Išči
Generic filters
astroloska napove oktober shana
foto:pixabay.com

Astrološka napoved za oktober 2105

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Z mesecem oktobrom se končuje tema »postaviti se zase«, ki jo je v mesecu maja odprl Veliki cikel pod taktirko arhetipa Cesarja. Kaj in kako dobro pa ste se odrezali, se bo pokazalo zdaj, ko vstopamo v mesečni cikel arhetipa Puščavnika, ki je simbol prehoda. Vsem spremembam, ki so se vam najverjetneje že začele dogajati v avgustu, bodo zdaj dobile epilog. Prav septemberski mrki, ki so aktivirali dinamiko partnerske osi Tehtnica – Oven in prinesli spremembe kolektivne dinamike druge osi Devica – Ribi, boste lahko postavili piko pri odnosih vseh vrst. V tem času zdaj, se bo dobro posvetiti nedoKončanim zadevam… to pomeni, rešiti stare in nove zadeve.
Zdaj je čas bilance in zaključevanja… ne lotevajte se ničesar na novo.
Obdobje pred, med in po mrku je zelo posebno. Če se ozrete po časovni premici nazaj, lahko sami iz lastne izkušnje vidite, da je aprilski mrk v letu 2014, sprožil globoke procese in notranje vpoglede v vaše odnose, ko je aktiviral dinamiko karmične osi Tehtnica – Oven. Ta je skozi kolektivno dinamiko odnose pretresla po dolgem in po čez… Mrki so sprožilci, s tem mesecem, natančneje po 10. oktobrom 2015, pa se aktivira v polnosti nova dinamika na osi Devica – Ribi. Zdaj bo tematika »odnosov« prešla v zelo »konkretno, realno, aktivno in v fazo delanja«. Čas Realizacije in manifestacije, bo trajal naslednjih 18 mesecev, že sama tematika, pa bo prinesla na plan dilemo med Realnim in Iluzijo.
10. oktobra 2015 se v polnosti aktivira dinamika karmične osi Devica – Ribi, sprožil pa jo je septemberski mrk.
Vpliv retrogradnega Merkurja bo dinamiko Puščavnika še bolj poglobila. Njegova faza retrogradnosti je aktivna kar 3x letno, ko je čas notranjega vpogleda… tema obrata tega Merkurja, ki se je zgodil 17. septembra 2015, so Odnosi… še zadnjič v tem letu… no, in zdaj boste naredili piko in obrnili list v svojem življenju… Merkurjeva vladavina bo v znamenju Tehtnice, zato bo še vedno veliko negotovosti, tehtanja in odločanja med dvema osebama, potema, stvarema… skratka, nikar se ne odločajte še. Ker je mrk bil sprožilec in je proces že aktiven, še vedno teme nimajo končnega epiloga, ker je zdaj faza »megle«, ko vam popolnoma nič ne bo več jasno… zato še enkrat, vedite, da …
… ne niste nori vi, samo ne odzivajte se sami več na norosti, ki se odvijajo okoli vas.
Vse do 9. oktobra bo Merkurjeva faza aktivna… zaradi svoje vladavine v zračnih znamenjih, je letos vaš največji izzivi prav na področju razmišljanja, povezovanja in komunikacje. Pribliski idej in nejasna povezava, bi znala kazati na to, da so prav misli tisto, kar človeka napolnjuje in sili h kaosu. Zračni Merkur se namreč izraža sofisticirano, abstraktno in družbeno usmerjeno. Vaše veščine, govorjenje in razmišljanje bodo ponovno manj objektivni, natančni, razumski ali celo nejasni… in ker je v Tehtnici, ja… težave boste imeli pri odločanju in v odnosih vseh vrst. Ne pozabite, da kadar je Merkur retrograden, se začne obdobje manjše »zmešnjave«, saj se lahko dogaja vse »neMogoče«… Lahko pričakujtete tudi kakšne nenadne intervencije pri vseh inovativnih projektih, težave z omrežji, komunikacijsko infrastrukturo in internetne prekinitve, lahko se bodo stresala tla in bili izbruhi vseh vrst, zaradi okoliščin, ki se bodo pojavile zelo nenadno, nepričakovano in predvsem kot velik šok… to bo še dodaten vpliv faze po mrku. Kasneje boste sicer Videli, da je vse to moralo biti zato, da se bodo nekateri odnosi kasneje pokazali v povsem Pravi in Novi luči.
Zdaj si boste želeli umika, tišine in časa za globok razmislek.
Oktober prinaša čas za urejanje stvari, posvečanje podrobnostim in opuščanje vsega tistega kar ste prerasli. Ker je Puščavnik hkrati arhetip števila 9, boste v tem številu dokončevali ali začenjali nove podvige (npr. 9-ega v mesecu, 9 dan od določene situacije dobite odgovor; 9 dni, tednov, mesecev ali 9-i mesec – september 2016). Zdaj bo tudi dober čas za izražanje z ročnimi umetnostmi. Lahko se vam bo dogajalo, da vas bodo soljudje prosili za navdih… celo spodbudo ali pa vas bodo dojemali kot vodnika.
… najbolj, pa si boste zdaj želeli miru in samote.
Najboljši opis trenutne faze skozi katero boste morda šli, je primer preobrazbe »bube v metulja«. To je dinamika, ki jo prinaša arhetip Puščavnika. Buba se skozi trans-Formacijo, preobrazi – kar pomeni, da gre iz ene obliko v drugo –  ne more se vrniti več v prvotno stanje, bube. Ko pride ven iz kokona in postane metulj je faza zaključena in… nič več ni tako, kot je bilo prej. Bube ni več… kokon uničen… ostane metulj in ta se mora zdaj »naUčiti o sebi, naNovo«. Zakaj? Ker poti nazaj ni, ne more se vrniti nazaj in biti spet buba… te prispodobe se spomnite, če vam bo težko… kajti lahko se bo enako dogajalo vam… in če ste v fazi preobrazbe… si dajte čas in usmerite vso svojo Pozornost nase, kajti, če boste zdaj v tej fazi »levitve« ustvarjali novo… boste pravzaprav »zmotili« fazo preoblikovanja, ko greste iz ene oblike starega sebe v novo obliko novega vas. In ja, če boste čutili, da ste poleg tega še v fazi »nevem«… no, potem je to to. Vedite… ja, na pravi poti ste… samo počasi.
»Časa ni več, ostane vam samo Trenutek.«
Bodite pozorni tudi na Nove Priložnosti, ki vam bodo ponujali pomembni starejši moški ali ljudje rojeni v znamenju Device ali vsi tisti, ki imajo to znamenje poudarjeno v horoskopu. Ni še čas Delovanja, bolj je zaključevanja. Ta mesec bo obdobje, ko se boste učili o čistih nedotakljivih vrednotah, kar pomeni, da boste mogoče čutili potrebo po resničnem pomenu in vsebini v medsebojnih odnosih. Če te ne boste našli, boste raje živeli sami ali pa se odmaknili vase… kajti, čutili boste močno potrebo po tišini in samoti, da bi lahko premislili o vsem tistem, kar ste začeli.
Zaključevali boste lahko dolgoletne odnose ali prekinili povezave, o katerih ste dolgo časa razmišljali.
Energija, ki vas je v avgustu vrgla v proces spremembe, vas bo zdaj pripeljala do točke, ko boste ugotovili, da poti nazaj ni. Morda boste opazili tudi, da ne boste najbolj zgovorni, povečala pa se bo tudi skrb za zdravje, prehrano in higieno.Avgust je prinesl marsikomu izmed vas velike spremembe, morda selitve ali pa popoln preObrat v življenju. Vsekakor, če ste poleti dobro zajadrali v val Sprememb, potem ste zdaj že v svojih pravih tirnicah, sicer pa… boste zdaj, ko je čas bilance, resnično obrnili list in začeli od začetka… čistiti seveda.Vladar meseca oktobra, Puščavnik, je tudi simbol za Devico, zato bodo v tem obdobju prišle v ospredje karakteristike Device. Ta, pa je zdaj tudi dinamika osi, ki je za prihajaoče 18-mesečno obdobje izjemnega pomena. Tudi veliki benefik, vladar leta 2015 Jupiter, je zdaj v zemeljski Devici, ki prinaša čas realizacije. To pomeni, da boste zdaj zelo delovni, dosledni, kritični, analitični, skrbni in pretirano metodični. Ker se to zdaj ravno ne bo najbolj videlo navzven, kot zunanja manifestacija, bo to najverjetneje notranje delo na sebi. Vzemite si tako čas, kot prostor. Nikakor se ne igrajte »rulete« ali »se zanašajte na srečo«… zdaj bo v igri samo »resnično Delo«. To pomeni, da če ne boste stoodstotno prepričani v situacijo, ne boste pristali na sporazumevanje ali vodenje v kakršnemkoli položaju kjer nimate izkušenj.
Čas bo, da si Uredite življenje in razRešite nastalo situacijo. Čas zaključevanja bo… vpogleda in dela na sebi.
Kar boste Videli okoli sebe, odraža vas, kako se v biti počutite Vi znotraj. Kaos, ki ga opažate ali izkušate že nekaj mesecev v svoji fizični realnosti, samo odseva vaš notranji kaos in boje, ki jih bijete. Morda je čas, da se nehate boriti in stopite v moč Namere. Vedite eno, da če v vašem zunanjem svetu stvari ne potekajo dobro in tako, kot ste si zamislili, preverite pri sebi, kajti nekaj zagotovo ne deluje dobro znotraj vas. Vsa energija v oktobru vas bo gnala k temeljitem samoRaziskovanju. Poglobite se vase… v situacijo… ne preletite le površine in si vzemite čas za razmislek, vpogled in odmik.
Globoko boSte morali kopati, da boSte zdaj našli Resnico.
Vse to, bo od vas zahtevalo Čas, Potrpežljivost in preDanost. Počakajte, ne delajte še korakov v novo, kajti ste v fazi zaključevanja. Opazujte…  svoje misli… svoja občutja, morda si zapišite vse negativne in tiste nekonstruktivne, predvsem vse strahove in drame, ki jih imate okoli odpušanja in novonastale situacije v kateri ste se znašli.
S pisanjem boste svojim mislim in občutkom dali »obliko«, saj boste samo tako resnično Videli, kaj je Resničnega v vas.
Prav pisanje vam bo zdaj pomagalo pri Zdravljenju in vzpostavljanju Ravnovesja v vašem življenju. Morda bi lahko v tem mesecu vsak dan pisali neke vrste dnevnik, v katerem bi zapisovali vse svoje misli in občutja… predvsem, da zapišete, kaj je tisto, kar jih sproži? Prav pisanje je orodje, ki je ključnega pomena Odpuščanja. To delate zaradi sebe, da spoznavate svoj notranji svet in dinamiko, ki vas žene neodvisno od vaše volje. Zdaj bo tudi dobro obdobje, ko vas energija podpira tudi v tem, da bi morda celo poiskali strokovno pomoč ali nasvet pri kvalificiranem svetovalcu, ki ima izkušnje na tem področju.
Predajte se. Nehajte se boriti. Stopite na Realna tla.
Zdaj bodite disciplinirani pri svojem sestopu, taktni v svojem pristopu in se ne ozirajte nazaj. Nagrada bo mnogo večja, kot si lahko predstavljate. Žalost, če jo čutite, je proces čiščenja, zato je tudi žalovanje del poti, da vas pripelje na željeno pot. SeStopite iz Ega, iz sveta Iluzij in si dajte možnost novega, bolj Resnega in Realnega življenja.Morda vam mesec september prinese celo kakšno Izgubo ali neke vrste Razočaranje. Morda boste imeli občutek, da vas je cel svet pustil na cedilu. Morda izgledajo vaši upi ali sanje obsojeni na propad… morda se kdo, ki ga ljubite, seli… morda se končuje partnerski odnos… Pa vendar, vse to nakazuje ponovno rojstvo, skozi regeneracijo življenja, ki se dogaja prav zdaj. Izgube, ki bi jih morda utrpeli zdaj so nujno potrebne, da se boste lahko premaknili naprej. Lahko pa pomeni tudi, da izguba ne bo doKončna, saj se lahko to, kar boste »izgubili«, k vam vrne na nov način ali v novi preObliki.Kolesje življenja se obrača, nov val sledi v novembru.  Vsaka transformacija začne novi krog in potovanje se lahko nadaljuje.
Brez konca… ni novega začetka.
V vašem življenju se dogaja velika transformacija. Po iskanju samega sebe, imate zdaj ponovno priložnost, da se tudi najdete. Vaš novi Jaz se pojavlja, a še vedno ni trden in usidran znotraj vas… da bo miren in z novim samozaupanjem pa potrebuje čas… Se spomnite prispodobe »iz bube v metulja«? Z gotovostjo se lahko premaknete naprej. Preteklost pustite…  je zdaj za vami. Trdo delo mora biti opravljeno. Zdaj pa se morate le še odLočiti, kaj v resnici hočete. Zdaj je Vse mogoče. Prisluhnite srcu in se zadovoljite le z najBoljšim. Izberite smer in potem pojdite. Bodite prepričani, bodite samozavestni in vse bo vaše. Bodite to, kar si želite… do takrat pa, delajte. To vas krepi v duhu.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem