in tudi konkretne rezultate.Mars v Biku lahko prinese velike spremembe na področju gradbeništva, nepremičnin, vseh dejavnosti poveznih z lepoto, umetnostjo, kulinariko, vsega kar nas povezuje direktno s telesom… zato, kaj vse se bo dogajalo zdaj, ko je cepivo tu, lahko samo ugibamo. Tudi denar, borzni trg in valute so področja, ki bi bile lahko zdaj pod močnim drobnogledom. Zlom? Ne še takoj, sledi pa. Ker je v Biku tudi Uran, se lahko pripravite tudi še na kakšno stresanje zemlje in preoblikovanje površja.
Mars v Biku je kot nalašč za ustvarjanje, za materializacijo naših idej.
Mars se običajno premika skozi vsako znamenje zodiaka dobra dva meseca, zaradi česar je njegovo izjemno dolgo bivanje v Ovnu nenavadno. Medtem, ko je bil Mars v Ovnu, smo se morali veliko naučiti, saj je imel v ognjenem znamenju tudi svojo retrogradno fazo in smo se z nekaterimi akcijami morali soočati večkrat in se zraven tudi iz nastalega naučiti.Zdaj je čas, da gremo naprej, poudarek bo na izgradnji nečesa novega.Ta zemeljski Mars navzven deluje mirno, čeprav se v njem nabira in stopnjuje napetost. Vedeti morate, da ne bo reagiral na prvo provokacijo, kar vas naj to ne zavede. Kajti, ko bo izzvan bo izbruhnil silovito in neustavljivo. Ne pozabite, tudi da je planet revolucije, Uran tudi v Biku, kar pomen, da bo delovanje brez milosti, s silo in »čez noč«. Tako lahko pričakujete, da bo njegovo premikanje skozi znamenje Bika prineslo veliko dinamike svojeglavosti.Prav trma in vztrajnost sta zdaj tisti vrednoti, skozi kateri boste dosegli svoje in ne s prepirom ter z odprtim spopadom.Mars v Biku gre v boj z izčrpavanjem in s stopnjevanjem pritiska, kar če pogledate trenutno situacija na družbeni ravni, kar se dogaja v naši Sloveniji, bo zelo držalo. Ukrepi, vse splošne prepovedi, ki so si same po sebi nasprotujoče, se bodo zavlačevale tako dolgo, da bodo vsi drugi, ki nimajo vztrajnosti prej obupali. Zemeljski Mars bo postopom stopnjeval pritisk ter se počasi in zanesljivo pomikal proti željnemu cilju. Od zastavljenega cilja ne bo odstopal niti za milimeter, niti ne bo popuščanja.Tako, da zdaj je čas, da naredite kaj iz svojega življenja in se postavite na stran pravičnosti.

Kako lahko izkoristite to energijo?

Pri dobrih aspektih se lahko pokaže zmožnost za priložnost za delo, lahko boste imeli bolj odločen nastop in se boste končno postavili zase. Vztrajnost pri doseganju uspeha in uresničevanje načrtov, bo na koncu poplačana. Zato vztrajajte pri svojih stališčih in se ne pustite zmotiti s strani kolektivne energije dogodkov, ki jih bodo mediji prikazovali, ne pozabite, da bo prisila, ki ne bo vidna na prvo žogo. Pri negativnih aspektih se bo kazala nagla jeza, zahrbtnost in samovoljnost.
Predno začnete delovati, resnično vse res dobro premislite.
Mesec odločanja bo. Zdaj boste cenili jasna navodila in natančno določene obveznosti. Vse neznanke bi vas lahko jezile, zato predno bi prevzeli naloge, vztrajajte, da se te razrešijo. Postavite se zase, saj boste za svoje delo primerno nagrajeni.

13. januarja imamo Mlaj v Kozorogu

Ta mlada luna prinaša zelo zanimive energije. Pade namreč na 23 stopinjo Kozoroga, kar je približno enako stopnji, kot je bil spoj Saturna in Plutona že januarja 2020. Nekatere stare rane iz tega časa se lahko znova sprožijo, privrejo na dan, morda dobimo celo nove informacije ali spoznanja v zvezi s pandemijo ali vladne omejitve. Čeprav lahko nova Luna ponovno aktivira nekaj te energije, jo lahko tudi osveži. Morda bomo kot kolektiv stvari začeli gledati v novi Luči ali pa morda skozi nekatere nove informacijske filtre, ki nas lahko vodijo k pogledu na stvari na povsem nov način. Zato… berite in zbirajte tudi informacije iz drugih virov, kot trenutno vam poznanih. Izobražujte se, ne bojte se novih znanj in odkritij.Ker bo ta Luna v Kozorogu, bo to zelo ambiciozen in primeren čas, da opravite vsa težka ali zahtevna opravila. Čeprav nosi naporno energijo, obstaja tudi priložnost, da to usmerite v gorivo za vaše ponovno rojstvo. Navsezadnje je to prva mlada luna v letu, zato je pravi čas, da se lotite novoletnih ciljev, ki ste si jih zadali.
… na isti dan, pa se srečata še Mars in Saturn skozi kvadrat
To bo zadnji v seriji napete dinamike, s katero se srečujemo zadnjih nekaj mesecev. Se spomnite? Mars, planet akcije in sile pritiska na gas, Saturn, planet reda, discipline, ustrahovanja in učenja pa na bremzo. Mars v povezavi s Saturnom lahko prinese nekaj povečanih napetosti in lahko sproži stare rane, ki ste jih videli in bili priča sredi leta 2020.Ta energija lahko povzroči tudi spopad med vodilnimi, med strankami in ljudmi. Čeprav gre za napeto poravnavo, bo to pravi čas tudi, da poiščete v sebi potrebno moč ali najdete drugačno motivacijo, ki vas bo vodila ven iz trenutne situacije.
Mnogim bo dovolj. Nekaterim bo prekipelo.
Ne pozabite, da bo vztrajnost tista, ki bo dala rezultat in vztrajajte, da dobite odgovore na vsa vprašanja, ki vas strašijo. Ker je to zadnja od treh poravnav, bi glede na prejšnji dve, bilo povsem možno, da se trenutna situacije nadaljuje in ostajamo zaprti doma. V tem tednu, bo mnogim prekipelo in lahko pričakujete veliko zunanje priSile pod pretvezo, »to bo dobro za vas«.Sistem se bo začel vidno rušite in razpadati pred vašimi očmi. Kako dolgo še boste vztrajali v negotovosti, nevednosti, ponižnosti? Čas je, da odprete oči in se prebudite. Za vaše življenje gre. Za vaša semena… za vaše otroke in vašo prihodnost.

14. januarja se obrne v direktno gibanje še Uran v Biku

Planet revolucije, novitet in vsega alternativnega, Uran je od avgusta 2020 retrograden, zdaj pa se ponovno tudi on obrača v svoje direktno gibanje.Čeprav je to odlična energija, ki vam bo dala nek spontan zagon, v smislu, da se bo nekaj lahko sprostilo v vašem življenju. Stvari se bodo začele v prihodnjih tednih umirjati, zato ukrepajte, če se vam zdi prav.Spreminjali in razvijali se bodo novi načini financiranja, lahko bomo priča novim valutam in vsekakor se tudi spremembi denarnega sistema ne bomo mogli izogniti.Uran v Biku ostaja vse do 2026 leta, zato lahko pričakujete spremembe pri načinu obračuna davkov. Uran predstavlja svobodo, znamenje Bika pa denar in finančna sredstva, zato se bodo mnogi spraševali, kako se lahko izognemo temu, pa vendar revolucija se že dogaja, še se bo, ker se mora.Pričakujemo lahko tudi novo pokojninsko reformo, spremembe v gospodarstvu in pri javnih financah.

17. januarja bosta Jupiter in Uran v kvadratu

Jupiter je planet širitve, Uran pa planet nenadnih sprememb… ponovno boo soočeni, kdo bo imel prednost. Ta kombinacija bi lahko prinesla nekaj uporniške ali borbene energije. Na površje lahko prinese tudi nekaj novih informacij ali spoznanj, ki zahtevajo hitro spremembo. Kolektivno se lahko v tem obdobju pripravimo na kakšne naravne katastrofe, ki bi se dogajale na tujih tleh.
Ko spremenite svoj pogled na stvari, se spremenijo stvari, na katere gledate. Zdaj boste lahko resnično Videli, sliko tudi kaj se dogaja v ozadju.
Na globljih ravneh je ta energija sprožilec za prebujanje in izbiro videti stvari z novega vidika.

19. januarja vstopi Sonce v znamenje Vodnarja

V prihodnjih tednih se pripravite na povsem novo dinamiko. Vodnarjeva energija je znana po svojih humanitarnih prizadevanjih in sposobnosti paziti na kolektiv. Vodnarju je mar za ljudi. Je tudi zelo zdravilna energija, saj boste lahko dobili nove ideje, nove informacije ali znanja, ki bi vam lahko povsem spremenila vaš pogled na do sedanji svet kot ga poznate.Simbolika vodnarja je nosilec vode, ki lahko zbere vodo ali »težka čustva planeta« v svoji posodi in jih, predno jih vrne nazaj na Zemljo, preoblikuje. Je čistilna energija, ki jo lahko vsi uporabite med Sončevim potovanjem skozi to zračno znamenje v prihodnjih tednih. Začelo se bo čiščenje mentalnega nivoja in kolektivnih emocij.

28. januarja bomo imeli Polno luno v Levu

S to polno luno prihaja nekaj bleščeče energije. Sonce bo tudi v tej polni luni poravnano z Jupitrom, kar velja za zelo dobo in pozitivno znamenje. Jupiter vlada obilju in širitvi, zato je to čas, da sprejmete izobilje v svoje življenje in si dovolite, da zasijete! Po drugi strani, pa bi lahko ponovno prišle na planu neke novice glede pandemije.Na ta dan si privoščite kaj razkošnega, kaj posebnega in izkoristite te svetle kraljevske energije. Pa vendar, bodite pozorni, da nebi dovolili, da bi vaš ego oviral, saj bi se v tem času lahko malce napihnil. Negujete svoje telo, razvajajte se. Sploh če bi želeli imeti lepe močne, lase, si ženske, če se barvate, izkoristite čas te Lune. Ta dan, ko bo barvanje najbolj uspešno, tudi če si boste postrigli konice las, se bodo vaši lasje okrepili.V tem času lahko doživite tudi, da vas nekaj ujame ali pa se razkrije kakšna nova informacija, ki vas lahko nekoliko izzove ali se v vašem življenju kaj spremeni. Medtem pa, ko se Lunina energija meša z vsemogočnim Jupitrom, je to odlična priložnost, da poiščete moč in samozavestno stopite na vodilno mesto v svojem življenju. Čas vam omogoča, da zaSijete.

30. januarja se začne faza Retrogradnega Merkurja

Merkur vstopi v svojo prvo retrogradno fazo v tem letu. Nahajal se bo v Vodnarju vse do 20. februarja. V tem obdobju bo pravi čas je, da počasi začnete in se osredotočite na tisto, kar je že na vašem krožniku, namesto da dodate kaj novega. Nove stvari prihranite za pomlad.In za konec… V tem mesecu bodo pomembne predvsem čustvene odločitve, zaradi vpletenosti določenih ljudi, ki jih boste lahko realizirali zdaj. Te bodo za vas zelo pomembne. Ljubimca simbolizirata tudi željo po sodelovanju z enim človekom ali s skupino ljudi, za kar ste naravno nadarjeni.Kaj izbirate zdaj, to boste kreirali v tem letu. Torej, izbirajte s srcem. In se ne uklanjajte sistemu. Razmišljajte s svojo glavo, berite, izobražujete se in se ne bojte novega znanje in dognanj, ki nas bodo v tem letu preplavljala.Vedite samo to, da se »dobro, vrača z dobrim«. In ker je tudi Saturnovo leto, leto karme, bo za mnoge to leto velikih preizkušenj. Tistim, ki so jemali, bo odvzeto… tisti, ki so delali, bodo želi. Izbirate in kreirate sami. Izberite dobro.Hvala, ker ste. Se beremo. Ohranjajte visoko vibracijo.

Ali ti je bil članek v pomoč?

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

0
Deli to s prijateljem