Astrološka napoved za junij 2020: Naporen mesec bo, ki bo prinesel preboje

Astrološka napoved za junij 2020: Naporen mesec bo, ki bo prinesel preboje

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Mesec junij bo proces zaključevanja, ki ste ga bili deležni v maju, spravil v življenje. Pa vendar, samo tiste ključne stvari, ki imajo v vašem življenju še nek smisel. Lahko ste zaključili s svojim delom, pomembnim odnosom, lahko ste začutili klic po tem, da morate spremeniti okolje, kjer bivate, delate in se morate preseliti ali pa je klic po povsem… prenoviti svoje dosedanje življenje. Naporen mesec bo, ki bo verjetno prinesel preboje, prebujenja in uresničitve mnogim izmed vas.

Junij vključuje dva mrka, poletni solsticij, ponovno rojstvo Venere, zagnala se bo nova dinamika karmične osi Dvojčka – Strelec, v retrogradno gibanje se obrne še planet komunikacije in povezovanja Merkur, poleg Plutona, Urana, Saturna, Jupitra, Venere, Mars planet akcije in borbe, pa se iz vodne Ribe premakne v ognjenega Ovna. Z retrogradno energijo se bodo stvari premikale počasi, kar vam bo dalo čas za predelavo in prebavo procesov. Z mrki pa boste dobili priložnosti na preobrat na vsakem koraku. Pripravite se, kajti če nimate dobrega plana, lahko iztirite na celi črti.

Pred vami je Novo življenje.

Vladavina arhetipa Kolesa sreče prinaša čas velikih preobratov, tako na osebni kot kolektivni ravni, saj se bo zagnala povsem nova energija, nepričakovane priložnosti in dohodki, lahko celo zapuščina. Junij bo naklonjen doseganju Obilja, ki ste si ga zaslužili v preteklosti, v smislu: »če ste dobro sejali, boste zdaj želi«. Seveda pa bo to mogoče le pod pogojem, da boste odprti za nove Priložnosti, nove Poti in Odnose, kajti edino, kar lahko ustavi arhetip Kolo sreče, je Navezanost na stare načine Delovanja, vzorcev Obnašanja, Odzivanja in Vedenja.

Še vedno velja, da odnosov, ki so se izpeli, ne oživljajte, ker je čas, da greste naprej.

Zdaj bodo nePričakovane Priložnosti prišle, skozi različne poslovne ponudbe in preko ljudi, ki vas bodo usmerili na pot Obilja, rasti, razvoja in napredka na vseh nivojih. Mrka boste opravila svoje, pa vendar je faza zaradi šestih retrogradnih planetov faza vpogleda in prenove. Pomemben Vidik premika naprej je, da ste odprti za nove življenjske izzive, ki so vas že, ali pa vas bodo najprej »iztirile«, hkrati pa vam prinašajo razcvet in veliko »boljše čase«.

Najverjetneje ste že ob izteku majskega cikla začutili, da se je vse začelo premikati… buba je doživela svoj vrhunec – preobrazbo, postala je metulj in ta želi leteti. Pa vendar imate lahko občutek, kot da ste »praznem teku«, da vam nič ne gre. Ko se bo 5. junija sprožil lunin mrk, boste imeli občutek, da ste nekako le zadihali in boste čutili premik, olajšanje. Mrk bo omogočil, da boste končno lahko podrli vse mostove preteklosti za sabo. Poti nazaj ne več.

To bo mesec velikih prebojev, samouresničitev in globoke predanosti, saj bo povezan s spreminjanjem toka vašega življenja v pozitivnejšo, bolj uspešno in srečnejšo smer.

In kaj to pomeni za vas? Slednje… Ali ste na pravih tirih ali pa boste popolnoma iztirili. Tokrat doKončno. No to, kako dobro ste utirjeni, boste videli jeseni, ko se planeti obrnejo v direktno gibanje in bo slika povsem drugačna in veliko bolj jasna. Lekcije, ki jih boste imeli bo povezana z Odgovornostjo, kajti postavlja se vaš »temelji« v življenju. Torej, s kom, kje in kam se najverjetneje sprašujete?

Upajte si in zdaj naredite korak v smeri svojega Čutenja!

Novi poslovni začetki in novi začetki v partnerstvu… to bosta glavni temi in področji, s katerima se boste zdaj intenzivno ukvarjali. Morda se pojavi celo močna želja po tem, da zaMenjate bivališče, da spremenite okolje, svoj stil in si privoščite nekaj povsem drugačnega. V sebi boste čutili Nov val energije in občutek, kot da ste se zdaj resnično Prebudili. Prav preBujenje je povezano z osebo, ki vam je ali pa še bo popolnoma spremenila življenje… postavila bo vaš koncept življenja, delovanja, razmišljanja in čutenja… ja, vse bo šlo… na glavo. Zdaj, bodite odprti za Novo. Vedite pa eno… Greste lahko samo še naprej. Nazaj ne bo mogoče, ker starega vas, starega sveta, starega sistema ni več.

Aktivno Delovanje, Optimizem, Vera in zaUpanje naj bodo vodila tega meseca…
Togost, Strah in Dvomi, pa kažejo vaše zakrčenosti in naj ne prevladajo. Še vedno opuščajte Kritiko in nehajte Primerjati.

Prihaja ponovno rojstvo Venere

Venera se je 12. maja obrnila v retrogradno gibanje in počasi izginjala z nočnega neba. 3. junija se bo poravnala s Soncem in se ponovno predstavila kot jutranja zvezda. Ta prehod Venere iz svetle večerne zvezde v jutranjo zvezdo velja za preporod Venere in pomembno točko v retrogradnem ciklu Venere.

Retrogradna Venere je čas celjenja srca.

To je čas, ko vas potegne navznoter, da se prečistite skozi izzive in ovire, ki vam preprečujejo dostop do Ljubezni, ki ste. Ponovno rojstvo Venere pomeni čas, ko ste zaključili kakršno koli ozdravitev, ki jo navdihuje retrospektiva Venere in si tako omogočite lastni preporod. Če se vam zdijo teme o ljubezni, odpuščanju, sprejemanju, sporazumevanju ali odnosih občutljive in, če se vam zdi, da iščete smernice, bodite pozorni na znake, ki vam jih vesolje pošilja danes. Zapišite si svoje sanje, saj boste veliko sanjali, pojdite vase, kjer se vaša srčna energija prerodi in verjetno se bo pojavila v vašem življenju povsem nova jasnost.

Ponovno rojstvo Venere je tudi dan moči, s katerim lahko v ljubezni postavite svoje cilje, kaj želite pritegniti v svoje življenje. Zato, dajte si 3. junija namero za odnos.

3. junija se bosta Sonce in Venera poravnala, kar velja za preporod Venere. Na tej točki se bo Venera začela pojavljati kot jutranja zvezda, na tej stopnji retrogradnega potovanja dosežemo novo jasnost. To je tisti močni »aha trenutek«, ko je čiščenje končano in Venera lahko začne sejati semena za naslednji cikel. Čeprav bo ta trenutek jasnosti lahko močan pobudnik odpiranja in aktivacije srca, pa je letos prisoten še en akter, na katerega moramo biti pozorni…

Neptun… ta bo v povezavi z vsemi petimi retrogradnimi planeti

Venera bo v retrogradni fazi skupaj s petimi drugimi planeti – Merkurjem (njegov obrat je ob koncu junija), Jupitrom, Saturnom, Neptunom in Plutonom. To bo dodalo težak občutek za razmislek, ki ga boste čutili in morda se boste celo znašli v položaju, da se ustavite in odidete iz odnosa.

Venerin retrogradni cikel bo izjemno duhovno usmerjen in lahko vam prinese, kar nekaj močnih intuitivnih spoznanj ali sanj o zadevah, ki se nanašajo na vprašanja vašega srca. To je posledica dejstva, da se Venera trikrat poravna z Neptunom, skozi kvadrat. Kvadrat je aspekt, ki prinaša konkretne dogodke ali križišča. Prvi se zgodi tik pred retrogradnostjo 3. maja, drugi 20. maja, nato pa finalno 27. julija.

Morda bi se lahko počutili negotovi, kako naprej, ali pa boste zmedeni glede najboljšega ukrepanja v dani situaciji. Poleg tega bodo prav aspekti Venere, ki jih naredi z Neptunom, planetom iluzije, domišljije in sanj, ustvarili zmedo. Neptun sicer lahko prinese lepo, poetično in romantično energijo, kar vam lahko pomaga, da odprete svoje srce na široko, lahko pa bi se počutili tudi malce razočarani in boste težje postavljali meje z drugimi.

Bodite pozorni na datume poravnav, ki sem jih navedla zgoraj, kaj vas v teh dneh vse »strese«, zato bi bilo dobro, če si morda zapišite svoje misli in občutke.

Medtem, ko bo prisotna energija Neptuna, je protistrup komunikacija, ne samo z drugimi, ampak tudi s seboj. Razlog za to je, da bo Venera retrogradna v znamenju komunikacije, Dvojčka.

Tako da, izziv, ki vam ga postavlja retrogradna Venera v Dvojčkih bo komunikacija.

Naučite se govoriti svojo resnico, to bo zdaj ključno in je pomembno, toda tudi da boste poslušali s sočutjem. Da bi bili res učinkoviti v svoji komunikaciji, se morate naučiti poslušati s celotnim telesom. Poslušati morate ne le druge, ampak tudi znake Vesolja in svojega telesa.

Naredite takole: Vzemite si trenutek in postavite svojo roko nad svoje srce in nežno vprašate svoje telo – Kaj zdaj potrebuješ?

Poslušajte odgovor, ki vas znotraj nagovori s strani višjega vodstva in sledite modrosti. Ko se boste naslednjič znašli v besednem prerekanju in boste v odnosu v konfliktu, se ustavite in vprašajte drugo osebo – Kaj trenutno resnično potrebuješ? Nato isto vprašanje zastavite sebi.

Komunikacija je temelj vsakega zdravega odnosa, vključno v odnosu s telesom, umom in dušo.

Venerin cikel – pentagram in pomembnost srečanja Venere in Sonca

Zdaj se bosta srečala Sonce in Venera v znamenju Dvojčka… prav ta kombinacija, pa označuje nov cikel. Zdaj se odpirajo nove priložnosti skozi komunikacijo, da se določene stvari in trenutne situacije obrnejo in premaknejo na nov nivo delovanja. Kako dobro boste ta val energije izkoristili vi sami na področju posla, financ in partnerstva, pa je seveda na vaši strani, skozi VAŠO Izbiro.

Venerin cikel je izjemno fascinanten, zato bi predstavila še zelo zanimivo povezavo Venere in simboliko pentagrama. Pentagram je eden najstarejših simbolov na svetu. Uporabljali so ga več kot 4000 let pred Kristusom. Pentagram je predvsem poganski verski simbol. Zdaj je beseda poganski postala tako rekoč sinonim za čaščenje hudiča, kar je velika zmota. Korenina besede sega k lat. izvoru paganus, kar pomeni podeželan, »pogani« so bili dobesedno neuki podeležani, ki so se oklepali starih podeželskih verovanj in so častili naravo. Cerkev se je tako zelo bala tistih, ki so živeli v vaseh, villes, da je nekoč nedolžna beseda v mnogih evropskih jezikih dobila pomen negativca. Pentagram je simbol iz obdobja pred Krščanstvom in je povezan s čaščenjem narave. Naši predniki so si predstavljali, da svet sestavljata dve načeli, moško in žensko. Njuni bogovi in boginje so se trudili obnavljati ravnovesje moči. Jin in jang. Ko sta bila moško in žensko načelo v ravnovesju, je bil na svetu mir. Ko je bilo porušeno, je izbruhnil kaos.

Pentagram predstavlja žensko načelo – koncept, ki ga verski zgodovinarji imenujejo »sveta ženskost« ali »božanska boginja«.

Naj osupljivejša lastnost pentagrama pa je »grafični« izvor njegovih vezi z Venero. Planet Venera vsakih 8 let izriše popolno zvezdo na ekliptičnem nebu. Ta popoln geometrijski vzorec, je videti tudi kot vrtnica. Naše prednike je ta pojav tako presunil, da sta Venera in njena zvezda postala simbola plodnosti, lepote in cikličnih lastnosti spolne ljubezni. Ne vem, če ste to vedeli, a v čast čarobni Veneri so Grki pripravili Olimpijske igre v skladu z njenim osemletnim ciklom. Danes redko kdo ve, da Olimpijske igre vsake 4 leta sledijo Venerinim polovičnim ciklom. Še manj ljudi ve, da je zvezda s petimi kraki skoraj postala uradni olimpijski simbol, a so ga v zadnjem hipu spremenili v pet sekajočih se krogov, da so poudarili olimpijski duh celovitosti in harmonije.

Na vsakih 8 let, se med Soncem in Venero zgodi spoj ali konjunkcija, ko se Venera ob svojem obratu znajde v istem znamenju kot je Sonce. Ko se ustvari med Soncem in Venero tesen spoj in če bi vse te točke stopinj spojili, dobimo popolni pentagram. Njen cikel prinaša zmožnosti za odpiranje novih vrat in nove priložnosti. Mnogi se pod tem vplivom zaObljubijo in se podajo na popolnoma novo ljubezensko pot, medtem, ko se lahko spet drugi soočajo s tistim manj prijetnim, kot so prekinitev odnosa ali ločitev.

Ta geometrijski vzorec, ki ga Venera naredi skupaj skozi spoje z Zemljo v osmih letih, se imenuje vrtnica Venere ali Pentagram Venere. Vsak od teh »cvetnih listov« se oblikuje, ko se Venera giblje skozi svoj 18-mesečni cikel. Po petih od teh ciklov se Venera vrne na isto mesto, kjer se je začela in tako dopolni vrtnico ali pentagram. Nato se cikel spet začne z novo vrtnico, ki čaka, da se oblikuje. Torej… Vrtnica Venere je geometrijski vzorec, ki ga Venera naredi z Zemljo na 8 let. Vzorec je sestavljen iz 5 Venerinih ciklov, ki trajajo približno 18 mesecev. Pa vendar za cikel Venere obstajata dve pomembni komponenti, ki sestavljata cikel prehoda Venere od »Jutranjke« od »Večernice«, ko se giblje direktno in nato nazaj iz retrogradnosti.

3. junij 2020 Venerina konjunkcija s Soncem zaznamuje dokončanje vrtnice-pentagrama, saj se Venera vrača na mesto, kjer je proces začela pred 8 leti, pri približno 13 stopinjah Dvojčkov. Na ta dan se Venera prerodi in z njo tudi mi. Vso delo, ves trud, ki ste ga vložili v svoje srce, svojo resnico in svoj notranji glas, se bo končno uresničilo in postali boste kot cvet v polnem razcvetu.

Ponovno rojstvo Venere je čas, ko je vrtnica popolna. Takrat dosežete stanje polnosti, hkrati pa tudi nove začetke. Pred tem datumom se boste lahko počutili, kot da greste skozi nekakšen proces umiranja in se pripravljate na nekaj novega. Seveda. Začne se nov cikel in razčistiti je potrebno, da se novo lahko uresničiti. Vsak »list cveta«, v katerega ste trdo vlagali v zadnjih 8 letih, ima tudi svoj pomen.

Da bi lahko videli kaj vam Venera prinaša zdaj in kaj zaključujete, morate pogledati prejšnji ciklus, ki je bil aktiviran pred osmimi leti, v letu 2012.

Prvi cvetni list se je začel oblikovati junija 2012:

V tem času je bilo globoko v vašem srcu posajeno seme. V tistem obdobju ste morda srečali nekoga, ki je spremenil vaša stališča glede načina življenja ali vašo pot. Morda ste se zaljubili ali prekinili odnos in tako odkrili novo ljubezen do sebe.

Drugi cvetni list se je začel oblikovati novembra 2014:

V tem času se je to majhno seme začelo dvigovati skozi temo in iz zemlje. Morda so vas spodbudili, da se potopite globlje vase in raziskujete zaobljube svojega srca. Morda ste sledili novemu odkritju, ki se je pojavilo že leta 2012.

Tretji cvetni listi se je začel oblikovati avgusta 2015:

V tem času je mali zeleni poganjek vedno višji in že oblikuje liste. Ideje se kristalizirajo, počasi se pojavlja nova vizija. Vaše srce se razteza na nove dimenzije ljubezni, odpuščanja in sočutja.

Četrti cvetni list se je začel oblikovati marca 2017:

V tem času zeleni poganjki tvorijo droben popek, ki čaka, da zacveti. Obstaja nova jasnost, globlji občutek razumevanja. Nekatera večja vprašanja začnejo imeti smisel. Naučite se ljubiti tako, kot je še nikoli niste ljubili.

Peti cvetni list se je začel oblikovati oktobra 2018:

V tem času je popek na pol odprt in čaka, da se razkrije svetu. V naslednjih 18 mesecih se bo cvet odprl in svetu razkril svojo resnico. To je čas sprejemanja vaše pristne resnice.

3. junij 2020 se je cvet spet vrnil k semenu, tako da lahko ponovno posadite novo in začnete znova. Ciklus je zaključen, potovanje se je končalo, na obzorju pa je novo.

Sledite ciklu naslednje Venerine vrtnice – Venerinemu pentagramu

3. junij pomeni začetek novega cikla Venerinega pentagrama in na ta dan bo posajeno novo seme. V tednih pred tem datumom boste morda čutili občutek čiščenja in sproščanja. Morda boste čutili, da se pripravljate na nov cikel, zlasti ko gre za srčne zadeve.

Če ste pred tem dobili namig in uvid, kaj vam je prejšnji Venerin cikel prinesel pred 8 leti, preverite, kdaj bodo mejniki naslednjega. Spremljajte svoje izkušnje, ki ste jih pridobili skozi leta in si oglejte, katere teme prinaša vaša naslednja Venerina vrtnica ali pentagram:

Datumi naslednjih, preostalih 4 cvetnih listov, ki prihajajo so:

• 9. januarja 2022
• 13. avgusta 2023
• 23. marca 2025
• 24. oktobra 2026
• junij 2028 – Začne se nova vrtnica

Pentagram ali vrtnica Venere, kot jo vidimo z Zemlje, je opomnik na sveto geometrijo in mistične vzorce, ki v življenju obstajajo od nekdaj. Ko se sprehajamo skozi življenje, nas vedno spodbujajo, da nadaljujemo pot naprej, pa tudi, da ponovno obiščemo dele sebe, da se bomo lahko potopili globlje.

5. junija 2020 – Lunin mrk v Strelcu in aktivacija nove karmične osi Dvojčka – Strelec

Ponovno se ozrimo v preteklost. Lunarni mrk v Strelcu, smo zadnjič imeli leta 2013, tako da to pomeni začetek novega cikla mrkov. Lunin mrk v Strelcu bo močan, saj bo resnično vodil k odstranjevanju tistih plasti, ki so vas zadrževale in ob katerih ste se počutili majhne.

Ta Mrk prinaša energijo, da stopite v svojo moč in odstranite ovire, ki si jih zelo pogosto postavljate sami. Veliko močnejši ste in vedite, da imate zasluge za to sami, in na te vas bodo opomnili. Ne pozabite, da lunin mrk prinaša preteklost v sedanjost, zato se bodo nekatere stvari lahko doKončno zaključile.

Mars bo okoli tega mrka zelo aktiven, kar pomeni, da bodo vaša čustva zelo razgreta. Na površje lahko priplava kakšna nerazrešena jeza, pa vendar je pomembno, da si dovolite začutiti vse, kar se pojavi.

Od novembra 2018 smo se vsi gibali skozi skupinsko lekcijo duše na osi Rak – Kozorog, zdaj pa se bliža konec in namesto nje bo prišla nova. Lunina vozla kažeta kolektivne duševne lekcije, skozi katere moramo kot posameznik in kot kolektiv. Nakazujejo, na čem graditi in kaj se učimo preseči kot človeštvo. Zadnje lekcije, ki so se odvijale na karmični osi Raka in Kozoroga: Kot kolektiv smo bili poklicani, da prevzamemo energijo Raka, da bi lahko gradili na energiji Kozoroga. Z drugimi besedami, v zadnjih nekaj letih smo bili poklicani, da se prilagodimo svojim mehkejšim, ženskim lastnostim in jih združimo z našimi bolj moškimi lastnostmi. Poklicani smo, da se negujemo, osredotočimo na samooskrbo in razmišljamo o tem, kako lahko uravnovesimo svojo težko zunanjo lupino s svojim mehkejšim notranjim središčem. Od nas se naproša, da se počutimo udobno v sebi in da si zagotovimo več zdravja in dobrega počutja, ko gre za poslovanje in nadaljevanje kariere. V skladu s to energijo smo bili usmerjeni, da svoje delovno življenje uravnotežimo z domačim življenjem in razmišljamo, kakšne so naše prioritete. Prav ob koncu vladajoče osi je za piko na i, zadnjič aktivirana os, z januarskim luninim mrkom prinesla »korona čas«, ki je mnogim prinesel uvid v življenje v popolnoma drugačni luči. In svet se je začel prebujati. Pa vendar se je najprej moral vsak sam… prebuditi iz svoje lastne teme.

Morda ste na neki način celo občutili konflikt med kariero in domačim ter družinskim življenjem ali pa ste čutili potrebo, da svojo miselnost preusmerite na samooskrbo in dobro počutje, ko govorite o tem, kako pristopiti k svojemu delu. To potovanje je pomenilo spoznanje, da vaše delo morda ni vaše »pravo« delo. Postavili ste si lastno vrednost, ne glede na vaš poklicni status ali družinske razmere. Mnogi ste prekinili z delom ali zaključili svoj odnos.

5. maja pa v ospredje prihaja nova kolektivna lekcija duše. Mrk aktivira novo os Dvojčka – Strelec.

Zdaj smo poklicani, da sprejmemo energijo Dvojčkov, da bi nadgradili energijo Strelca in z njima bomo sodelovali do januarja 2022. Energija Dvojčkov prinaša komunikacijo in samo izražanje, je zelo družbena, zato se lahko počutimo poklicani, da delimo svojo zgodbo ali spoznanja, ali pa se nam zdi, da se lahko lotimo nove oblike družbenih medijev. Spodbujeni bomo, da delimo svojo resnico in najdemo nove načine, kako sijati in biti v svoji pristni Luči.

Svoboda govora bo verjetno vroča tema in morda bomo videli nekaj sprememb v načinu pošiljanja novic in informacij.

Energija Strelca vlada nad stvarmi, kot so mednarodna potovanja, vera in visoko šolstvo in to so teme, ki si jih lahko v tem času aktivirane osi pobliže pogledamo, se z njimi ukvarjamo ali na nek način spremenimo.

Prejšnji cikel, ko sta bili lunini sečišči, severno v Dvojčkih in južno v Strelcu, je bilo od oktobra 2001 do aprila 2003, zato se lahko ozrete na svetovne dogodke, ki so se dogajali v tem času, in teme, ki so bile prisotne takrat v vaših življenjih, saj boste tako videli, s kakšnimi podobnimi temami bi se lahko ukvarjali zdaj. Potrebno je seveda več časa, da vidite, kako se bo ta energija odvijala in kam vas lahko vodijo ta kolektivna spoznanja, pa vendar to bo čas, ko bosta v središču pozornosti komunikacija in resnica. Vsi boste poklicani na svoj način, da najdete svoj pristni glas in si dovolite, da vas radovednost vodi na pot spoznanja in tako sprejmete nove načine razmišljanja.

18. junija 2020 se v znamenju Raka obrne v retrogradno gibanje Merkur

V znamenju Raka bo imel Merkur svoj drugi retrogradni obrat v tem letu; od 18. junija pa vse 12. julij (v Raku).

Pomirjujoča ljubezen in samogovori bosta tema te retrogradnosti. Veliko bo dinamike okoli komunikacije z domačimi in najbližjimi družinskimi člani, kjer najverjetneje ne boste slišani, upoštevani ali pa besede ne bodo padle na plodna tla. Vsekakor izrazite se, kako se počutite, čeprav boste imeli prav s tem največ dela, kako se počutite in kaj čutite.

Največ dinamike bo pri: Kako se odločate za pogovor s samim seboj? Kakšne sodbe ali pričakovanja postavljate sami sebi, ki vas potem težijo?

Besede bodo v tem obdobju imele večjo težo, saj bodo nosile več pomena. To pomeni, da boste zlahka zamerili, a zlahka bi se lahko zdravili in se pomirili v odnosih ali sami s sabo. Branje in učenje od drugih vam lahko prinese tudi globlje vpoglede, ki vam pomagajo da se prebudite na intuitivni ravni. To bo zelo občutljivo obdobje, pa vendar ga lahko uporabite v svojo korist z izbiro besed in misli, ob katerih se počutite dobro.

21. junija 2020 Sončev mrk in poletni Solsticij

Solsticij prinaša začetek sezone Raka in Sončev mrk. To bo izjemno močan mrk, eden najpomembnejših v tem letu. Sončni mrk bo tako blizu, da bo od Sonca prinesel velik preporod in odprl portal v povsem novo dimenzijo. Prebuja se nova zora in ta mrk sproži energijo. Energija okoli tega mrka bo zelo usmerjena na čutenje, na »nov svet« in verjetno bo posajeno seme, ki bo pomagalo začeti postopek Novega. Ta mrk je povezan tudi z mrki, ki smo ga imeli januarja 2020.

23. junija 2020 se obrne Neptun v retrogradno gibanje, v Ribah

Ko Neptun vstopi v podzemlje, imamo skupaj šest planetov v retrogradnosti. Od 23. junija pa do 29. novembra bo retrogradni fazi. Neptun je planet duhovnosti, želja in zmot, ustvarjalnosti in iluzije. Ko postane retrograden, vas usmerja na pot navznoter, da dostopate do informacij globoko v svoji duši. Retrogradnost Neptuna je zelo subtilna energija, zato boste čutili bolj na podzavestni ravni. Izražal se bo pa skozi Venerin spoj, ko boste morda idealizirali svoj odnos ali se ukvarjali s svojimi iluzijami v katerih se boste izgubili.

25. junija 2020: Venera se postavi nazaj v svoje direktno gibanje v Dvojčkih

Venera se premakne iz retrogradnosti, vendar bo potrebovala nekaj časa, da se vrne k svoji nekdanji moči in energiji. To je čas, ko lahko dosežete večjo jasnost in razumevanje vsega, kar se vam je odkrilo v vaših odnosih in srcu v tem retrogradnem obdobju.

27. junij 2020: Mars vstopi v znamenje Ovna

Mars zamenja znamenje približno na vsaka dva meseca, vendar je premik v Ovna pomemben, saj bo tam ostal do konca leta. Vstopil bo v svoj dom. To dolgo bivanje Marsa je posledica njegove retrogradnosti, ki se bo zgodila pozneje septembra, pomeni pa tudi, da ima Mars na tem področju zodiaka še veliko dela. Mars v Ovnu je močan bojevnik, zato bo potrebno vključitev v to energijo, ko se bomo gibali skozi preostali del leta.

V mesecu juniju lahko to energijo uporabimo za razmišljanje o svojih ciljih in ambicijah.

Morda se počutimo bolj motivirani za to, da se stvari lotijo, prav tako pa lahko čutimo hitenje vračanja nove energije v svoje telo.

29. junij 2020: Retrogradni Jupiter se poravna z retrogradnim Plutonom

Poravnava, spoj Jupitra in Plutona je ključna za leto 2020 in ta se zgodi trikrat. Prva se je zgodila aprila 2020, zdaj pa imamo drugo poravnavo. Ta spoj je običajno sinonim za novice o svetovnih finančnih trgih. Na osebni ravni vas lahko potegne pogled v vaše finančno stanje ali pa se boste potopili še globlje v energijo obilja. Ko si resnično dovolite, da začutite energijo obilja, se zavedajte, da je to toliko večje od zgolj materialnega bogastva.

Obilje je energija, ki prinaša priložnost… ta sproža nove ideje in vam pomaga videti bogastvo, ki je že okoli vas.

Eden največjih planetarnih ciklov, ki se zgodi leta 2020, je Jupitrova povezava s Plutonom. Ta poravnava je redka, dogaja se le vsakih 12-13 let. Da osvežimo… Jupiter in Pluton se bosta letos povezala ali poravnala trikrat, in sicer 4. aprila, 30. junija in 12. novembra 2020. Te datume lahko razumemo kot začetek, sredino in konec cikla in čeprav bomo posledice tega spoja čutili od konca marca, pa vse do decembra, lahko ti določeni datumi nakažejo nekaj namigov o tem, kaj se skriva v tej »usodni poravnavi«.

Ko se združita Jupiter in Pluton, je to astrološka zelena luč za obilje, blaginjo in bogastvo. Jupiter je vladar Nebes in je planet obilja in širitve. Pluton pa je vladar podzemlja, planet moči ter smrti in ponovnega rojstva. Je planet regeneracije in transformacije. Ko se ta dva združita, vedno pride do velikih premikov in sprememb, saj gre za to, kako gledamo na obilje, denar ter na dajanje in prejemanje energije. Pluton prinaša uničenje, toda Jupitrova nebeška prisotnost zagotavlja, da je vse, kar je zgrajeno na njegovem mestu, svetlejše, boljše in še bolj obilno kot prej. Stvari se lahko zdijo, kot da se okrog nas drobijo, toda pepel utira pot, da se bo rodil nov način… kot feniks, ki se ponovno rodi iz pepela. To je v akciji obilje. Nikoli se ne izgubi, samo nastane v drugi obliki.

Ko bosta v 2020 Jupiter in Pluton nastopila skupaj, bosta verjetno osvetlila gospodarstvo, naše finance in naš odnos z obiljem. No, prvi njun spoj v aprilu je vsekakor odtehtal vse zapisane besedne predpostavke, saj zamajal tla gospodarstvu, prostemu toku denarja in marsikdo izmed vas je doživel popolni preporod. Številni na globalni ravni že čutijo obremenitev gospodarstva in čeprav se ti časi morda ne zdijo zelo uspešni, velja vedeti, da ko se Jupiter in Pluton združita, prineseta prav možnost ponovnega rojstva, nov in upajmo, na boljši način.

Kot planet smrti in ponovnega rojstva se Pluton ne boji uničiti stvari, da bi jih obnovil. Pluton bo našel vse, kar je šibko in povzročilo njegovo propadanje, toda Jupitrov optimizem nam omogoča, da se hitro lotimo popravljanja stvari, da bodo lahko boljše in uspešnejše kot prej. Gospodarske spremembe že opažamo, pa vendar bodo nadaljnje spremembe in naslednja poravnava prinesla še nekaj novosti.

Ta kombinacija energije je naša priložnost, da ustvarimo več ravnovesja, okrepimo gospodarstvo za vse in vzpostavimo bolj zdrav odnos, ko gre za denar.

Kaj vas učita Pluton in Jupiter?

Jupiter in Pluton vas vabita, da si ogledate svoj odnos z obiljem. Vzemite si trenutek, da razmislite, kaj vam obilje pomeni. Obilje je veliko več kot le materialne stvari ali denar; gre za širitev. Gre za premikanje po svetu na način, ki vam omogoča, da vidite priložnosti in ne omejitve. Obilje ni nekaj, kar ustvarjamo, temveč nekaj, na kar se uglasimo in ta kozmična telesa, ki se združujejo, so sporočilo vesolja, da je čas, da pokličete in nadgradite svoj odnos z obiljem.

Zdaj znotraj vas telo vsebuje obilje celic. Na nebu je tudi obilje zvezd, na plaži pa zrna peska. Skozi naše oceane teče obilo vode in Sonce sije tako močno, da lahko osvetli vse na tem planetu. Obilje je povsod okoli nas in ko ga začnemo prepoznavati in ga doživljamo kot več kot le material, lahko začnemo toliko bolj razumeti in delati s svojo močjo in lastnim potencialom.

Ko Jupiter in Pluton stojita skupaj, odpirata vrata številčnosti, ter vas na veliko in široko opominjata, da vedno, ko kaj izgubite, vedno dobite nekaj drugega. In ko se kaj konča, vedno sledi nov začetek. Če se ena vrata v življenju zaprejo, je pomembno, da ste žalostni in čustvujete, da izrazite vsa čustva, ki se pojavijo. Ko pa se boste počutili pripravljene, poglejte, ali se lahko ponovno premaknete in odprete nova, ter katere nove priložnosti vam bodo zdaj na voljo.

Jupiter in Pluton sta tu, da vas opominjata, da ste vredni prejemanja in da je varno za vas. Spominjajo vas, da svojo pozornost usmerite na to, kar želite pritegniti v svoje življenje in začutite zase obilno vesolje, ki živi znotraj in okoli vas.

Na splošno sta Jupiter in Pluton, ki stojita skupaj, naš vodnik iz vesolja, da je napočil čas za bolj uravnotežen pretok in si zapomnite, da je obilje okoli nas vedno.

Torej, kako najbolj utelesiti lekcije in darove obilja in kako izkoristiti energijo obeh kozmičnih velikanov, ki bosta vladala v tem letu eden ob drugem?

Za začetek…. Razmislite, kaj bi radi v življenju prejeli več. Sestavite seznam 3-5 stvari. Zdaj razmislite o tem, kako lahko te stvari svobodno daste sebi ali drugim. Ali poosebljate ali dajete tisto, kar želite pritegniti? Pomislite, kako lahko začnete drugim in svetu ponujati tisto, kar želite prejeti.

Nato postavite jasen namen, kaj želite ustvariti zase in svoje življenje. Ni vam treba imeti celotne slike, toda ustvarjanje namere in razkritje na papirju je lahko način, kako jasno sporočiti svoje cilje ne samo sebi, ampak tudi vesolju.

Uporabite naslednje afirmacije, pozitivne misli… dokončajte stavek…

Ko se povežem z obiljem, čutim …
Obilje se počuti kot…
Najbolj se počutim, ko …
Danes v svoje življenje vabim obilje …

Cel mesec, 30 dni, si vzemite časa, da sestavite seznam, kot način, kako ste prepoznali obilje, ko ste se gibali skozi dan. To je lahko vse od tega, da opazite cvetoče rože do videnja centa ali evra na tleh. S tem boste prepoznali na kaj se čez dan fokusirate.

Organizirajte svoje finance tako, da izračunate svoj dohodek in svoje stroške. Kje trošite tam, kjer vam ni treba biti? Kje bi si lahko privoščili, da bi dali malo več? Praktično si oglejte, kako porabite, še posebej pa bodite pozorni na nepomembno – včasih, kjer se najbolj zapravimo, je tisto, kjer najdemo svoje največje negotovosti.

V vašem domu in ustvarite prostor za obilje. Oltar za vstop obilja, simbolično dodajte slike kar vam predstavlja obilje. Če živite v prenatrpanem okolju, ni prostora za sprejem in bivanje v toku. Počistite stvari, kramo in balast, ki jih ne uporabljate več, prenesite, podarite jih drugim, ki jih potrebujejo in v svoje življenje povabite novo energijo.

Svojo zavest približajte vratom, ki se odpirajo za vas. Katere nove priložnosti so se vam nedavno pojavile? Kakšna nova spoznanja ste prejeli? Kakšne ugodnosti ali podpora vam trenutno ponujajo? Iztegnite roke in prosite Vesolje, da vas usmeri v trenutno potrebno podporo.

Star način delovanja je zdaj resnično »Star«… ne funkcionira več, zato se posvečajte rasti in širjenju v Nove smeri, na vseh področjih.

Zdaj bo resnično očitno in vidno… ali ste res delali na sebi ali niste. Kako praktični ste na svojem »duhovnem« potovanju in kako dobro razumete pomen »delovanje«, »tukaj in zdaj«, v smislu ali ste duhovni v praktičnih čevljih. Ali ste se Prebudili in se zato počutite odlično… ali pa imate občutek, da so vsi okoli vas »nori« oziroma se sprašujete, če moda niste morda vi znoreli? Vse, kar se je zaključilo, prekinilo ali odšlo iz vašega življenja, ne oživljajte več… ampak pojdite naprej, ne vračajte se nazaj, kajti… kmalu boste, v prihajajočih mesecih deležni velike nagrade za vse, kar ste morda zdaj, v preteklih mesecih, od novembra 2012 nekako izgubili. Vse nagrade, ki jih boste zaslužili v tem času, ste si zaslužili z delom v preteklosti. Torej, še enkrat: »tako kot ste sejali, tako boste želi«. Zaupajte si in mislite pozitivno, saj obilje dobrih misli privlači obilje manifestacije na fizičnem nivoju.

“Vsak razcvet se začne v zaVesti in je odvisen samo od popolne Uporabe vaše Ustvarjalne domišljije.”

Največje lekcije bodo zdaj imeli vsi rojeni v znamenju Dvojčka in Strelca ter seveda s tem so povezana področja, kjer se bo proces karmične osi dogajal. Ta je razviden iz tega, kje natanko, v katerih hišah, je njuna vladavina v vaših rojstnih astroloških kartah in na kateri stopinji imate morda kakšen planet. Usoda, ki jo bo aktivirala karmična os Dvojčka – Strelec, bo igrala veliko vlogo zdaj med tem, kako dobro stopate po svoji poti srca. Os se bo ob triadi mrkov sprožila in na plan prinesla nove vsebine. Nekatere izmed vas, bo vrgla v močan pol letni proces preobrazbe, ki bo prinesla mnogim popolnoma nov pogled na Vse in seveda neizbežno Novo življenje… nov začetek… ko boste začeli… znova… na Novo.

Čas bo, da prisluhnite sebi, kaj bi vi radi.

Kolo sreče predstavlja zbrano energijo ustvarjalnega izražanja, ki je plod Poguma, Drznosti in Neustrašnosti, kar pomeni… čas je za Delovanje iz središča svoje biti! Če boste zdaj Drzni… boste v juliju vsekakor nad tem zelo navdušeni, celo obilno nagrajeni, saj se vam lahko obrestuje z novim projektom, novim poznanstvom, odnosom, novo smerjo… ki, lahko vodi v svežo zaljubljenost in premikom naprej.

Čas je za Novo… Prebujenje… Vstajenje je tu.

Junij prinaša fazo preporoda in je mesec za Nov Začetek. Ne bodite presenečeni, če vam začnejo Priložnosti kar trkati na vrata… nePričakovana sporočila, darila ali povabila. Vseeno si vzemite čas, da začutite kaj vam pravi telo. Zdaj bo vaš izziv, da se ne odzivate in ne delujete na star način, ampak da Sprejmete stvari točno take kot so v danem Trenutku. Uživajte v tem obdobju in si dovolite, da vas vodi vesolje in vaš notranji glas. Začenjajo se lepi, novi časi, zato praznujte in uživajte. V teh prihajajočih tednih, ki so pred vami, vas čaka tudi neko Novo potovanje! Ta pot, ki vam sledi, vam bo prinesla popolnoma Nov vidik in prinesla nov pogled na vašo življenjsko Pot naprej. Zato se nujno, da se v tem mesecu rešite vsega, kar je se nanaša na rutino, ustaljene navade, saj lahko prav te, Obilje spremenijo v Pomanjkanje. V številu 10 imate možnosti večjih Priložnosti… 10-i dan, teden, lahko mesecev oziroma mesec oktober… ti bodo pokazatelji in končni rezultat vsega, kar se bo v vaših življenjih začelo premikati zdaj. V tem istem časovnem obdobju, pa so tudi izjemne Možnosti za ustvarjanje novih priložnosti in sreče v življenju.

Zdaj je čas ponovnega rojstva.

Morda, ko boste bili na potovanju, vam prav pot zna prinesti neke »usodne dogodke«, kontakte ali ljudi, ki bi vam znali popolnoma spremeniti vaše Poti za naprej. Konec meseca, ob drugem valu »triade mrkov«, vas bo nekaj, nekdo ali okoliščina Izzvala in preBudila tako v fizičnem kot tudi duhovnem smislu, da boste naredili premik ali pa se odločili. Zdaj se boste vračali iz podzemlja, iz svojega notranjega sveta teme spremenjeni, in čas bo, ko boste morali sami vase in v svoje življenje ponovno umestiti Vse, česar ste se naučili, pridobili in tudi kaj ste na tej poti morebiti tudi opustili. Zdaj boste Videli… Izjemno težko boste še vedno gospodarji obeh dveh svetov… to bo zdaj praktično nemogoče. Notranjost se je spremenila, se spreminja in se postavlja v skladu z vašo duhovno esenco, z namenom, kakšne darove prinašate v ta svet in kakšno poslanstvo imate tukaj. Zdaj bo čas, da to zaŽivite.

Vse, kar je lažno, umetno in to niste vi… v svoji pravi in Resnični Biti… vse to odmira, propada in vas zapušča. Najbolj dragoceno je zdaj vaše zavedanje, da zdaj, ko izkušate vse te življenjske Spremembe, se tudi sami vračate v svet spremenjeni, a svet… Svet… kot tak, ta pa je ostal isti. Spremenil se je samo vaš pogled Nanj.

Stari Pomeni, stari načini Dojemanja, Vrednote, ki nimajo nekega večjega globalnega pomena za širši dvig zavesti in vsega dobrega za rast in razvoj kolektivnega… taki odnosi, ki jih ne cenite ali nimajo več nobene vrednosti… v takih odnosih ali situacijah se boste vedno bolj počutili negotovo, drugačni in ne sprejeti. Morda bi se znal v vas zdaj, še bolj kot kadarkoli prej občutek, da ste pred vrati nečesa, kar ne razumete več in ste na čisto napačnem mestu. Če se zbuja v vas, neke vrste občutek »čudenja«, kaj se je zgodilo in kaj se dogaja, da so vsi okoli vas »znoreli«… se sprašujete ali so nori ali moteni? … hkrati, pa se sprašujete ali je z vami vse vredu? No, naj vas potolažim, da… ja, dobrodošli… med Prebujenimi. Občutek »iztirjenosti«, da je šlo vse malo, da ne »k vragu« je znak, da ste se Prebudili in da Vidite. To so samo simptomi duhovnega Prebujenja.

Zdaj bo v praksi še kako veljal zakon Privlačnosti: »Enako privlači Enako«.

Ste s čim neZadovoljni, nad čim razOčarani? No, najprej spremenite Sebe, poglejte Vase, Sprejmite… potem pa Razmišljajte drugače… in Vse, kar želite, najprej Dajte…

Čeprav je to lahko zelo težko obdobje, ko Ta svet več nima smisla, se boste na koncu naučili obČutiti novi sMisel življenja, naučili se boste videti smisel v novih stvareh z novimi očmi ter narediti ustrezne spremembe, ki bodo odražale vaše Novo Življenje. Ta sprememba se vam dogaja zdaj. Prihajate iz časa sprememb in… iz njega prinašate Modrost v svoje novo praktično življenje. Prav praksa, pa zahteva Čas, Pogum in Raziskovanje.

Rojeva se vaš Novi Jaz, ki mu morate dati Ljubezen in nego, ki ju nujno potrebuje, da zraste v svojem polnem potencialu Trenutka, tukaj in zdaj.

Vedite, da se vse premika k temu, da se o zgodilo nekaj čudovitega… ampak, ko boste delali to, kar imate najbolj radi… vedite, da Vse »čudovito«, se dogaja takrat, ko prežemate svoje delo z Ljubeznijo. Pred vami je izjemno ustvarjalen čas, ko se je treba osredotočati Nase in ustvariti Resnične čudeže v svojem življenju. Vse to, se ne nanaša nujno na delo, s katerim si služite denar in se preživljate, ampak prej na delo, ki ga Ljubite, kar ste. Morda je to tisti »čudež«… posel, ki ga začenjate, projekt, zamisel… ali odnos.

Zdaj je čas, da še posebej usmerite Pozornost na naVdihe, ki jih prejemaTe, saj Ustvarjanje potrebuje Občutljivost za nastanek Stvaritve. Če razumete, da ima vsaka stvaritev svojo lastno Zavest, morate biti pripravljeni delati tako, da boste zadovoljili potrebe stvaritve in ne sebe… le na ta način, boste napolnili svoje delo s čudežem…

Verjemite in Videli boste. Hvala, ker ste.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Poglejte ponudbo naših članov

Deli to s prijateljem