Astrološka napoved - Zvezda Sirius in otvoritev Levjih vrat

Astrološka napoved – Zvezda Sirius in otvoritev Levjih vrat

31. julij, letno vstajenje zvezde Sirius in otvoritev Levjih vrat

31. julij je dan, ko zvezda Sirius ponovno po 75 dneh vzide pred Soncem. Za Sirius pravimo tudi, da je duhovno sonce, ki skozi portal prinaša val božanske Ljubezni, Svetlobe in Modrosti na Zemljo.

V sredini julija smo, tako kot vsako leto vstopili v izjemno pomembno obdobje »pasjih dni«. Ti so povezani s tem, kako dobro ste nastavili svoj kompas. V tem obdobju je bil čas namere, kako boSte zastavili svoje odnose. Od 14. do 18. julija ste ob dnevih »brezčasja« pazili, kje je vaša naravnanost. Vedeti morate tudi, da se vsako leto med 26. julijem in 12. avgustom, usmeri nov val galaktične svetlobe iz Centralnega Sonca proti Zemlji in ta se, ko se združi z našim Soncem še poveča, na koncu, pa se ta val energije združi še s spiralno vzpenjajočim Siriusom na severu.

Ta val vsebuje Nove svetlobne Kode za razvoj Zemlje za naslednje leto/cikel in je zato znan kot planetarno Novo leto.

V tem obdobju, se odprejo »Levja zvezdna vrata«, mačje energije ozvezdja Sirius. Sirius začne vzhajati 31. julija, ponovno pa bo viden spet zdaj, 7. avgusta, ko se poravna skupaj s Soncem, dan prej, pa z zvezdo Regulus.

Na Zemljo se zlije val zelo intenzivne energije, ta močan vpliv, pa je prisoten približno dva tedna. Prav te prihajajoče galaktične energije ojačajo proces Spremembe in s tem pospešijo priTok novih svetlobnih kod Novega leta… z drugimi besedami, ko se bodo odprla vrata Novih Priložnosti, bo Sprememba v vašem svetu hitra in daleč vseobSegajoča. Ta prehod so v stari egipčanski tradiciji ga imenovali tudi Atlantidsko-egipčansko-siriusovo Novo Leto.

V tem obdobju je še kako pomembno, da ste aktivirali svojo svetlobno kodo – da ste prebudili svoj duhovni potencial, skozi aktivacijo DNK.

Vstopamo v magični čas kreacije…

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem