Išči
Generic filters
vodnar
foto:horoscopemonthly.net

Astrološko Vodnarjevo sporočilo za 19.1.2017

Spremljaj objave: Gaia Asta
X

Spremljaj objave: Gaia Asta

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Mrzlo zimsko vreme se bo nadaljevalo, vodnar je najhladnejši mesec v letu, kar še ne pomeni, da je po drugi strani vodnar topel in pravičen in tako bo ta čas tudi primeren za negovanje vaše srčne kulture, pravilnih in zdravih odnosov.Vodnarjev čas, kjer potuje Sonce, prinaša nujne spremembe načina življenja, kajti človeštvo mora preusmeriti svojo uničevalno energijo, sicer bo v generaciji ali dveh že najbolj ogrožena vrsta med vsemi, spremembe pa se začnejo pri vsakem posamezniku.Vegetarijanstvo in veganstvo je ena od pomembnih prehranskih kultur, ki jih bomo morali sprejeti, saj je živalska industrija preveč potratna, v vidikih energije, rabe prostora in pitne vode. Svoj način življenja moramo vrednotiti globalno in se truditi k energijsko čim manj obremenjujočemu življenjskemu slogu. Prav vodnarjev čas nam nudi možnost sprememb in globljih razmislekov o globalni družbi in stanju eko sistema.Sonce je danes vstopilo v znamenje vodnarja, kar bo priklicalo zelo izrazito energijo vodnarja. Ta bo vsako leto bolj izrazita, saj smo že krepko vstopili v dobo vodnarja. To astrološko znamenje je in bo svetilnik v naslednjih dveh tisočletjih, gibljemo se namreč v njegovi dobi in prav vodnar je tisti, ki nam odstira skrivnosti življenja, obstoja vesolja večnosti in duhovnega razvoja. Zato bo vodnarjev mesec prinašal pomembne uvide, življenjske spremembe, odstiral bo globino ljubezni, pomena miru, sožitja, sodelovanja, ki izhaja iz notranjega miru in ljubečega občutka sožitja in humanosti. Predajte se energiji vodnarja in jo poskušajte čim bolj vživeti v svoje življenje. To obdobje je res zelo primerno za nove začetke, bodite pogumni, v kolikor ste nesrečni in ujeti, v nek krog prisile, naj vam vodnar pokaže pot spremembe. Sledite sebi, svojemu srcu, ljubezni in delajte tisto, v kar verjamete.

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved 23. 4. 2021: "Podivjana" energija Marsa

Astrološka napoved 23. 4. 2021: “Podivjana” energija Marsa

Astrološka napoved 22. 4. 2021

Astrološka napoved 22. 4. 2021

Astrološka napoved 19. 4. 2021

Astrološka napoved 19. 4. 2021

Končno izstop iz primeža t.i. kače časa

Končno izstop iz primeža t.i. kače časa

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem