Astrološka poletna napoved za julij in avgust 2020

Astrološka poletna napoved za julij in avgust 2020

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Čas bo, da zaSijete v vsej svoji veličini.

Julij bo mesec sijaja, zunanjega blišča in uspeha, v notranjem svetu, pa boste udomačevali in obvladovali stare zveri. Vstopili smo v vladavino arhetipa Moči in Sijaja in čas bo, da obnovite svoje strasti do vseh notranjih in zunanjih stvari v vašem življenju. Morda boste čutili, kot da boste dovolili, da vas življenje spet zapelje… in to dobesedno. V vas se bo naselil občutek, da ste premagali strahove povezane s preteklostjo, pa vendar zdaj se bo pokazal pri mnogih lahko tudi napuh in »egotrip«. V drugi polovici julija se boste lahko izpostavili, saj vas energija k temu izjemno podpira, pomembne priložnosti, ki bi vam prišle na pot pa le izkoristite, saj vam bi lahko prinesle uspeh. Tudi v odnosih bi se lahko nekaj strasti ponovno vrnilo in vas nekoliko v partnerstvu bolj povezalo.

Prihaja ugoden čas za ustvarjanje vseh vrst, še posebej vseh tistih, ki so povezane z javnim nastopanjem.

Že od vstopa v mesec junij smo v fazi triade mrkov. Prav ti mrki so sprožilci kozmičnih vrat, ki nam bodo pokazali utrip novega sveta. Skozi lekcije in dogodke vam kažejo, kaj je potrebno odpustiti in očistiti v vašem življenju, pa ne samo na osebni ravni, znotraj sebe, ampak tudi na kolektivni, globalni ravni. Ker so mrki prinašalci sprememb, velja omeniti in poudariti to, da lahko v tistih delih sveta, kjer je mrk viden, pričakujemo napetosti in spremembe.

Viden bo iz obeh Amerik, Jugozahodne Evrope in Zahodne Afrike. Ti deli sveta ali mesta lahko namreč, še kar nekaj mesecev po mrku pričakujejo obdobje nemirov in različne preobrate na družbenem nivoju. V času mrkov je vedno povečano tudi število ekstremnih vremenskih nevšečnosti, vulkanskih izbruhov, tsunamijev, potresov in padcev meteroitov.

Zdaj bomo dosegli zadnjo aktivacijo, ki jo ob zaključku triade sproži Lunin mrk v Kozorogu, ki bo 5. julija.

S tem mrkom se ne konča samo trenutna poletna sezona mrkov, ampak se konča tudi cikel mrkov na karmični osi Rak-Kozorog, ki nam je zadajala lekcije vse od leta 2018. Zazrite se ponovno v tisto obdobje, ko je v juliju 2018, takratni mrk zagnal dinamiko karmične osi Rak – Kozorog. Spomnite se… Katere so bile teme v vašem življenju, ki so takrat izplavale na plan? Kakšna je bila vaša pot? Spogledovali in soočali ste se z izzivi glede svojega poklicnega (Kozorog) in osebnega življenja (Rak). Kje, na katerih področjih ste se počutili potisnjene v kot ali prisiljene v akcijo? Ste začutili klic, da ustvarite meje, v smislu, kako želite nadaljevati svoje poklicno življenja ali pa, da si želite več časa preživeti s tistimi, ki jih imate radi?

Karmični cikel na osi Rak – Kozorog se zdaj bliža h koncu in Lunin mrk v juliju 2020 je končni vrhunec.

Lunin mrk v Kozorogu predstavlja konec, zaključek cikla. In, ko se ta cikel zaključi, boste lahko pobrali nagrade, ki vas čakajo, a le če ste lekcije opravili.

Julijski mrk bo kot poplačilo za vse, kar ste v zadnjem obdobju vlagali v svoj posel, vase in v odnose, saj prinaša sadove vašega dela. Glavno sporočilo bo, negovanje sebe, skrb za zdravje in dobro počutje, kar naj bo vedno vaša prioriteta številka ena. Zdaj prihaja poplačilo, nagrada za pretekle zasluge vašega dela, po drugi strani pa bo močno čiščenje vsega kar vam je odslužilo in mora stran, da se lahko novo življenje začne.

Česa se oprijemate, kaj vam ne služi več? Dovolite si in predajte vse to Vesolju. Moč tega mrka vam bo pomagala, da boste lahko šli s tokom in v skladu svojega počutja. Ta mrk bo naredil tisti čudežni premik, da bo odvzel tisto, kar ni več za vas uporabno in potrebno ter vam tako pomagal, da se predate in sprostite.

Vaša edina naloga zdaj bo, da se naUčite: kako spustiti in predati stvari.

Če se ne boste borili, vas bodo energije podprle in vam bo veliko lažje. Zaupajte, da je vse, kar je bilo iz vašega življenja odstranjeno in izbrisano, da je to z razlogom. Seveda je lahko boleče, pa vendar, to je vaše življenje. Vaša izbira. Sprejmite novo nastalo situacijo. Objemite življenje, zastavite pot in poiščite upanje, ki je potrebno za nadaljevanje poti.

Vaša energija se bo spremenila. Že ob vstopu v mesec julij bi se lahko v dnevih predno bo nastopil ob koncu tedna mrk, lahko počutili nekoliko izčrpano, zato bodite nežni do sebe in bodite prepričani, da si vzamete čas za počitek in napolnite svoje baterije. Ta pred mrčni učinek lahko vpliva tudi na vaš spanec zato, če se spopadate s težavo, boste lažje zaspali, če boste zapisali kakršne koli misli in občutke, ki vas bodo prebujali. Morda imejte dnevnik ob svoji postelji in jih zapišite, kajti vaša podzavest skozi sanje »procesira« in vam daje lahko namige, kako situacijo razrešiti. Tudi vaše sanje bodo morda bolj žive ali pa boste deležni intuitivnih uvidov.

Ponovno se posvetite svojemu telesu. Pijte dovolj vode. Poskrbite za rekreacijo in šport. Gibanje telesa vam lahko pomaga preusmeriti vašo nemirno energijo in tako se boste lahko energetsko resetirali. Meditirajte in se fokusirajte na željeno. Ne dovolite ponovno, da vas obvladuje strah. Aktivacija mrka v znamenju Kozoroga samo zaključuje lekcije, ki smo jih bili deležni v začetku leta.

Fascinantno bo tudi, da bo lunin mrk v Kozorogu padel v osrčje prehoda zvezde Sirius in s tem dodal svojo moč in potencial. Sirius je naše »duhovno sonce« in bo zelo aktivno prav zdaj, v prvem tednu meseca julija. Vsako leto v tem času Sirius oddaja visokofrekvenčne energije na Zemljo, ki nam lahko pomagajo pri vzponu, ponovnem polnjenju in dostopu do višje inteligence, kar bomo še bolj občutili ob vstopu v avgust. Energija Siriusa je čarobna in povečala bo magijo, ki jo lahko čutite okoli tega mrka. Morda se boste ob vseh teh energijah počutili nekoliko bolj zaskrbljeni, žalostni ali kako drugače občutljivi, pa vendar; režite eterične vezi in redno čistite svoje čakre, saj boste tako ohranjali visoko vibracijo.

Naredite si tudi kakšno blagodejno kopel, delajte, obdajte se s svojimi najljubšimi kristali, preživite čas v naravi, bodite prijazni do sebe in drugih, ne sodite, saj vsak dela toliko kolikor zmore in zna. Energije ki nas obdajajo, so resnično transformativne in del vas se bori, kajti zgublja kontrolo poznanega.

Retrogradni Merkur v Raku ostaja še v tej fazi do 12. julija. Mars se je ob koncu junija premaknil iz kaotičnih Rib v znamenje Ovna in oba sta aktivna okoli tega mrka, kar mu seveda priliva olje na že razbeljeno obstoječo situacijo v kateri ste osebno in seveda v kateri smo se znašli kolektivno. Morda boste čutili, kako čustva naraščajo in potiskajo stare vsebine na površje, pa vendar vedite, da je to potrebno. Tudi to je del procesa, ko vam tudi vaše telo sporoča, da potrebuje sproščanje. Dajte si dovoljenje, da sprostite vsa vzburjena čustva in poiščite moč in zaupanje, da spregovorite in delite svojo resnico, ko je to potrebno. Pišite. Odpuščajte. Mrk vas k temu podpira.

Vedite, da boste ob koncu tega mrčnega cikla čutili, da je prišlo do globinskega, globalnega čiščenja. Sledila bo lahkotnost in morda boste celo opazili in občutili globok občutek zadovoljstva in ponosa, dosegli ko se proces tega cikla zaključi.

Vse kar boste zaključili ob Luninem mrku zdaj, boste dobesedno porušili tudi vse mostove.

Spoštujte spremembe, preobrate in obrnite tok svojega življenja. Spoštujte se, kdo ste danes, zaradi vsega tega, kar se vam dogaja in kar delate zase in svoje Novo življenje. Faza po mrku bo prinesla šest mesečno obdobje, ko se bodo energije razbremenile in dobili boste lep odziv na vse kar boste zdaj odpustili in zaključili, predno se sezona mrkov spet začne v novembru.

Retrogradni Merkur v fazi mrkov

Ker se s tem mrkom v juliju, »lekcija odnosov« zaključuje, je pomembno da jim daste doKončni epilog. Zdaj bo pomembno, da uravnotežite, poenostavite vse stvari in odnose, ki so trenutno neuravnoteženi in kaotični. Ker si boste želeli doseči jasnost pri pomembnih stvareh, o katerih ste do zdaj le premišljevali, boste zdaj vse to prizemljili na zelo konkreten način, skozi realizacijo. Kar ste posejali, boste poŽeli. Nikakor ne poDvomite v pretekle odločitve, ki so bile posledica nujnih sprememb, da ste danes tam kjer ste.

Vsa tematika odnosov, se s tem mrkom izteka… in zdaj se lahko pripravite na konce vseh vrst, ki se bodo realizirali v mesecu septembru.

V aktivni fazi med mrki, se je v retrogradno gibanje obrnil še planet komunikacije in povezovanja, Merkur. A spet, boste nekateri rekli? Njegova faza je aktivna kar 3x letno, ko je čas notranjega vpogleda… tema zdaj so odnosi in poslovne odločitve…

Do 12. julija bo Merkurjeva faza aktivna… zaradi svoje vladavine v vodnem znamenju, je tako letos vaš največji izzivi prav na področju čustev in partnerskih odnosov, tokrat je pod drobnogledom družinska dinamika. Ne pozabite, da kadar je Merkur retrograden, se začne obdobje manjše »zmešnjave«, saj se lahko dogaja vse »neMogoče«…

Ne hitite, predvsem v prometu in na potovanjih, ne jezite zaradi zamud… bodite odprti inovacijam, vsemu Novemu… čas bo za notranji vpogled in prekinitev starih načinov razmišljanja.

Znamenje Raka simbolizira tudi narod… no, po tem mrku bo vse drugače. Aktivne, morda celo silne (Mars) spremembe na področju komunikacije (Merkur), poslovanja in povezovanja bodo.

Pa še namig… Prav v obdobju retrogradnega Merkurja pogosto prihaja do nasprotovanj in nesporazumov… pa še to »predMrčno obdobje«… zato je prav iz tega razloga pomembno vedeti, da se dogovori, ki bi bili sklenjeni v času njegove vladavine, po navadi izkažejo kot nestvarni, nejasni ali pomanjkljivi ter zahtevajo kasneje ponovno ukvarjanje z njimi. Zato… da ne boste rekli, da niste vedeli… Če res ni nujno, ne potujte v tem obdobju, saj se lahko sproži cel kup nepredvidljivih situacij, naravnih nesreč, nenadnih odpovedi, nevšečnosti in zapletov pri dogovorih, zato raje ta čas izkoristite za notranji vpogled in delo na sebi, duhovno rast ter učenje. Idealen čas zdaj je za inventuro, bilanco pospravljanje pisalne mize, omar in revizijo vašega delovanja. V temu obdobju lahko opravite tudi dela, s katerim ste v zaostanku, dokončate nezaključene projekte ali šolanja, čas je za obnavljanje dogovorov in projektov. Celotno obdobje bo bolj namenjeno za prodajo rabljenih stvari, kot pa za nakup novih.

Ne podpisujte pogodb in vsekakor se ne dogovarjajte za nove življenjsko pomembne projekte, ker boste na koncu lahko razočarani, ker iz vsega skupaj, razen megle, ne bo nič.

Ker so v tem obdobju tudi radi zapleti s komunikacijskimi sredstvi, telefoni in tehnične povezave ne delujejo kot bi morale, ljudje vas »ne razumejo«, zastoji so v prometu, pri naročilih in bančnih transakcijah, v trgovini in posredništvu. Pričakujete lahko težave pri povezavah z računalniki in dostopom do omrežja… sploh pa bi pri intelektualnem delu nasploh lahko dobili občutek, kot da se nič in nikamor ne premakne, ali pa se zadnji trenutek vse postavi na glavo… toliko o tem, da ne boste rekli, da niste vedeli.

Bolj kot boste Gledali, manj boste Videli… zato, Opazujte.

Potrpljenja ne boste imeli in jeza bi lahko prihajala od vse povsod… iz vas, iz okolja… odnosi bodo dosegli svoje vrelišče in ja, preteklost se bo ponovno zgrnila nad vas, zato da jo razRešite, da poveste kaj ČUTITE.

Takoj ob vstopu 2. julija, pa še zadnjič Saturn vstopi nazaj v znamenje Kozoroga…

Se spomnite? Ob spomladanskem enakonočju se je zgodil kozmični prelom, ko se je zgodil spoj Marsa in Jupitra v marcu 2020. Obnovimo dogodke, kajti nekaj podobnega se bo dogajalo tudi zdaj… in ko bo 15. avgusta ta energija v kvadratu – Jupiter v Kozorogu v spoju s Plutonom bosta v kvadratu Mars v Ovnu, se na družbeni ravni lahko marsikaj zgodi. Tudi obvladovanje mase skozi priSilo, ukrepi vojske ali policije, kajti ljudem bo preprosto prekipelo in jim bo dovolj. Počakajmo… kaj bo, ko bodo padle maske, tudi dobesedno…

Torej dinamika v mesecu marcu, je prinesla poravnavo: rdeči planet, Mars se je poravnal s planetom obilja in širitve, Jupitrom. Ta energija je električna in ustvarjala nekaj vznemirljivih vibracij, ki smo jih vsi čutili. Takoj po spomladanskem enakonočju 2020, sta se povezala ali poravnala v znamenju Kozoroga in to tik preden se Saturn odpravil v Vodnarja. Ključni so bili trije ultra močni dnevi, katerim smo bili priče močnemu ustrahovanju in ukrepih, stroge izolacije doma.

Vse se je dogajalo na 23 stopinji Kozoroga. Naj vas spomnim… V začetku tega leta, 12. januarja, smo imeli eno najbolj transformativnih, redkih in udarnih poravnav leta 2020, spoj Saturna in Plutona, ki se je zgodil tudi na 23 stopinji Kozoroga, ko je šlo za prelom in rušenje stvari na globalni ravni, da bi zgradili novo in bolj trdno podlago.

20. marca, sta se Jupiter in Mars poravnala na 23 stopinji Kozoroga, se je znova prebudila energija te velike konjunkcije Saturna in Plutona, ko je tudi tokrat pustila za seboj močan psihični odtis na globalnem in družbenem nivoju. Korona ukrepi in vsesplošna karantena.

Medtem, ko smo lahko opazovali, da se je v svetu okoli nas vse stopnjevalo in prihajalo na vrhunec, sta Mars in Jupiter ponujala različne frekvence, da smo se lahko tudi mi prilagodili in dostopali do njih. Militativni Mars je planet akcije in energije je zdaj, ko je v Ovnu, v svoji polni moči, pa vendar… je tudi tisti, ki premaga naše strahove. Pri nižjih vibracijah lahko ustvari strah, paniko in grozo in poveča že tako napeta čustva, zaradi česar se počutimo brez moči. Pri višjih vibracijah pa zahteva, da najdemo svojo moč, da se spomnimo, da smo močni in da lahko svoje strahove motiviramo, da gremo v akcijo, se postavimo zase, namesto da nas strahovi prestrašijo.

Ne pozabite… V rimski mitologiji je bil Mars bog vojne, ki je vozil kočijo z dvema konjema po imenu Phobos (strah) in Deimos (panika). Medtem, ko je bilo za Mars znano, da širi te stvari, se jih je naučil tudi obvladati.

Mars nas lahko nauči, kako obvladati lastne strahove, tako da se jih naučimo sprejemati in voziti skupaj z njimi. Ko sprejmemo svoje strahove, jih lahko uporabimo kot orodje, ki nas vodi skozi življenje in poudari, kje moramo ustvariti več ljubezni, ravnovesja in samooskrbe.

Jupiter je planet širitve in čeprav velja za večinoma dobronamerno planetarno energijo, ima moč povečati in razširiti, kako se počutimo in dogodke, ki se dogajajo v svetu. Vse, česar se Jupiter dotakne, se širi, vendar lahko uglasimo višjo vibracijo tega, tako da se lahko osredotočimo na čustva in občutke, ki jih želimo razširiti, in ne na tiste, ki jih ne.

Tako Mars kot Jupiter nas ob svojih najvišjih vibracijah lahko vodita, da se spomnimo moči, modrosti in zdravilne moči, ki nastane, ko se uglasimo v svojem višjem jazu in najdemo to središče.

Ta planetarna energija nas je na pomlad opomnila, da je v tem svetu vedno prisoten strah, vendar imamo vedno moč izbrati, kako bomo reagirali in kako se bomo pokazali.In vi, kako ste izbrali?

Mars in Jupiter, ki sta se poravnala prav v času spomladanskega enakonočja med Plutonom in Saturnom, sta povečala energijo tega časa, pa vendar… poglejte, ali lahko zdaj to uporabite z distanco, kot da vzamete svojo moč nazaj, za poravnavo s srcem.

Kajti zdaj je Mars v svojem domu, v Ovnu in v sredini avgusta »zlepa ali pa zgrda«, on bo šel v akcijo in vzel stvari v svoje roke.

Leto 2020 je tudi visoko vibracijsko leto in to je ena od priložnosti, da vse, kar ste gojili (duhovnost), vzamete od znotraj in uporabite (v svoji praksi), kot silo Svetlobe in Miru, tako zase, kot za druge.

Leto 2020 je že od samega začetka usojeno za veliko leto. Za premik naprej. Vsebuje nekaj najpomembnejših planetarnih poravnav, ki jih nismo videli že dolgo in vključujejo Jupiter, Saturn in Pluton, šest mrkov in veliko planetov bo retrogradnih, kar pomeni ponotranjen, zaustavljen proces.

V numerologiji je leto 2020 število 4, ki predstavlja vrnitev domov k sebi in učenje, kako se počutiti prijetno in varno, ne glede na to, kaj se dogaja okoli nas. Številčna sekvenca 2020 predstavlja tudi neskončne možnosti, ko sodelujemo.

Poletna retrogradna planetarna garda vas sili, da upočasnite in naredite ponovni vpogled v situacijo

Ko je planet retrograden, pride nazaj (na določene stopinje ali v znamenje) pogledat, ali smo se res vseh lekcij naučili, če se jih držimo, če smo disciplinirani in odgovorni. Lekcije je treba utrditi, jih znati in potem šele lahko ta učitelj odide prihodnjim dogodkom naproti. Stara situacija, ki nam je delala težave, se ne bo več ponavljala, saj smo teste pozitivno rešili. Vsakdo med vami ima zdaj možnost, da se lekcije nauči, če le spusti svoj ego in prisluhne sebi.

Retrogradno gibanje je čas, ko se preteklost, sedanjost in prihodnost stopijo v eno.

Če ste imeli v preteklem obdobju velike težave, vas bo skoraj zagotovo Saturn povabil, da sprejmete vse lekcije, ki vam jih ponuja. Če ste bili v preteklosti zelo prizadevni in uspešni, vas bo Saturn nagradil za vaša dobra dela. S tem tranzitom se bo karma nanašala na to, kako odgovorni ste bili v preteklosti.

To je odličen čas, da se preizkusite in se prepričate, da ste pripravljeni prevzeti dodatno odgovornost. Lekcije, ki se jih lahko naučite, bodo dolgoročno zelo dragocene.

Po drugi strani vam lahko čustvi, kot sta žalost ali sramežljivost, uideta izpod nadzora. V tem primeru boste sprejeli priložnost, da težavo prepoznate in priznate svoje napake. Stvari lahko postanejo obremenilne, da se bo težje iztrgati iz depresije ali osamljenosti. Zdaj se boste morali sprijazniti s kočljivimi vprašanji in biti pripravljeni na naslednjo fazo življenja.

Osredotočenost in motivacija v tem času vodita do produktivnosti, dosežkov in prepoznavnosti. Ko bo v decembru dokončno ostal v znamenju Vodnarja, ki vlada skupinam, družbi ter pravičnosti, enakosti in humanitarni naravnanosti, bomo priča razrešitvi politične farse, ki se bo dogajala zdaj. Takrat se začne faza, ko bomo kot družba obtoževali tiste, ki se povzpenjajo v smeri dobička, pohlepa in sebičnosti.

Zdaj bodo lahko prišli na plano razni spomini iz otroštva, ki si povezani z očetom oz. moškimi liki v vašem življenju. Na splošno bo poudarjena moška energija.

Na osebnem nivoju si poglejte, kje imate v svojih rojstnih kartah znamenje Kozoroga, tam so zdaj Saturn, Pluton in Jupiter. Poglejte, če imate v Kozorogu kakšen svoj rojstni planet ali kotne točke in kakšne aspekte tvori ta planet. Poglejte tudi svojega Saturna, kako je postavljen, kje vas uči in kako je povezan z znamenjem Kozorog, ter kdo je vladar vašega Saturna… Še posebno bodite pozorni na tranzit Saturna preko vašega Sonca, Kozorogi! Tisti pa, ki ste v Ascendentu Kozorog, bodite pozorni na tranzit Saturna preko njega. Najbolj pa bodite pozorni tisti, ki imate Luno v znamenju Strelec, Kozorog in Vodnar. Vsi pa si poglejte, kje v kateri hiši je vaše znamenje Kozorog, na tistem področju boste deležni največjih lekcij.

Tako da zdaj, ko retrogradni Saturn preide 2. julija v znamenje Kozoroga, prihaja najpomembnejši čas za dolgoročno reševanje trenutnih družbenih težav.

Fokus bo usmerjen v gospodarske razmere, čas bo za sprejemanje odločitev o partnerskih odnosih vseh vrst, čas, ko se boste odločali, kaj delati, kako delati in s kom se povezati. Previdni bodite le, da vas lepe besede nebi prehitro odnesle. Pri delu uveljavljajte svojo avtoriteto in bodite sami svoj zagovornik. Ne pozabite tudi, da je Saturn je mojster na področju postavljanja mej in omejitev. Med njegovim retrogradnim tranzitom boste lažje razumeli situacije, ki vključujejo pritisk in občutek bremena, strahu ali frustracije.

Poletna dinamika planetov

Tako, v to poletje nas je pospremila Triada mrkov. Mrki so prinašalci sprememb, saj nas odločno opomnijo na vse, česar v življenju nismo uredili. Poleg Saturna, Jupitra, Plutona, Neptuna in Merkurja, se v retrogradno gibanje obrne še Kirona, ki nas bo soočil z lastno rano in ob koncu poletja še Uran, ki bo pod veliki vprašaj postavil vprašanje SVOBODE. Z retrogradno energijo se bodo stvari premikale počasi, kar vam bo dalo čas za predelavo in prebavo procesov.

Z mrki pa boste dobili priložnosti na preobrat na vsakem koraku. Pripravite se, kajti če nimate dobrega plana, lahko iztirite na celi črti.

V začetku junija, je bil lunin mrk v Strelcu, aktiviral je novo karmično os Dvojčka – Strelec in na plan prinesel dilemo v odnosih: ljubim – sovražim… veliko je bilo odločitev, ki so vam ali pa vam bodo lahko povsem spremenile pot vaše usode v privatnem življenju. Morda ste se selili, spremenili smer študija, se zanj odločali ali pa spremenili način poslovanja, v smislu komunikacije in prodaje.

Drugi, sončev mrk v Raku ob solsticiju, vam je pokazal pot do tega kar si želite zase in dokončno postavil piko na i, kakšno družino želite imeti.

Tretji lunin mrk v Kozorogu, ki bo v prvem tednu meseca julija, pa bo razjasnil vaše vprašanje statusa in proces bo zaključen. Mrk bo aktivira dinamiko januarskega luninega mrka. Takraten spoj Plutona in Saturna, je sprožil močno transformacijo v sami strukturi odnosov in poslovanja. In če nekaj v vašem življenju ni stalo na trdnih temeljih, so se vam zdaj tla lahko dobesedno zrušila! Ves čas je bila pod drobnogledom dinamika doma in vašega poslovanja. Lunin mrk v Kozorogu, ponovno prinaša preteklost v sedanjost, kar pomeni, da boste nekaj iz preteklosti tudi zaključili in dokončali, lahko pa tudi žanjete na račun vašega preteklega truda. Poletje vam lahko tudi sname rožnata očala, ko boste ljudi, situacije in odnose videli v svoji pravi luči. Vse kar se v tej fazi zaključi, se zares konča, poti nazaj ne bo več. Tako, da še enkrat…

Razjasnilo se bo vaše vprašanje statusa.

»Kdo sem? Kam grem? Kam spadam? Kaj sploh hočem jaz?« To so vprašanja, ki bodo v poletnih mesecih aktualna. V juliju vas bo vodilo načela arhetipa Moči in Sijaja, potisnilo v ospredje. Zdaj boste začutili, da se morate osvoboditi in zaŽiveti, tako kot hočete vi. Stopili boste na oder v svojem življenju, obnovili svoje strasti, morda se zaljubili, začeli z novimi projekti in si tako dovolili, da vas življenje ponovno zapelje.

Medtem, ko se boste končno začeli poslušati in se ukvarjati s sabo, pa bodo ogenj, na že tako razbeljeno žerjavico na partnerskem področju, potencirali še retrogradni planeti. Preteklost je tista, ki jo retrogradni planeti prinesejo znova na plan. Spomnijo vas na vse, kar ste nekoč bili, kaj se vam je zgodilo, kakšne lekcije ste doživeli, kaj ste spoznali… No in, to bo nekaj, kar morate izkusiti še enkrat. Ker lekcije niso bile zaključene, imate zdaj popravni izpit. Morda bodo prišli na plano različni spomini iz otroštva, ki si povezani z očetom, ukvarjali se boste z moškimi liki v vašem življenju. Uravnavala se bo moška energija.

Planet strukture, omejitev, reda in Saturn je v retrogradnem gibanju od maja. 2. julija se iz znamenja Vodnarja vrne nazaj v Kozoroga. Zdaj boste imeli lahko občutek, da življenje ne steče in se morate ponovno ukvarjati z istimi bremeni, kot ste se ob prehodu znamenj, ki se je zgodil ob spomladanskem enakonočju v marcu. Na zasebni ravni se boste morali ponovno spopadati s problemi in se učiti iz življenja na istih področjih, kot ste se od januarja do konca marca letos. Ob njegovem obratu v maju, sta se obrnila tudi Venera in Jupiter, zato so, partnerstvo, vrednote, finance in položaj v družbi področja, ko ni več jasno, kako naprej.

Čas je za sprejemanje odločitev o partnerskih odnosih vseh vrst. Odločali se boste, kaj delati, kako delati in s kom se povezati. Delujte! Ne čakajte. Vsako odlašanje soočenja z odgovornostjo in z delom, ki je v trenutni situaciji nujno potrebno, bo na vas najbolj pritisnilo jeseni, od oktobra do sredine decembra, zato če ne boste zdaj boste potem dobili dvojno porcijo. Izkoristite Saturnov vpliv, da prevzamete odgovornost, postavite temelje v življenju in naredite, kar je treba. Pa tudi če je potrebno vse znova in na novo. Samo tako boste prišli do občutka vrednosti, varnosti in stabilnosti. Če boste še naprej od učenja bežali, se boste soočali s strahom, žalostjo, tesnobo, depresijo ali z neuspehom. Zato ne bojte se novega znanja in učenja.

Retrogradna faza je čas, ko se preteklost, sedanjost in prihodnost stopijo srečajo v »tukaj in zdaj«.

Če ste imeli v preteklem obdobju velike težave, bo čas da sprejmete vse lekcije, ki vam jih Saturn ponuja. Če pa ste zelo delovni in uspešni, vas bo Saturn zdaj za dobra dela nagradil. Vse bo na tem, kako odgovorni ste bili v preteklosti. Čas karmičnega povračila je. Lekcije, ki se jih lahko naučite zdaj, bodo dolgoročno zelo dragocene.

Do 12. julija je v retrogradnem gibanju, v Raku, tudi planet komunikacije in povezovanja, Merkur. Veliko bo dinamike okoli komunikacije z domačimi in najbližjimi družinskimi člani, kjer najverjetneje ne boste slišani, upoštevani ali pa besede ne bodo padle na plodna tla. Vsekakor izrazite se, kako se počutite, čeprav boste imeli prav s tem največ dela, kako se počutite in kaj čutite. Besede bodo v tem obdobju imele večjo težo, saj bodo nosile več pomenov. To pomeni, da boste zlahka zamerili, a zlahka bi se lahko zdravili in se pomirili v odnosih ali sami s sabo. Branje in učenje od drugih vam lahko prinese tudi globlje vpoglede, ki vam pomagajo da se prebudite na intuitivni ravni. To bo zelo občutljivo obdobje, pa vendar ga lahko uporabite v svojo korist z izbiro besed in misli, ob katerih se počutite dobro.

Velik izziv retrogradnega Jupitra v Kozorogu je strah pred neuspehom. S to temo se boste lahko kar veliko srečevali, v smislu, da morate za svoj uspeh garati. Zdaj je čas, da se soočite in se s težavami, ki vam stojijo na poti do uspeha soočite. Prinaša vam možnosti, zgrajene na podlagi temeljev preteklih lekcij in izkušenj, tudi dobra priložnost, da izboljšate svojo prehrano ali začnete z delom na sebi. Pravzaprav je Jupiter najbolj ugoden v svoji retrogradni fazi za diete. Poletje je čas kot nalašč, da izkoristite ta vpliv, očistite telo in posledično izgubite še kakšen kilogram. V tem obdobju bi vam uspelo pridobiti velike stvari, včasih zelo nepričakovano. Zaupajte pa, da se bodo rešile, ko bo pravi čas za to.

Največji izziv ki ga prinaša retrogradni Jupiter je, da se ozrete v svojem življenju na teme, ki so bile v decembru 2019 močno v ospredju. Te teme bodo ponovno v ospredju, zlasti okoli vaših financ.

Tudi retrogradni Neptun v Ribah, planet duhovnosti, želja in zmot, ustvarjalnosti in iluzije mešal štrene. Usmerjal vas bo na pot navznoter, da dostopate do informacij globoko v svoji duši. Vse boste čutili bolj na podzavestni ravni. Izražal se bo pa skozi Venerin spoj, ko boste morda idealizirali svoj odnos ali se ukvarjali s svojimi iluzijami v katerih se boste izgubili, 27. julija, pa vam lahko njun kvadrat pokaže, kje vse ste nosili rožnata očala, pri financah in v odnosih.

Retrogradni Pluton v Kozorogu bo zdaj odkrival miselne strukture in čustvena stanja, ki se bodo kot izziv postavljale na vaši poti. Pluton in Saturn sta kot dve težki uteži. Skupaj sodelujeta pri ustvarjanju resnih sprememb. Poslovanje, status, odnosi tu se lahko zgodi resna preobrazba. Tako kot je v vašem življenju bilo, ne bo več nikoli. Zdaj morate resno pogledati, kaj morate, če hočete naprej, spremeniti v vašem osebnem in kolektivnem življenju. Lekcija je… Poskrbeti zase!

Prihaja čas, ko boste/bomo sami svoj zdravilec/zdravnik

Planetoid Kiron je vidik ranjenega zdravitelja in je tam, kjer se počutite zlomljeni, neustrezni in vas je sram. Trenutno se nahaja v Ovnu in ker je to znamenje identitete, kdo smo, boste imeli zdaj opravka z občutki neustreznosti, »da ne pašete« in »niste dobri«. Kironom v Ovnu menimo, da je z nami nekaj narobe. In to bo tematika s katero ste se soočali zdaj ves čas.

11. julija se začne ustavljati tudi planetoid Kiron in začne svojo retrogradno fazo v Ovnu, na 9 stopinji. Tu ostane vse do sredine decembra, ko se na 4 stopinji Ovna, znova postavi v direktno gibanje.

Ko gre Kiron v retrogradno stanje, se to iskanje integracije premakne navznoter. Začne se faza zdravljenja.

Kadar je Kiron direkten, iščemo odgovore zunaj, da gremo k zdravniku, šamanu, k duhovnemu guruju ali k trenerju. Lahko potujemo v daljne kraje. Najdemo mentorje in ljudi, ki nas lahko naučijo stvari, ki jih ne poznamo.

Z retrogradnim Kironom pa poiščemo odgovore v notranjosti. Postanemo lastno zdravilo. Postanemo šamani mi sami. Na nek način se lahko resnično »zacelimo« šele, ko je Kiron retrograden, kajti takrat vse naučeno razumemo in postane smiselno za nas. Za razliko od osebnih planetov, Kiron, Uran in Pluton veliko časa preživijo v retrogradnosti (skoraj pol leta vsako leto). Težje jih je razumeti in potrebujemo več časa, da »prebavimo« njihovo energijo.

Od zdaj pa vse do decembra se boste potopili v zdravilne vode Kirona, ko se boste obrnili k sebi… Postali boste svoje zdravilo. Njegovo znanje presega vaše razumevanje, kaj je mogoče. Ko boste pripravljeni, vas bo notranji Kiron ozdravil od kakršnih koli bolezni telesa ali duše. Tudi če v preteklosti nič drugega ni delovalo, lahko zdaj Kiron naredi čudež, lahko vas ozdravi.

Ko je Kiron retrograden, ste VI »Kiron«.

Zdaj je čas, da združite vse svoje zlomljene dele, tudi tiste, ki se jih najbolj sramujete. Pomirite se s sovražnikom. Sprejmite se v celoti. Ko si lastnik svojega sramu ali svoje neprimernosti, to postaneš, ko postaneš cel, to je čas, ko ozdraviš.

Torej, ozdravite svoje rane, bolezni, vse bolečine, tako na fizičnem kot čustvenem nivoju. Zdaj je čas…

Od 14. do 18. julija bo ponovno pomembna vaša naravnanost… saj prihajamo v cikel dnevov »brezčasja«.

Vsako leto, se med 26. julijem in 12. avgustom, usmeri nov val galaktične svetlobe iz Centralnega Sonca proti Zemlji, ta se, ko se združi z našim Soncem še poveča, na koncu pa se ta val energije združi še s spiralno vzpenjajočim Siriusom na severu. Ta val vsebuje Nove svetlobne Kode za razvoj Zemlje za naslednje leto/cikel in je zato znan kot planetarno Novo leto.

Pasji dnevi

V sredini julija, vsako leto vstopamo v izjemno pomembno obdobje »pasjih dni«, ki so povezani s tem, kako dobro boste nastavili svoj kompas. V tem obdobju bo čas namere, kako boste zastavili svoje odnose.

14. julija je dan, ki mu vlada OZIRIS, egipčanski bog podzemlja. Na ta dan bo staro umrlo in rodilo se bo novo… zato nastavite svojo pozornost na konec starega in rojstvo novega.

Vodilo dneva bo: »Ko nebo poljubi Zemljo in Zemlja poljubi Nebo.«

15. julija je dan vladavine HORUS-a, boga, ki ga ponazarja sokol. Ta vidik vam odpira vrata v to, kaj boste od zdaj naprej v življenju gledali in kaj boste izbrali…

Vodilo dneva bo: »Gledate? Pa tudi Vidite?«

16. julija bo zavladal SET, bog kaosa in sile, tako bo dan posvečen globokemu čaščenju in spoštovanju…

Vodilo dneva bo: »Kjer je vaša pozornost, tam je rezultat.«

17. julija nastopi vladavina IZIS, glavne boginje starodavnega Egipta, dan bo posvečen magiji in manifestaciji.

Vodilo dneva bo iz knjige Orakelj odGovori:

“Ona je Njegova kreatorka… je ženski vidik celotnega Stvarstva. S svojo magično Močjo oživlja in je prinašalka Novega… Življenja. S svojo čarobnostjo je oživila svojega moža boga Ozirisa, ki ga je s svojo neizmerno Močjo našla in s poljubom oživila. Isis je energija usklajevanja Duha in Materije, volja – Očeta/Matere – v manifestaciji. Je duhovna inteligenca in abstraktna Univerzalnost Misli. Izis je snov, Njegova oblika in Njegovo bistvo… je Inteligenca, ki izraža Njegovo »moč in voljo« in prinaša čisto Modrost. To, lahko vnese povsod in z Njo prežema vse, kajti Modrosti je dih Sile… Očeta/Matere.”

18. julija nastopi vladavina NEPHTIS… sestra dvojčica boginje Izide, žena Seta… na ta dan lahko pridete do razumevanja, kako spremeniti situacije, vaš vpliv na ljudi, in da svoje vizije in sanje spravite na kolo Resničnosti. Predstavlja cikel smrti in ponovnega rojstva… feniks in Vstajenje. S tem se krog svetih julijskih dni zaključi.

Vodilo dneva bo: »Izberi Luč… izstopi iz teme.«

Finance, lastna vrednost in statusna vprašanja bodo teme s katerimi se boste to poletje ukvarjali.

Poletje prinaša najpomembnejši čas tega leta, saj bo čas zdravljenja, odprla se bodo vprašanja kako pristopiti drugače, na nov način, k reševanju trenutnih družbenih težav. Fokus se bo usmerjen v politične, finančne in gospodarske razmere. Ta čas je lahko razburljivo obdobje novega zavedanja o tem, kako se ukvarjamo z omejitvami in ukrepi, ki pa nas vsekakor bolj ovirajo, kot pa motivirajo. No, slika bo zelo jasna v drugi polovici poletja in epilog pričakujmo jeseni.

V avgustu bodo maske padle, tako vaše lastne kot družbene. Vladavina Obešenca vas bo pripeljala do soočanje s sabo, s situacijo, z odnosi in življenjem.

Obešenec predstavlja vdajo in premik onstran sebičnih potreb, da bi lahko zaupali globlji notranji duhovni modrosti, ki si želi biti izražena. Ja, kakršno koli pretvarjanje, ne bo več imelo dobre podlage za žetev uspehov. Zdaj bo uspeh štelo le delo in resnična predanost iz srca. In ko omenjam pretvarjanje… mislim to, na vseh področjih v življenju, kjer je narejenost in virtualna napihnjenost… zato, veselo opazujte, kaj se bo dogajalo v naši družbi, na politični sceni in kmalu boste tudi sami Videli. Spregledani boste. Spregledali boste tudi vi…

Ne pustite se zmesti, saj bo čas, da pogledate v ozadje!

Vse zvijače, ki ste jih deležni s strani okoliščin, skrivajo le eno… Resnico, ki je v tem trenutku morda še ne želite videti. Tudi to je pot učenja, strpnosti in spoznavanja, kdo ste onstran maske. Življenje vam vedno govori resnico, le vi je nočete slišati. Zdaj se zaglejte in zaupajte svojemu notranjemu glasu, ki pravi: »Vedno sem vam pokazal, kdo res sem: le vi me nočete videti.«

In kaj nam tako na osebni kot kolektivni ravni prinaša poletje?

Trenutna situacija je tako za vas osebno, kot kolektivno lahko trd pristanek na »ta zadnji« plati, pa vendar… Dobili ste nič koliko namigov … a odločili ste se spregledati njihovo prisotnost. Prav dejanja so tista, ki razkrijejo sence ljudi, zato jih ne obtožujte. Vzemite lekcije in se iz njih učite zase, o sebi. Ego bo imel kar močan vpliv v tem obdobju, zato resnično dobro opazujte in ne delajte ponovno istih korakov, če so vas ti že v preteklosti pripeljali na cilj, ki ni v skladu z vašimi željami.

Čas Iluzije se izteka… predvsem pa vaša iluzija gre h koncu. Poglejte pod površino, snemite masko in se odločite prepoznati resnico o okoliščinah, ki jih najdete v sebi. In vedite, da je zdaj čas, da se postavite zase in zaVzamete mesto, ki vam pripada.

Vsako leto na zadnji julijski dan vstopimo v fazo najmogočnejšega premika, ki se zgodi vsako leto. Ko Sonce vstopi v znamenje Leva, vstopi v svoj »dom« in na ta dan se začnejo vse energije najmočneje integrirajo na Zemljo.

31. julij, letno vstajenje zvezde Sirius in otvoritev Levjih vrat

31. julij je dan, ko zvezda Sirius ponovno po 75 dneh vzide pred Soncem. Za Sirius pravimo tudi, da je duhovno sonce, ki skozi portal prinaša val božanske Ljubezni, Svetlobe in Modrosti na Zemljo.

V sredini julija smo, tako kot vsako leto vstopili v izjemno pomembno obdobje »pasjih dni«. Ti so povezani s tem, kako dobro ste nastavili svoj kompas. V tem obdobju je bil čas namere, kako boSte zastavili svoje odnose. Od 14. do 18. julija ste ob dnevih »brezčasja« pazili, kje je vaša naravnanost. Vedeti morate tudi,

… da se vsako leto med 26. julijem in 12. avgustom, usmeri nov val galaktične svetlobe iz Centralnega Sonca proti Zemlji in ta se, ko se združi z našim Soncem še poveča, na koncu, pa se ta val energije združi še s spiralno vzpenjajočim Siriusom na severu.

Ta val vsebuje Nove svetlobne Kode za razvoj Zemlje za naslednje leto/cikel in je zato znan kot planetarno Novo leto.

V tem obdobju, se odprejo »Levja zvezdna vrata«, mačje energije ozvezdja Sirius. Sirius začne vzhajati 31. julija, ponovno pa bo viden spet zdaj, 7. avgusta, ko se poravna skupaj s Soncem, dan prej, pa z zvezdo Regulus. Na Zemljo se zlije val zelo intenzivne energije, ta močan vpliv, pa je prisoten približno dva tedna. Prav te prihajajoče galaktične energije ojačajo proces Spremembe in s tem pospešijo priTok novih svetlobnih kod Novega leta… z drugimi besedami, ko se bodo odprla vrata Novih Priložnosti, bo Sprememba v vašem svetu hitra in daleč vseobSegajoča. Ta prehod so v stari egipčanski tradiciji ga imenovali tudi Atlantidsko-egipčansko-siriusovo Novo Leto.

Tudi zvezda Reguls, najpomembnejša in najsvetlejša zvezda, ki leži v osrčju ozvezdja Leva, se poravnava, zato se skozi ta portal v tem času naredi direktna energetska povezava z modrostjo Siriusa. Vedeti velja, da je za stare egipčane in veliko bolj napredne civilizacije, ki so obstajale pred nami, veljala Sirius, kot zvezda Iniciacije. Ko se Sonce poravna z zvezdo Regulus, je ta kot leča, skozi katero steče svetloba. Regulus je zvezda, ki zbira vso svetlobo Siriusa in jo tako usmerja v našem sončnem sistemu do nas skozi ozvezdje Leva. Lev je znamenje, ki je arhetipsko povezano s srcem, srčnostjo, kraljevskim, kreativnostjo in pogumom. Prav ta spoj omogoča, da se svetloba Siriusa – modrosti – prelije v vaše Srce, s tem pa se aktivira vaša resnična strast, moč in kreativnost. Aktivirana zvezda Regulus, je zdaj kot leča, ki vaše življenje postavlja na pot vašega Resničnega srca.

Ko boste resnično odprli svoje Srce, se boste povezali z Resnično Modrostjo.

8. avgusta se povežeta kodi naše in galaktične DNK, saj predstavlja 8-8 Portal nesKončnosti. Gre za prehod, ki bo odprl pretok energij iz Njegovega Srca, centralnega Sonca, v Srce planeta in vseh nas. Ta prehod bo višek poravnave z energijo Siriusa in njegovega vpliva. Ker predstavlja število 8 izObilje, Moč in neskončno Manifestacijo vsega, kar si želite, je to dan, ko se najlažje aktivirajo speče kode vaše duhovne božanske esence, ki je v vas. 888 je sekvenca obilja, prosperitete in predstavlja kozmično poroko med »Nebom in Zemljo«.

Pomembno je, da zaVestno Kreirate iz Srca.

Pred vami je torej intenziven čas, ko se speče vsebine znotraj vas Prebujajo. 8. avgusta, je torej dan, ko se ponovno odpirajo Zvezdna vrata 8:8:8, ozvezdja Leva, ta pa bodo aktivirala naslednjo stopnjo spečih kodov staroDavnih Resnic, tako na Zemlji kot med zvezdami. Hkrati, pa se s tem tudi doKončno zaključuje na tem nivoju karma in vzorci, ki se s tem raztapljajo. Proces bo prav letos doživel višek, na isti dan v lanskem letu, pa se je proces začel. Zdaj bo zavedanje na celični in zvezdni ravni prineslo aktivacijo zapisov podzavesti na vseh planetih in zvezdah v vesolju. Energija boginje Izis in Anubis, ki vlada v obdobju od 25. julija do 28. avgusta, bosta pomagali pri tem prehodu,…

“… ko se boste soočali s svojimi sencami in spečimi vsebinami znotraj vas.

Vse to seveda se bo kazalo skozi odnose vseh vrst,
kjer boste imeli lekcije in preIzkušnje…”

Ne pozabite, da je vodilo avgusta Obešenec, ki vas bo soočil z vsemi vzorci, odnosi preteklosti in neustreznimi odzivanji. Ja maske bodo padle.

Še posebej pomemben dan v mesecu avgustu je 11. avgust, saj je to čas, ko se aktivira faza meteoritskega dežja – ki ga boste lahko opazovali skozi utrinke na nebu… Zemlja gre namreč v tem času vsako leto skozi meteoritski pas in tako bo tudi letos na Zemljo pritekala velika količina meteoritskega železa.

S tem pa se aktivira čas, da ponovno nastavite svoj notranji kompas.

Najsvetlejša zvezda na nočnem nebu je Sirius ali kot so jo imenovali Egipčani Sothis. To pa je tudi zvezda, ki je povezava z boginjo Izis/Isis. Prav vzhajajoča zvezda Sirius je bila za Egipčane veliki praznik, ki so ga slavili kot »Njen Prihod«… prihod boginje Izis, velike svečenice, mojstrice magije in kreatorke življenja… Pozdravite Jo tudi vi… »Prihod Sopdet«… Levja vrata odpirajo povezavo z »ozvezdjem Leva« in Siriusom, kar na Zemlji pooseblja Sfinga – ta predstavlja kozmični čas, kozmično uro. Smer v katero je usmerjen njen pogled (Sfinge Leva v Gizi, Egipt), je v smeri vzhajajočega Siriusa. Prav zato bodite v dnevih pred in na dan, ko se aktivira v polnosti portal 888 Zavestni, Prisotni in Budni… saj bo čas manifestacije, za te Nove božanske energije Velike svečenice Izis.

To bo dan, ko lahko vdahnete življenje tam, kjer ga ni bilo.

Skozi dve veličastni arhetipski energiji, ki se bosta v avgustu znova aktivirali – 8.8. boginja Izis in 15.8. Marija Magdalena – si lahko, ko se z njima povežete, skreirate Resnično partnerstvo, kot si ga v svojem Srcu želite. Namera naj bo iz Srca.

V avgustu smo v vidiku arhetipa Obešenca… ki bo mnogim snela maske in pokazali se boso vsi vzorci preteklosti, ki ne služijo več. 15. avgust, je dan posvečen materi Mariji, ko vas njena energija pozdravlja in pomaga poZdraviti skozi Hvaležnost vaše karmične rane, Njena Prisotnost pa vam daje lahko Moč, za odpiranje dušnemu partnerstvu. Oba vidika, tako Marije, kot Marije Magdalene… bosta v tem času izjemnega pomena, saj bo obdobje povezano tudi z Odločitvami, kar se tiše starševstva. Tudi Marijina energija bo v temu mesecu zelo močno prisotna, saj vam bo pomagala pri zdravljenju globokih ran in občutkov Krivde, ki bodo vreli iz globin…

“… ta čas bi vam znal tako prinesti energije za poMoč pri Izbiri Resničnega
dušnega partnerstva, kako pri vzgoji otrok in starševstvu…”

Prihajajoči val svetlobe bo ponovno učinkovito reKalibriral/preUmerjal planetarne frekvence za višje ravni zavesti našega planeta. To pomeni, seveda, da se bodo stare tretje-dimenzionalne »Iluzije« še naprej sesuvale in se poRušile. Tistim, ki se še držijo tretje dimenzionalne zavesti, se bo to zdelo, kot da Kaos skozi norost bruha ven od vsePovsod.

Pomembno bo, da ste Prisotni v Trenutku,
sicer boste obČutili skozi odnose,
da bi ti ali vi, lahko postajali Vse
bolj paranoični, duševno zmedeni, jezni in obupani.

Tistim, ki lahko Vidite in Čutite z višjo zavestjo, se bo to zdelo, kot da se pojavlja nova jutranja zarja in vstaja Nov način življenja, kar seveda je Resnica.

Poglejmo še, kaj lahko še pričakujete? Ključna beseda poletja bo »intenzivnost«. Vse se bo lahko zdelo zelo intenzivno, vse do te mere, da se bo zdelo nad-Resnično. V vaših osebnih življenjih… karkoli še ostaja karkoli od vaše stare, tretje-dimenzionalne zavesti, bo potrebno odstraniti in nadomestiti z nečem na višjih vibracijah. To bi lahko bilo težko, če boSte čustveno še vedno navezani na Stare energije in zapise, ki so v vas. Te se bodo kazale skozi vaše partnerske odnose, zato vam bo še toliko težje. Kakorkoli že, …

“Če enostavno Odpustite in Dopustite spremembe,
potem bi bile te lahko dosežene z minimalnimi motnjami in stiskami.”

Ne pozabite, pred vami je mesec uvidov v vaše najbolj intimne dele življenja; v partnerstvo, v finance in vaše najbolj sKrite dele vas. Vaše dojemanje vrednot bo zdaj na preizkušnji. Kakšne so in če »sploh so«? Zato ponovno zaključujem z vprašanjem, ki sem ga izpostavila že v tekstu, ki ste ga prebrali: Kaj je resnično vredno vam?

Meni je moje vodilo v življenju, ki mu zvesta sledim… »da hodim po svoji poti z Ljubeznijo in delam iz Srca… v Resničnosti vsega, tukaj in zdaj.« Pa vam?

17. avgusta pa se, kot zadnji, v retrogradno gibanje obrne še planet Uran.

Pod velikim vprašajem bo svoboda.

Uran je planet, ki simbolizira svobodo ter prinaša nenadne spremembe. Je upornik in revolucionar. Predstavlja genijalni um, nepredvidljivost, prinaša presenečenja, inovacije, radikalne spremembe in predstavlja razmišljanje izven meja.

Ko bo Uran v retrogradni fazi se bodo stvari upočasnile, povezale vas bodo s preteklostjo in nedokončanimi dolgovi, zato lahko v tem času stopijo v ospredje družinski odnosi ter različni dolgovi iz preteklosti.

Retrogradni Uran želi, da postanete resnični, se spopadete s svojimi strahovi ter popravite vse, kar ne deluje zato, da lahko postanete, kar si želite; tako na osebni kot na globalni ravni. Pod drobnogledom bodo vsi neharmonični odnosi, ki jih boste morali bodisi urediti ali prekiniti, enako službe, v katerih ste nesrečni, pod drobnogledom bo vaš dom, predvsem okolje, za katerega se morda izkaže, da ni več pravo za vas, ker vas ne podpira in navsezadnje, bi lahko kar nekaj ljudi odšlo iz vašega življenja.

Prekinite, odpustite, pobotajte se, zamenjajte, preselite se… samo premaknite se za božjo voljo!

Ne čakajte, da »mine«, ker ne bo! Sistem v katerem smo bili, delovali in živeli se je zrušil, ga ni več. Zato se prebudite iz svojega milnatega mehurčka in začnite urejati, kar je ostalo, kar ni pa začnite graditi na novo. Karkoli je potrebno naredite, da dobite spet nazaj svojo svobodo, zato se znebite vsega, kar vas omejuje. Bodite iskreni in resnicoljubni glede tega, kaj si želite. Raziskujte, kaj za vas pomeni svobodo, kdaj se počutite zares svobodni in kaj vam to svobodo preprečuje; so to nezavedni vzorci v vas? Kateri? Katere misli vas uničujejo? Svoboda je bistvo življenja. Dovolite intuiciji, da vas vodi po poti. Vaša duša ve, kaj si želi, le um preveč analizira, zato utišajte ga.

Lahko bodo prišle spremembe nenadno, ker vas v te prisilijo okoliščine v katerih bi se ob koncu poletja in v jeseni znašli.

Pa vendar… Svobodo bo tista, ki bo zdaj bistvena, zato… spraševali se boste, koliko ste zares svobodni… predvsem bo svoboda govora tista, s katero se boste ukvarjali največ in ali lahko sploh poveste še na glas kaj mislite in si zares želite. Torej v drugi polovici poletja boste imeli dovolj časa, da razmislite, vidite in spoznate, zakaj niste svobodni.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem