Astrološke napovedi

Astrološko Vodnarjevo sporočilo za 19.1.2017

Mrzlo zimsko vreme se bo nadaljevalo, vodnar je najhladnejši mesec v letu, kar še ne pomeni, da je po drugi strani vodnar topel in pravičen in tako bo ta čas tudi primeren za negovanje vaše srčne kulture, pravilnih in zdravih odnosov.

Vodnarjev čas, kjer potuje Sonce, prinaša nujne spremembe načina življenja, kajti človeštvo mora preusmeriti svojo uničevalno energijo, sicer bo v generaciji ali dveh že najbolj ogrožena vrsta med vsemi, spremembe pa se začnejo pri vsakem posamezniku.

Vegetarijanstvo in veganstvo je ena od pomembnih prehranskih kultur, ki jih bomo morali sprejeti, saj je živalska industrija preveč potratna, v vidikih energije, rabe prostora in pitne vode. Svoj način življenja moramo vrednotiti globalno in se truditi k energijsko čim manj obremenjujočemu življenjskemu slogu. Prav vodnarjev čas nam nudi možnost sprememb in globljih razmislekov o globalni družbi in stanju eko sistema.

Sonce je danes vstopilo v znamenje vodnarja, kar bo priklicalo zelo izrazito energijo vodnarja. Ta bo vsako leto bolj izrazita, saj smo že krepko vstopili v dobo vodnarja. To astrološko znamenje je in bo svetilnik v naslednjih dveh tisočletjih, gibljemo se namreč v njegovi dobi in prav vodnar je tisti, ki nam odstira skrivnosti življenja, obstoja vesolja večnosti in duhovnega razvoja.
Zato bo vodnarjev mesec prinašal pomembne uvide, življenjske spremembe, odstiral bo globino ljubezni, pomena miru, sožitja, sodelovanja, ki izhaja iz notranjega miru in ljubečega občutka sožitja in humanosti.

Predajte se energiji vodnarja in jo poskušajte čim bolj vživeti v svoje življenje. To obdobje je res zelo primerno za nove začetke, bodite pogumni, v kolikor ste nesrečni in ujeti, v nek krog prisile, naj vam vodnar pokaže pot spremembe. Sledite sebi, svojemu srcu, ljubezni in delajte tisto, v kar verjamete.

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !