Išči
Generic filters
shana napoved julij
foto:wakingtimes.com

Astrološka napoved za julij 2016

Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Po burnem odločanju, ločitvah, tehtanju med dvemi osebami in katero pot ubrati v juniju, sledijo v juliju velike spremembe, ki bodo povezane s selitvami, spremembami in preobrati, s katerimi se boste srečevali tako na poslovnem kot na partnerskem področju.
Zdaj boste svoje življenje lahko začeli tudi konkretno spravljati v akcijo, saj boste do septembra, lahko dokončno zaključili in dokončali, kar ste začeli v letu 2014 ali s čimer ste začeli v aprilu letos.

V juliju vstopamo v cikel, ki je v znamenju števila 7.

Arhetip, ki vas bo spremljal v tem obdobju je arhetip Kočije, ki je vidik sprememb, selitev in preobratov, ki se bodo šele dolgoročno izkazali za zelo konstruktivne in uspešne. Zdaj vedite le eno, da je premik, ki ga boste naredili, izjemnega pomena.Julij bo najboljši čas za selitev, potovanje ali spremembo zaposlitve.V temu času boste doživljali spremembe, ki bodo povezane z domom in družino, bodisi tako, da se preselite ali tako, da spremenite in ponovno osvežite svoje domače okolje s prenovo prostorov, lahko pa se zgodi celo to, da se priseli, odseli ali doseli en od članov družine. Tudi spremembe v poslovnem življenju zdaj ne bodo tako neobičajen pojav, s širšega stališča gledano pa vedite, da pa vas vse spremembe, ki se vam bodo zgodile v temu obdobju, vodijo v razvoj in razcvet, tako na osebnem kot na poslovnem področju.Zdaj boste lahko čutili kot, da življenje zahteva od vas vse te spremembe… in to na vseh področjih.Ljudje, ki so rojeni v znamenju Raka, to je med 22. junijem in 22. julijem, bodo zdaj za vas kot naravna ogledala. Prav ti, vas bodo usmerjali v iskanju tega, kar iščete v življenju, saj bodo vaša zrcala, skozi katera boste prihajali v stik z bolečimi vsebinami pri sebi. Na ta način, pa bodo v biti prav ta ogledala spodbujala vašo osebno in poslovno rast.Simbol Kočije je tudi vidik, ki vas uči, kako združiti mir in dejavnost. Kajti, če je preveč miru, postane življenje dolgočasno in neznosno. Sama dejavnost, pa brez vidnih rezultatov, lahko v vas povečuje tesnobo. Prav zato boste zdaj še bolj cenili spremembe, a vse dokler, vam bodo prinašale otipljive rezultate.

Vodilo tega meseca bo… »Edina stalnica v življenju je sprememba«.

Zapomnite si, da vas bodo vse spremembe, ki se bodo zgodile v vašem življenju zdaj, vodile v razcvet in razvoj. Vsekakor bo ta mesec s seboj prinesel obilo napora, težkih trenutkov in sprememb, ki vam sprva ne bodo po volji, realizacijo pa boste občutili v številu 7, kar pomeni; 7 dni, v obdobju 7ih mesecev, 7 mesec – julij ali v 7 tednih.

Na kaj morate biti še posebej pozorni v mesecu juliju?

Na svoje misli, navade in čustvena stanja, ki se lahko odražajo kot zaviralci sprememb. Pa jih poglejmo:Prvi vidik ustavljanja sprememb so vaše »Jalove misli«, kar pomeni, da boste o stvareh, odnosih ali situacijah razmišljali negativno, da nekaj ne bo šlo, ob enem pa lahko to pomeni tudi, da si boste stvari hkrati želeli in ob enem verjeli, da tega ne morete dobiti…Drugi vidik ustavljanja je »Razvrat«, kar pomeni, da preverite pri sebi, če se kje le pretirano ne vdajate navadam – razvadam ali načinom vedenja, ki pijejo vašo energijo… pretirano garanje, uživanje hrane, opojnih snovi, kot so pitje alkohola, kajenje, prenajedanje… no, vse to vas bo neslo v pogubo… saj vam bo v tem obdobju jemalo preveč energije.Tretji vidik pa je »Poraz«, kar pomeni prisotnost strahu pred propadom. Ta se nanaša na denar, zdravje, medsebojne odnose ali druge zunanje situacije.
Ključ do uspeha pri spremembah je »Drznost«. To je pot, s katero si boste zdaj lahko pomagali do rasti in sprememb, kajti le, če si boste zares drznili podpreti tisto, kar cenite in verjamete, si boste to tudi skreirali. Enako privlači enako. Zato bo vaša naravnanost zdaj, v tem mesecu, ključna.

Drznost bo zdaj ključ do uspeha pri spremembi.

Nekaj v vas, bo klicalo po spremembi, po poti in potovanju. Lahko se tudi zgodi, da vam neka pot prav v tem mesecu prinese popoln preobrat v življenju in s tem povezane seveda tudi spremembe. Zdaj bi znali prečkati celo svoje meje in vse ločnice, ki ste si jih postavili. To vključuje tako fizične meje doma, mesta in države, kot tudi vse vaše notranje meje misli, čustev, domišljije in izkušnje.

Pozdravljeni na poti sprememb.

Če se počutite nemirni, če mislite, da je življenje več kot le to, da ponuja več naukov in izkušenj, pa ne veste, kje bi začeli, začnite tam, kjer ste. Začnite svoje potovanje zdaj! Nešteto svetov obstaja, ki jih lahko raziščete. Čas je, da se odprete, preučite nove zamisli in prečkate meje resničnosti. Tako veliko stvari je, ki jih lahko raziščete, odkrijete in vidite. Vrata znanja in zaznavanja so vam zdaj odprta, zato globoko vdihnite in se potopite. Bodite, vsaj enkrat, drzni!

Lotite se korakov, kajti ti vam odpirajo nove poti.

V juliju, boste videli, da se bodo dogodki premikali izredno hitro. Vidik Kočije je čas hitre spremembe in ustvarjanja, tako hitrega, da ga boste morda želeli vsaj malo upočasniti. Pa vendar… v tem trenutku vam bo vsa slika v vašem življenju veliko bolj jasna. Ja, prišel je čas za akcijo, zato sta v tem trenutku zavlačevanje in oklevanje vaša sovražnika. Za nekatere bo to tudi čas preizkušenj in teme, a skozi to boste postali močni. Pazite! Če ste se upirali svojim sposobnostim ali niste mogli slediti svoji življenjski poti, se bodo te spremembe zgodile zelo hitro, saj so le čakale na signal, da bi lahko vstopile. Zdaj delajo močno in trdo, da vam ne bo treba prenašati dolgega, izčrpajočega procesa spremembe.Ste resnično pripravljeni? Poletite in vedite, da vas bo Pravica dosegla le, če boste svojo pot vzeli resno in ravnali z globoko integriteto. Ne vdajajte se paniki in ne delajte drame. Zdaj je čas. Spet bom ponovila besede, ki ste jih v tem letu že neštetokrat prebrali…

Če ne zdaj, kdaj potem?

S svojimi mislimi ste se mučili… na tisoče načinov preizkusili… Ne morete se izogniti spremembi! Ne ločite zastoja od varnosti, ničesar se vam ni treba bati, pridobite pa lahko vse. Odložite svoj strah, svoj položaj žrtve in majhne zamere, ter hodite, korak za korakom in skozi divjo temo gozda, se boste spet pojavili na drugi strani … spremenjeni, drugačni in še bolj močni.

Prelomnica v vašem življenju zahteva akcijo.

Odmikanje ali izogibanje zdaj ni odgovor. Vse v vas kliče, da greste v akcijo in se soočite s svojimi strahovi. Soočite se z izzivi, nikar se obračate stran. Spoprimite se z nepravičnostjo in spremenite pravila, ki vas zavezujejo. Odcepite se od služb, v katerih le stagnirate, in iskanj, odnosov, ki nudijo le malo življenjske sile. Stopite na drugo, bolj spiritualno pot, se ob tem naučite delati s svojimi, ob rojstvu, danimi močmi in sposobnostjo ustvarjanja globoke spremembe.
Morda je vaš največji izzv zdaj prav izguba strahu pred svojo lastno močjo.
Od 14. do 18. julija bo ponovno pomembna vaša naravnanost… saj prihajamo v cikel dnevov »brezčasja«.Vsako leto, se med 26. julijem in 12. avgustom, usmeri nov val galaktične svetlobe iz Centralnega Sonca proti Zemlji. Ko se ta svetloba združi z našim Soncem, se ta še poveča, na koncu pa se ta val energije združi še s spiralno vzhajajočo zvezdo Sirius na severu. Ta val, ki smo ga deležni vsako leto, vsebuje nove svetlobne kode za razvoj Zemlje za naslednji cikel/leto, ki je bolj znano kot planetarno Novo leto.shana flogie

Pasji dnevi

Vsako leto tako, v sredini julija, vstopimo v izjemno pomembno obdobje »pasjih dni«, ki so povezani s tem, kako dobro boste nastavili svoj kompas. V tem obdobju bo čas namere, kar pomeni: kako boste zastavili svoje življenje, odnose in pot naprej.Pasji dnevi bodo pomembni tudi zaradi mesečnega vidika sprememb, saj boste prav v teh dneh delali usodne korake in spremembe.14. julija je dan, ki mu vlada OZIRIS, egipčanski bog podzemlja. Na ta dan bo staro umrlo in rodilo se bo novo… zato nastavite svojo pozornost na konec starega in rojstvo novega.

Vodilo dneva bo: »Ko nebo poljubi Zemljo in Zemlja poljubi Nebo.«

15. julija je dan vladavine HORUS-a, boga, ki ga ponazarja sokol. Ta vidik vam odpira vrata v to, kaj boste od zdaj naprej v življenju gledali in kaj boste izbrali…

Vodilo dneva bo: »Gledate? Pa tudi Vidite?«

16. julija bo zavladal SET, bog kaosa in sile, tako bo dan posvečen globokemu čaščenju in spoštovanju…

Vodilo dneva bo: »Kjer je vaša pozornost, tam je rezultat.«

17. julija nastopi vladavina IZIS, glavne boginje starodavnega Egipta, dan bo posvečen magiji in manifestaciji.Vodilo dneva bo iz Shanine knjige Orakelj odGovori, ki pravi:»Ona je Njegova kreatorka… je ženski vidik celotnega Stvarstva. S svojo magično Močjo oživlja in je prinašalka Novega… Življenja. S svojo čarobnostjo je oživila svojega moža boga Ozirisa, ki ga je s svojo neizmerno Močjo našla in s poljubom oživila. Isis je energija usklajevanja Duha in Materije, volja – Očeta/Matere – v manifestaciji. Je duhovna inteligenca in abstraktna Univerzalnost Misli. Isis je snov, Njegova oblika in Njegovo bistvo… je Inteligenca, ki izraža Njegovo »moč in voljo« in prinaša čisto Modrost. To, lahko vnese povsod in z Njo prežema vse, kajti Modrosti je dih Sile… Očeta/Matere.«18. julija nastopi vladavina NEPHTIS… sestra dvojčica boginje Izide, žena Seta… na ta dan lahko pridete do razumevanja, kako spremeniti situacije, vaš vpliv na ljudi, in da svoje vizije in sanje spravite na kolo Resničnosti. Predstavlja cikel smrti in ponovnega rojstva… feniks in Vstajenje. S tem se krog svetih julijskih dni zaključi.

Vodilo dneva bo: »Izberi Luč… izstopi iz teme.«

Ko se končajo pasji dnevi, bo naslednji dan, 19. julija polna Luna, v zemeljskemu Kozorogu. Ta bo kot pika na i vašemu kompasu namere, saj če bo vaša pozornost res dobro naravnana, boste lahko v tem obdobju dobesedno naredili usodne premike, korake, odločitve ali končno v življenju izbrali. Nekaj se lahko spravi v teh razrešitve iz leta 2014…

Pred vami se odpira čas, ko se odpirajo novi svetovi.

Morda bo zdaj čas za potovanje v nove kraje, razširjanje svojih obzorij in pridobivanje novih izkušenj. Je tudi čas za širjenje svojega zavedanja skozi umetnost, glasbo in literaturo. Novi pristopi, filozofija in zgodovina v globalnem smislu, lahko odprejo nove svetove, s tem pa bomo kolektivno lahko spet razširili svoje osebno dojemanje in razumevanje življenja.Zdaj bo čas preverjanja, vsega kar ste zastavili ali začeli v aprilu letos.
Julij prinaša fazo spremembe pri projektu, odnosu ali na poti, ki se bo izkazala za nujno in bo bistvenega pomena za prihodnost. Lahko boste zadeve osvežili, prenovili ali pa popolnoma zamenjali…
Pred vami je veliko razpotje, ki vam bo spremenilo življenje… seveda na boljše. Vsaka sprememba kliče po razvoju in napredovanju, saj se v življenju premaknete in s tem dopustite možnost rasti. Na vas je zdaj le, da izberete smer. Morali ste se odločiti, morda celo ločiti… pa vendar…. Sprememba je posledica vsega kar se je dogajalo in je zato še toliko bolj neizbežna. Smer spremembe, pa je odvisna seveda od vas. Nekaj v vas kliče, da ste bolj drzni in da nastopate bolj odločno. Sledite temu najglobljemu klicu. V sebi veste, da vas bo, prav ta odločitev, popeljala k vašemu najvišjemu cilju.
Sledite svoji notranji modrosti in popeljala vas bo k vaši usodi.
Bodite zvesti samemu sebi, saj imate moč ustvariti in doseči velike stvari. Sprejmite svoje potovanje, vse izzive in veselje, in ostanite zvesti svoji srčni želji. Zdaj so mogoče čudovite stvari!

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

IZPOSTAVLJENA STORITEV

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Sporočilo akaških zapisov 6. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 6. 5. 2021

Numerološka napoved 6. 5. 2021

Numerološka napoved 6. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 5. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 5. 5. 2021

Danes 5. 5. 2021: 555 magična numerološka koda in angelsko število

Danes 5. 5. 2021: 555 magična numerološka koda in angelsko število

Numerološka napoved 5. 5. 2021: Močna energija nas danes obdaja

Numerološka napoved 5. 5. 2021: Močna energija nas danes obdaja

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem