Astrološka napoved za oktober 2020

Astrološka napoved za oktober 2020

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Oktober prinaša svoje izzive, saj velja v tem letu za mesec doKončanja. Kot deseti mesec v letu pomeni »nov začetek na obzorju«.

Leto 2020 je prineslo veliko prehodov. Kolo se je obračalo, pa vendar, zdaj je pripravljeno, da se ustavi in nam razkrije, kje smo pristali. Toda preden lahko pride ta trenutek, moramo upočasniti in sprejeti »trenutek… tik pred tem«.

Trenutek teme…

Če se sprašujete o kakšnem trenutku govorim, pomislite na letalo, ki se pripravlja na pristanek. Pripeti moramo varnostne pasove in se pripraviti na nekaj neprijetnih tresljajev in turbulenc, predno letalo začne upočasnjevati in se spuščati. V tej fazi obstaja navdušenje, da bomo kmalu prispeli, morda pa tudi nekaj tesnobe glede vseh stvari, ki bi lahko šle pa vendarle narobe. Navsezadnje, če pogledamo, se večina težav na letalu pojavi med vzletom in pristankom. No, tako nekako mislim, da si boste nekoliko lažje predstavljali dinamiko oktobra.

Čeprav boste v tem mesecu začutili nekaj udarcev in opazili naraščajoče napetosti, je v zvezdah zapisano, da bomo prispeli do cilja. V zvezdah je zapisano, da se vsi kot kolektiv pripravljamo na zaključek karmičnega cikla, skozi katerega smo šli in na katerem smo delali do sedaj v svojem življenju.

Zdaj je ta trenutek, da zaprete in zaključite karmični cikel na kolektivni ravni. Energije se kot laserski žarek usmerjajo v stvari, ki jih morate rešiti, zato se enkrat za vselej prepustite. Enako velja na osebnem nivoju. Spustite. Pripnite pas… In počakajte na pristanek… Ne rinite, ne kričite, še manj pojasnjujte, ker ne boste slišani, še manj vas bodo zdaj razumeli… samo usedite se in zavestno opazujte vse, kar se dogaja znotraj vas in okoli vas.

Mesec oktober se je začel z udarcem, saj je bila letna, tako imenovana Luna »žetve«, ki je prižgala vaš notranji ogenj in morda se je takrat v vašem življenju začela »mala drama«. Gostovala je v ognjenem Ovnu in posijala na Marsa, ki je v retrogradni fazi… tako da… lahko vam je kakšen odnos ali situacija “dvignila pokrov”, tako da ste lahko močno začutili vibracije rdečega planeta. Ob Polni luni ste se lahko počutili dobesedno razjedeni zaradi nečesa ali pa ste bili zelo nemirni in vznemirjeni.

Ne glede na čustva, ki jih čutite, jim dovolite, da pridejo na površje, da jih boste lahko enkrat za vselej sprostili.

Posebnost v mesecu oktobru je, da se zgodita 2 pomembni Polni luni, ena na začetku in druga ob koncu meseca, kar pomeni, da bo na noč čarovnic, modra Luna. Polna luna v znamenju Ovna je mesec pognala s kozmično intenzivnostjo zaradi domovanja v svojeglavem in ognjenem znamenju Ovna. Vsi ste občutili napetost in strast, pa vendar je na vsako znamenje vplivala na edinstven način. To sta zadnji Polni luni, ki jih bomo tako močno doživeli, predno se odpravimo v zadnjo sezono mrkov v letu, ki prihaja potem ob koncu novembra.

Bodite zavestno prisotni opazovalec!

Oktober prinaša tudi otvoritev portala Arkturus, to je dan, ko se Sonce in visoka vibrirajoča zvezda Arkturus poravnata. Ta močna poravnava bo mesecu dodala malo dodatne čarovnije, povečala bo energijo Tehtnice, Nova luna pa nas bo pripravila na močno sezono vladavine Škorpijona.

Ob zori pa… »Lov na rdeči oktober…«

Zanimiva konfiguracija, ki je bila na oktobrskem nebu 3. oktobra je, Mars konjunkcija Eris, boginja razdora inAstrološka napoved za oktober 2020 7 prepira. Je pionirka, ki se zavzema za svoje pravice in zahteva svojo moč. Tako Mars kot Eris sta lahko dobesedno borbena kombinacija – nasilje, vojna, prikrita agresija, zato bodite pozorni na to, da se brzdate in ne naredite nekaj, česar boste kasneje morda obžalovali. Na kolektivni ravni, bi lahko to energijo videli kot potrebo po zavzemanju za svoje pravice in tisto, v kar verjamemo.

Pluton je v retrogradnem gibanju od 24. aprila 2020, 4. oktobra pa se obrne nazaj v direktno gibanje.

Ponovno se boste soočali s temami, odnosi ali situacijami, vse zato, da preučite te dogodke, ki so se dogajali že aprila.

Obdobje, ki je za vami, je bil čas globokega notranjega vpogleda, skozi močno transformacijo. Vse kar ste želeli videti ali pa tudi ne, vse kar je bilo Resnično globoko v vas skrito ali pa odkrito… prav Vse, se je v temu obdobju pokazalo iz globin podzemlja, iz vaše podzavesti. Tako, kot vsak mesec vpliva gibanje Lune na Zemljo, gredo tudi planeti skozi obdobje različnih sprememb. Učinke nihanja Vesolja, ki ga s tem povzročajo, prinašajo spremembe in odklone, te pa… seveda posledično čutimo seveda tudi mi.

Kaj je prinesel Pluton v svojem retrogradnem pohodu?

Vsi, ki niste imeli ali nimate dobrih temeljev v življenju… ste padli pod njegov drobnogled in dobivali ste lekcijo po lekcijo… vsaka lekcija, pa je imela skupen imenovalec in ključ… »preživetje, umiranje in regeneracijo«… tako v direktnem kot v prenesenem pomenu. Zdaj ste se morali soočiti in postati resni, stabilni, prizadevni, potrpežljivi, rahlo rezervirani in predvsem Stvarni. Izziv vam je bil in bo… zavedati se svojih obveznosti.

Ob Plutonskih obratih je vedno čutiti silovito Moč. Ta je zdaj, ko je Mars v svojem retrogradnem gibanju najbolj občutna, kar pa lahko pomeni tudi konec razmerja ali odnosa, ki lahko v vas pusti občutek »blokiranosti«… predvsem bi se to lahko zgodilo z ljudmi, ki imajo nadzor nad vami, za relacije odnosov, s katerimi ste povezani na delovnem mestu.

To je lahko tudi čas, ko ste se srečali z neolikanostjo ali celo krutostjo, pa vendar vedite, da ti rezultati pogosto delajo v vašo korist, saj vas potisnejo in prisilijo v to, da naredite nujne spremembe.

Tudi vaše finančno stanje lahko pride ponovno pod drobnogled, saj bo to čas neprijetnega pregleda, vpogleda ali revizije, a velja vedeti, da čeprav vam morda ne bo všeč tisto, kar boste videli, vam bo pa dalo možnost, da dobite bolj pošteno oceno vašega življenja in se odločite, katere ukrepe morate sprejeti, kot naslednje korake. Zdaj jih boste morali sprejeti in to… zlepa ali pa zgrda…

Opazili boste lahko tudi, da so se zdaj ob obratu Plutona izpostavile nekatere informacije, ki morajo priti v kolektivno zavest. O ja… maske bodo padle!

Pa vendar… predstava še ne bo končana. Nasprotno… na odru se bo zaostrovalo. Pripnite pasove… pristanek bo trden.

6. oktober: Mars bo najbližje Zemlji

Na ta dan se bo Mars najbolj približal Zemlji, kar bo spet povečalo energijo rdečega planeta. Mars lahko prinese povišano napetost v vas, a tudi povečano strast. Vaš lonček bo kuhal, vrel… notranji boji bodo zelo močni in lahko se boste soočali z močnimi nihanji glede svojih odzivanj in čustven barometer bi lahko ves čas svetil v okviru, kjer so rdeče lučke.

Počutili bi se lahko, kot da samo čakate, da nekdo pritisne na rdeči gumb… in eksplodirate.

Jeza… jeza je nekaj s čimer bi se lahko vse dni v začetku oktobra močno soočali, saj vam nič ne bo šlo po zastavljenem planu, bolj kot boste rinili, bolj se boste spotikali v pasti svojega lastnega Ega, ki vam bo stalno prigovarjal: »kdo sploh si…« to pa vas bo spravljajo ob pamet in v stisko ter vas še dodatno frustriralo, saj se boste znova soočali z občutki, da niste dovolj vredni, dovolj dobri, dovolj pametni, dovolj uspešni…

Ta konfiguracija lahko prinese tudi ekstremne vremenske pojave, zlasti vročinske valove in požare, tako da opazujte….

9. oktober: Mars kvadrat Pluton

To bo drugi od treh kvadratov Mars – Pluton. Mars kot zunanja sila, je zdaj v retrogradnem položaju, enak Plutonu, saj deluje v notranjosti. Notranja sila, agresija, boj za preMoč, oblast in do nje tudi s silo, če bo potrebno? Saj veste… sedimo na letalo, ki bo moralo pristati… zato pripnite pas in se pripravite, kajti pristanek bo trden. Ta konfiguracija bo aktivirala fazo, ko bi lahko na svetovnem prizorišču opazili boj za oblast ali zlorabo moči. Ljudje bodo morda potrebovali več korakov (Kozorog, je pot malih korakov), da bi si povrnili moč. Omeniti velja tudi, da bodo v tem času vse oči uprte v ZDA, kajti Mars bo v času njihovih volitev retrograden. V tem času bo lahko veliko protestov, prav zaradi zahtevnega kvadrata Marsa in planeti, ki so v Kozorogu (Jupiter, Saturn in Pluton). Sodeč po tranzitu bi lahko prišlo celo do ponovnega štetja glasovnic, tako da… bomo videli…

Tako kot letalo, ta upočasni, predno prispe, se lahko tudi vi v tem mesecu upočasnite zaradi vpliva retrogradnega Marsa, ki je v tej fazi že od septembra. Planetu akcije, borbe in sile se za piko na i, v sredini oktobra pridruži še planet komunikacije in povezovanja Merkur. Njun skupen vpliv bo tako na osebnem kot na družbenem močan, Merkurjev obrat bo povečal učinek upočasnitve, ki jo boste močno čutili, na vseh ravneh.

13. oktober: Začetek retrogradnega Merkurja

Zadnji Merkurjev retrogradni obrat v tem letu je tu. Torej, 13. oktobra se začne ustavljati Merkur… vse do 15. oktobra, ko zares vstopi v retrogradno fazo v znamenju Škorpijona. Začel se bo namreč osebni proces, komunikacija se bo obrnila navznoter, prišel bo čas bilance, poglobljene analize, predvsem poslovnih potez, ker mu vlada Pluton, ki se nahaja v Kozorogu. Je lahko še kaj hujšega, kot tole? Pa poglejmo…

Zdaj bo vaš um dobesedno »utopljen«, misli bodo pod vplivom lastnih globokih občutkov, zaznav in želja. Vaše veščine, govorjenje in razmišljanja bodo zdaj zelo subjektivni, približni, občutljivi, intuitivni in čustveno obarvane. Ker bo vladavina retrogradnega Merkurja v Škorpijonu, bo komunikacija močna, globoka, strastna, intenzivna in prodorna, potreba po globini zahteva formiranost iz ozadja dogajanja, za učenje so potrebni globina, raziskovanje, poglobljenost in močne želje, proces razmišljanja pa poteka subjektivno, ker se vmešavajo močne čustvene reakcije, ljubosumnost, fanatičnost in neomajanost.

Ko Merkur potuje retrogradno skozi vodna znamenja, je to ena naših zadnjih priložnosti, da se odpremo intuitivnim energijam, ki jih lahko prejmemo. Tema, da preidemo iz svojega uma v glas svojega srca, nas bo spremlja dve leti, vse do septembra 2022. Sposobni bomo prisluhniti svoji intuiciji in prejeti uvide, ki smo jih sicer pogrešali, kajti prisotnost vodnega znamenja doda bolj duhoven, ustvarjalen in intuitiven ton.

Retrogradni Merkur teži k upočasnitvi energije zunanjega sveta, zaradi česar tudi mi upočasnimo.

Morda boste ugotovili, da se soočate z zamudami, zastoji ali celo napačnimi komunikacijami. Njegov cilj je, da ste pozorni, da opazite manjše podrobnosti in poslušate prefinjene znake okoli sebe. To je čas, ko se lahko skrite misli ponovno pojavijo. Morda celo ugotovite, da se ljudje ali situacije iz vaše preteklosti prikradejo nazaj, da bi se enkrat za vselej lotili in rešili stvari. Ko ponovno pregledujemo preteklost, imamo priložnost, da spremenimo, popravimo stvari, pogledamo stvari in se počutimo bolj prepričani v svoje odločitve o tem, kako gremo naprej.

Retrogradna sta osebna planeta, Mars in Merkur.

V astrologiji, bližje kot je planet Soncu, bolj čutite vpliv retrogradne faze, v svojem neposrednem in vsakdanjem življenju. Ko bosta Merkur in Mars retrogradna, bosta okrepila energije in posledice bodo zelo opazne. Nastopila bosta v sredini meseca skupaj, zato lahko povzročita občutek počasnosti in večjo zmedo. Morda boste želeli iti naprej (Mars), vendar boste zmedeni glede korakov (Merkur), če prav čutite.

Mars vlada vaši sposobnosti ukrepanja, delovanja, medtem ko Merkur vlada nad vašimi mislimi. Morda se vam zdi, da sta ti dve dinamiki vašega nenavadnega ali ne tako enostavnega razumevanja.

Mars, ki je že sam po sebi agresiven, zdaj domuje še v neučakanem Ovnu, Merkur bo prehajal znamenje Škorpijona, pa zna (ker mu vlada Pluton) kakšna sporočila uničiti, lahko so to tudi oblike komunikacije ali pa se bo nekaj na tem nivoju regeneriralo. Tudi kakšen vsesplošni »komunikacijski izklop« se lahko v sredini meseca zgodi. Vse bo prišlo na zadnje obrate in ker se bo globalni motor tako pregrel, ga po potrebno ugasnit.

Vedite, da odgovori, ki jih iščete, v zunanjem svetu ne bodo tako jasno vidni, kar pomeni, da morate iti vase in poslušati svoj notranji glas. Zdaj je potrebno da delate na sebi, se učite novega in naj vas ne bo strah, ker boste spremenili svoje mišljenje ali delovanje na podlagi novih informacij ali znanj.

Enako s sporočili… polna bodo ustrahovanja, groženj, vezana na manipulacijo in skozi obvladovanje moči. Sporočila bodo prišla iz podzemlja, kruta in nepredstavljiva. Ponovno… Zelo zanimivo bo opazovati dinamiko ZDA, kajti obrat Merkurja nazaj v direktno gibanje sovpada z dnevom volitev, ki jih bodo imeli, 3. novembra. To lahko vsekakor poveča verjetnost zmede in zamud pri volitvah ali popolne nejasnosti, morda spletk ali naključnih eliminacije pomembnih veljakov? No, saj veste, kaj sem vam že naPovedala, udobno se namestite in si oglejte predstavo do konca. Ker nič od tega kar gledate ni res, če ne Vidite.

Vpliv retrogradnega Merkurja zna prinesti nevšečnosti na področju komunikacije in povezovanja vseh vrst. Če vam res ni nujno, ne potujte v tem času, saj se lahko sproži val nepredvidljivih situacij povezanih z vodo, naravnih nesreč in nevšečnosti, zato… si raje vzemite čas in se zazrite vase. Ta čas lahko s pridom izkoristite za delo na sebi, duhovno rast in učenje, za inventuro, pospravljanje pisalne mize, omar in revizijo vašega delovanja.

Zdaj lahko opravite dela, s katerim ste v zaostanku, dokončate nezaključene projekte ali šolanja, čas je za obnavljanje dogovorov in projektov ter celotno obdobje bo bolj namenjeno za prodajo rabljenih stvari, kot pa za nakup novih.

Ker so v tem času pogosti zapleti s komunikacijskimi sredstvi na splošno… računalniki delujejo, pa spet ne, omrežja »padajo dol«, telefoni ne delajo kot bi morali, zastoji so v prometu, trgovini in posredništvu, težave so s povezavami, z računalniki in dostopom do omrežja… zato se ne čudite ali delajte zato nepotrebne drame. Napeto bo tudi na borzah, bankah, poštah in drugih ustanovah, kajti pogosto boste slišali, »se opravičujem, nimam dostopa do podatkov ali omrežje nam ne dela…«

Pri intelektualnem delu nasploh bi lahko dobili občutek, kot da se nič nikamor ne premakne, ali pa se zadnji trenutek vse postavi na glavo… Enako bo ustavljal Mars, da bo akcija kaotična in nestvarna. In kaj lahko še pričakujete? Zamude, odpovedi, kakšne prometne kaose, zastoje zaradi nesreč, požarov in podobno. Če je le mogoče odpovejte operacije in druge posege na telesu.

Prihajalo bo do nasprotovanj in nesporazumov. Ne pozabite, da dogovori, ki bi bili sklenjeni v času retrogradnega Merkurja, da se po navadi izkažejo kot nestvarni, nejasni ali pomanjkljivi ter zahtevajo kasneje ponovno ukvarjanje z njimi. Zato… da ne boste rekli, da niste vedeli…

16. oktober: Super nova luna v Tehtnici

To bo najbližja super Nova luna leta. Ker bo v znamenju Tehtnice, vas ta Nova luna poziva, da se osredotočite na ravnotežje na vseh ravneh, ker ste v življenju iztirili. Morda boste morali biti kreativni in razmisliti o novih načinih, kako pristopiti k svojemu življenju in spremembam, ki so vas pozdravile na prijeten ali manj prijeten način. Nič ni več tako, kot je bilo, poti nazaj ni, kot je bilo… pozabite, zato zdaj je čas in morate začeti z novostmi in razmišljati, kako naprej.

Pa še namig… ko boste kopali in razreševali vprašanja, ki se vam bodo odpirala… je ta mlada luna povezana z dogodki in situacijo, ki se je dogajala na aprilsko Polno luno (7. aprila). Pobrskate po spominu, kaj se je dogajalo takrat… saj zna biti zanimivo, ko boste zložili vse svoje puzzle… o ja, med drugim, čas karantene je bil…

17. oktober: Sonce in Arkturus

Dan kasneje, ko bomo še vedno pod vplivom Nove lune, se Sonce poravna z zvezdo Arkturus, ki je dom visoko inteligentnih bitij višje zavesti. Na ta dan lahko usmerite v svoje življenje neverjetno modro zdravilno energijo Arkturusa. Ta modra energija vam lahko dvigne Srce, poveča Intuicijo in vas opomni na vašo povezanost med seboj in s celotnim kozmosom. To bo faza, ki vas opominja, da se lahko ponovno spomnite, kdo sploh ste in kaj je vaš namen tukaj… Da veste, da niste sami. Svoj notranji potencial, lahko aktivirate z aktivacijami DNK, ki jih najdete v naši spletni učilnici.

22. oktober: Začne se sezona Škorpijona

Počasi nas zapušča zračno znamenje Tehtnice in vstopimo v vodno znamenje Škorpijona. Sezona Škorpijonov velja za točko »smrti in ponovnega rojstva« na zodiakalnem kolesu. Kot da se levimo in si dovolimo, da se prerodimo, medtem, ko se počasi prebijamo skozi zadnje sezone astrološkega kolesa.

31. oktober: Noč čarovnic in modra Luna v Biku

Zadnji oktobrski da je Noč čarovnic in na ta dan je Polna luna! Ker je to druga polna luna v mesecu, jo imenujemo Modra luna. Vsi smo že slišali rek – enkrat v modri luni – in to zato, ker so zelo redki! Modra Luna bo povečala duhovne energije, ki so že prisotne v tem letnem času. Počutili se boste bolj povezane z višjimi kraljestvi in bolj v stiku s svojo intuicijo in psihičnimi sposobnostmi. Okoli te polne lune je tudi nekaj turbulentne energije. Ker bo Uran, planet revolucije, hipnih sprememb, presenečenj, takrat aktiven, boste morda prejeli nekaj šokantnih informacij, ki bi vam povsem spremenile pogled do sedaj ali pa zastavljen plan. Lahko se zbudi tudi podzemlje, potresi, poplave ali nenavadni vremenski pojavi… tako, da boste vedeli.

Oktober bo pod taktirko Svečenika, ki je arhetip družine

Zdaj vas bi lahko okoliščine soočile z dinamiko kakšno družino si sploh želite, morda si boste zaželeli razrešiti družinske probleme, lahko se boste odločali ali si družine sploh želite in kakšna naj bi ta družina sploh bila.

Svečenik je najboljši simbol za krepitev vere v globoko duhovno delo in arhetip, ki olajšuje poučevanje in svetovanje.

Zdaj bo najboljši čas za razreševanje prikritih družinskih problemov ali za odpravo družinskih vzorcev in pogojevanj, ki so vam že zdavnaj odslužili. Čas bo zelo primeren za vse tiste, ki ste si zaželeli šolanja ali dodatne izobrazbe. Lahko boste celo vi tisti, ki boste izobraževali, poučevali ali svetovali drugim. Lahko pa ugotovite, da projekta ne boste mogli izpolnite, če ne boste naredili nekaj na sebi ali dobili dodatnega znanja.

Čas Svečenika je zelo ugoden za notranjo rast in razvoj, zato boste lahko nagnjeni k raziskovanju sanj, meditaciji, h kontemplaciji in k duhovnemu življenju. Želeli si boste časa zase, biti sami s seboj. Oktober prinaša idealen čas je za poglabljanje vase, za obisk tečajev, seminarjev, čas bo za brskanje po sebi, za študij ali izobraževanje.

Zdaj bo čas učenja in proučevanja o družini, vaših korenin iz katerih izhajate (mati, oče, sorodniki) ali o pomembnih ljudeh v vašem življenju, rojenih v znamenju Bika. Veliko boste razmišljali o šolanju ali posebnem urjenju, mogoče bo v vaše življenje vstopil pomemben učitelj, oziroma nekdo, od kogar se lahko naučite marsičesa. To bo lahko kot zunanja oseba ali je lahko to celo kot situacija ali dogodek. Življenjsko energijo v tem mesecu boste črpali iz glasbe in umetnosti.

Pazite, kaj v tem mesecu poslušate.

Vse stvari ki so kakorkoli povezane z družino, boste dali pod drobnogled in analizirali vzorce; to so lahko vedenjski vzorci, ki pravzaprav niso vaši, ampak je nekaj kar prinašate iz svojega doma. Dobro se zamislite in bodite iskreni, kaj si želite, kakšen dom želite in katero področje je pravzaprav tisto, kjer želite kreativno izraziti sebe. Poglejte svoj dom, okolico in vrednote doma pri sebi in drugih ter prisluhnite srcu. Vprašajte se ali živite v skladu svojega srca.

Enako kot se je dogajalo v začetku leta 2011… se bo tudi zdaj, saj vse, kjer ni 100% predanosti vašega srca se bo zrušilo v prah. V tem mesecu boste zato intenzivno delali na temi: kakšen dom si želite in seveda kakšno družino hočete.

Če se počutite zatirano na katerem koli področju svojega življenja, je lahko ta aspekt tudi sprožilec, da se boste premaknili in šli v akcijo. Dovolj vam bo.

Ne pozabite, da je bil september velik mesec, saj se je začela pot realizacije transformativnih energij za leto 2020. Glavno vlogo ima še vedno planet moči, borbe in akcije Mars, ki je s svojim retrogradnim pohodom začel 9. septembra. V tej fazi bo vse do konca meseca, ko se v začetku novembra ponovno obrne v direktno gibanje.

Vedite, da bo retrogradni Mars ustvaril v vašem življenju kaotično zmešnjavo.

Planet Mars je bil poimenovan po bogu vojne. Zato je smiselno, da naj bi ta astronomska rdeča krogla vladala jezi, dejanju, egu in želji. Zdaj ko je v retrogradnem gibanju lahko pričakujemo obilo drame in ognjenega kaosa.

“Pripnite pasove, to bo divja vožnja!”

Zapomnite si samo, da ko bo Mars zapustil svojo retrogradno fazo, boste vsi strmeli v nov začetek. Enako boste čutili potem ob obratu Merkurja, veliko olajšanje. Bodite pozorni na to nagrado, da boste lažje preživeli še dober mesec. Tudi zato, ker bo Mars tako blizu Zemlje, v svoji retrogradni fazi, boste vsi občuti svojo jezo. Pričakujete lahko tudi, da bi ta nizka in groba energija lahko privedla do pomanjkanja spolnega nagona, do vročine, jeze in dušenja strasti… to so samo nekatere od možnosti, ki bi vas doletele v tem v času retrogradnosti Marsa. Vem, ne sliši se zabavno… in ni!

V tem času bodo pod drobnogledom vaše ambicije, ko si boste skozi izzive prizadevali na novo opredeliti svoje cilje.

Poglobite se vase in sprejmite tisto, kar vas osrečuje. Na drugi strani bomo vsi tu in tam imeli kakšne mini napade zaradi dejstva, da Mars upočasnjuje. Zato vseeno imejte to v mislih in pazite, kako ravnate z drugimi, pred vsem se izogibajte prestrogemu obsojanju… za vse je težek čas.

Globalna slika bo na žalost v tem ciklusu pokazala veliko agresije in jeze po vsem svetu, še posebej ob koncu oktobra, ko bo Mars prinesel nekaj večjih spopadov. Politika bo imela veliko vlogo in priča bomo političnim škandalom in mnogi bodo razkrinkani. Šele ko se bo Mars ponovno postavil v svoje direktno gibanje bo vaš let miren in boste lahko uspeli. Do takrat pa se bo še veliko nemirov zaključilo pred vašimi očmi, a kljub vsemu če boste samo gledali, mnogo resnic, ki so se pokazale, ne boste videli. Ko se bo to končalo, boste začutili mir. Vsi smo utrujeni od te atomske energije, ki je bila izpuščena… ves ta čas.

In, da vas pomirim… Po 13. novembru se bodo stvari začele umirjati in se normalizirati. To bo čas za uresničitev vseh načrtov, o katerih smo v zadnjih nekaj mesecih razmišljali in o njih ponovno razmišljali.

Dobro je da veste, da ko se soočate z ovirami, bolj ko jih potiskate stran, težje bodo stvari postale. Na koncu tega kaotičnega retrogradnega predora je Luč. Do takrat vam bo pomagalo vse, kar lahko storite, da se pripravite na kaos: imejte seznam opravkov organiziran, meditirajte pogosteje kot običajno. Ohranjajte visoko vibracijo in se osredotočite na iskanje ravnotežja.

In za konec tale misel: »Če vam bo uspelo skozi to, boste lahko naredili karkoli.«

Se beremo, ohranjajte visoko vibracijo.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem