Razno

Aura-Soma®: Barve kot zavest

Aura-Soma® je sistem za nego z barvami, v katerem sta osrednjega pomena duhovni razvoj in razmerje med energijo in zavestjo, namenjen pa je uglasitvi s pravim jazom in premikom v energijskem sistemu ter zavedanju.

Utemeljiteljici in izumiteljici Aura-Soma® Vicky Wall se je v avtobiografiji z naslovom »The Mirror and the Miracle« (Zrcalo in čudež) o jeziku, ki ga govorijo barve, zapisalo naslednje:

»Barve so zrcalo, v katerem lahko čisto vsak od nas prepozna svojo resnico; zrcalo, v katerem se porajajo in razgrinjajo tisti globlji aspekti človeške intuicije in modrosti, same srčike človeške duše, čudeža z veliko začetnico, ki je čisto vsak od nas.«

Barve, brez katerih ni temeljnega reda celotnega univerzuma, so jezik, ki »razvozla jezik« narave, vsa tista aura somamnožica sporočil, ki nas nagovarjajo na različnih ravneh človeškega izkustva. Tisti jezik, ki se odraža in ki ga razumemo po besedah, ki prihajajo iz naših ust, in barvah, po katerih najraje segamo v svojem vsakdanu, jezik, ki je kot seme vsajeno v vsako človeško bitje.

 

Posamezne barve so očitno povezane z različnimi vidiki življenja. Če si pogledamo pobliže predmete, ki jih krasi isti odtenek, bomo opazili, kako med seboj sozvanjajo in kako lahko ravno preko barv povezujemo različne predmete med seboj. Barve tudi usmerjajo na evolucijsko popotovanje, na katero se je duša podala, in predstavljajo manifestacijo človekove zavesti. Že Goetheju se je utrnila misel: »Tako znotraj, tako zunaj«, kar pomeni, da naše potrebe niso ločene od tega, kar mi kot ljudje smo.

Zavest, ki se manifestira v vsemogočih zaznavah in védenjih, zaznava, k čemu smo poklicani. Na delu je aura soma 1vsakič, ko se nečesa zavedate. Ko se zavedate, lahko pridobite znanje, lahko »spoznate sebe«, na lastni koži občutite, čemur pravimo obstoj v svoji čistosti, jasno vam je, kakšni potenciali tičijo v vas.

»Naj vas korak zanese v dragulje, ki so pred vašim obličjem. Govorijo svoj jezik, naučite se ga. Ti dragulji so knjiga sama po sebi; preberite jo in védite, da so nenazadnje zrcalo pred vami, in vaše zrcalo ni nič drugega kot – čudež.« Vicky Wall

Preko barv prepoznavamo osebnostne vzorce, kvalitete in sposobnosti svoje duše. Barve so zavest, bitje, ki nam spregovori v univerzalnem jeziku, ki nam je v oporo na popotovanju, katerega končni cilj smo mi sami. Ker med barvami in zavestjo lahko potegnemo enačaj, so barve, ki so vam najbolj drage, vi sami – kar in kdor ste.

Sistem Aura-Soma® je v oporo zavesti in ji je kot zrcalo ne samo z barvami, ampak tudi z energijami aura soma 2treh kraljestev, ki jih poznamo v naravi: kraljestva mineralov (t.j. dragih kamnov in kristalov), kraljestva rastlin (t.j. zelišč, dreves in delov rastlin) in človeškega kraljestva, kjer vladajo osnovne barve (ang. hues). Ko med seboj povežemo energije vseh omenjenih kraljestev, postane očitno, kako zelo Aura-Soma® zrcali potenciale barv, ki so odraz človeške zavesti.

Barvna olja v stekleničkah Ekvilibrium, ki predstavljajo osrednji del sistema, pomandri, kvintesence, barvne esence in drugi sorodni izdelki pomagajo vzpostaviti ravnovesje in dobro počutje celotnega bitja. Predvsem pa naj bi se z njimi močneje zavedali sebe in se bolj duhovno prebudili.

V izbranih barvah se vedno odražajo potrebe, ki jih imate vi kot posameznik, ko pa »razvozlate«, kaj vam v osnovi želijo povedati, tudi lažje spoznate svoje resnične potenciale. Prav zato za naš glavni moto velja, da “si barve, ki jih izbereš”: t.j. da se v barvah, ki jih izberemo, zrcalijo potrebe, ki se skrivajo v vsakomur od nas in ki jih barve pomagajo prepoznati na globlji ravni.

V čem pa tiči največji potencial sistema? aura soma 3

Z izdelki in usposabljanji se nam odpirajo kanali komunikacije med jazom in dušo, izbrane barve pomagajo do obisti razumeti, kakšno popotovanje ima duša že za seboj, in prinašajo uvide, s katerimi kot človek zaživimo v vsej svoji moči.

Ključno je izbrati štiri stekleničke iz serije stekleničk Ekvilibrium z očmi, ki so vrata v dušo. Tako boste sčasoma prepoznali tudi svojo barvno kodo. Barvna koda se razlikuje od človeka do človeka in določa namero in popotovanje duše v okviru različnih izkušenj, ki ji pridejo na pot v življenju.

Aura-Soma® je barva in barva je zrcalo, v katerem odseva zavest.

Ko delamo z barvami, delamo pravzaprav s svojo zavestjo in prebujamo največje potenciale v nas samih.

Tagi
Pokaži več

Notranja Svetloba

Odpiranje in razvijanje intuicije, kristaloterapija, duhovna rast, angeli, vnebovzeti mojstri, samorogi, vile…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !