Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Avgust je za leto 2017 prelomen mesec – Napoved za avgust

napoved za avg
foto:pixabay.com
Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Odprejo se Siriusova zvezdna vrata, v retrogradno gibanje se obrne Merkur, prav tako se nahajajo v tem položaju še planetarni vladarji globoko nezavednega; planet karme in učenja Saturn, prinašalec sprememb in revolucije Uran, vladar sanj in iluzij Neptun ter varuh podzemlja in planet transformacije, Pluton.Prav Uran ima zdaj še kako veliko vlogo, saj bo v času luninega mrka vladal na 28 stopinji Ovna. Na tej isti stopinji, bo v znamenju Leva mrk, ki bo aktiviral vaše rojstne planetarne pozicije in pričakujete lahko velike spremembe v svojem življenju, ki se bodo zgodile v roku pol leta. Ta lahko nekatere za vas aktualne stvari v vašem življenju zaradi spleta okoliščin, prekine čez noč ali prinese »plan Ž«.

Vsa energija bo v mesecu avgustu obrnjena navznoter.

Vsako leto se, ob vstopu v mesec žetve, zgodi faza najmočnejšega premika, ki je povezana z vzhajajočo zvezdo Sirius. Ko Sonce vstopi v znamenje Leva, vstopi v svoj »dom«. Tako s 23. julijem, ko nastopi vladavina znamenja Leva, oznani fazo realizacije, žetve in uspeha. V tem obdobju se bo marsikaj v vašem življenju izkazalo tako kot je, saj vas zdaj življenje postavi v center.
Če ste uspešno vlagali svojo energijo, lahko zdaj, skozi spremembo, pričakujete velik napredek in razcvet. V nasprotnem primeru se boste soočali z obdobjem, kjer boste obkroženi z eno samo izgubo in dramo.

Zvezda Sirius in otvoritev Levjih vrat

V zadnjem tednu meseca julija se je tako začela faza, ko se vse kozmične energije najmočneje integrirajo na Zemljo. Prav 31. julij je dan, ko zvezda Sirius, ponovno po 75 dneh vzide pred Soncem. Dan prej, pa se poravna še z Merkurjem. Ta konfiguracija prinaša zelo aktivno povezavo in komunikacijo med Nebesi/Nebom in Zemljo. Za Sirius pravimo tudi, da je duhovno Sonce. Ta ob otvoritvi portala 8-8, ki se odpre v začetku avgusta, prinaša val božanske Ljubezni, Svetlobe in Modrosti na Zemljo. Takrat je tudi zvezda Sirius poravnana s Soncem in tudi vidna.Prihaja faza kreacije… zato res mislite na to, kaj boste imeli v svojih mislih… »kakor zgoraj, tako spodaj«… kar boste razmišljali v glavi, to boste kreirali v naslednjih mesecih v svojem življenju.

Zdaj se odprejo »Levja zvezdna vrata«, mačje energije ozvezdja Sirius.

Sirius začne vzhajati, kot sem omenila, 31. julija, viden pa bo ponovno, 7. avgusta, ko se poravna skupaj s Soncem, dan prej, pa še z zvezdo Regulus. Tako se na Zemljo zlije val zelo intenzivne energije, ta močan vpliv, pa je prisoten približno dva tedna. Prav te prihajajoče galaktične energije ojačajo proces Spremembe in s tem pospešijo priTok novih svetlobnih kod Novega leta… z drugimi besedami, ko se bodo odprla vrata Novih Priložnosti, je Sprememba v vašem svetu hitra in občutna in zares daleč vseobsegajoča. Ta prehod so v stari egipčanski v tradiciji imenovali tudi Atlantidsko-egipčansko-siriusovo novo Leto. Vstopili bomo pod okrilje boginje Izis.Zvezda Regulus, najpomembnejša in najsvetlejša zvezda, ki leži v osrčju ozvezdja Leva je zelo pomembna. Ta poravnava, ki se zgodi vsako leto, omogoči, da se skozi portal v tem času naredi direktna energetska povezava z modrostjo Siriusa. Naj omenim, da je za stare egipčane in veliko bolj napredne civilizacije, ki so obstajale pred nami, veljala Sirius, kot zvezda Iniciacije. Ko se Sonce poravna z zvezdo Regulus, je ta kot leča, skozi katero steče svetloba. Regulus pa je zvezda, ki zbira vso svetlobo Siriusa in jo tako usmerja v našem sončnem sistemu do nas, skozi ozvezdje Leva. Lev je znamenje, ki je arhetipsko povezano s srcem, srčnostjo, kraljevskim, kreativnostjo in pogumom. Prav ta spoj omogoča, da se svetloba Siriusa – modrosti – prelije v vaše Srce, s tem pa se aktivira vaša resnična strast, moč in kreativnost.

Aktivirana zvezda Regulus, je kot leča, ki vaše življenje postavlja na pot vašega Resničnega srca.

8. avgusta se povežeta kodi naše in galaktične DNK, saj predstavlja 8-8 Portal nesKončnosti. Gre za prehod, ki bo odprl pretok energij iz Njegovega Srca, centralnega Sonca, v Srce planeta in vseh nas. Ta prehod bo višek poravnave z energijo Siriusa in njegovega vpliva.
Ker predstavlja število 8 izObilje, Moč in neskončno Manifestacijo vsega, kar si želite, je to dan, ko se najlažje aktivirajo speče kode vaše duhovne božanske esence, ki je v vas. Na ta dan se lahko povežete skozi priprošnje z boginjo Izis, ki je podpora za manifestacijo vaša božanske narave.
To je dan, ko se aktivirajo vaši uspavani potenciali in darovi, je dan za »spominjanje« kdo v resnici ste in kakšna je vaša naloga tukaj. Boginja Izis je boginja notranjega vpogleda in tista, ki »vdihne Novo«… zato namenite priprošnje njej.

Ko boste resnično odprli svoje Srce, se boste povezali z Resnično Modrostjo.

Pred vrati je cikel velike spremembe, ki bo sprožil, da boste na svoje vrednote, skozi novo sprejemajočo kreativnost, gledali popolnoma drugače. Pomembno vlogo bo odigral tudi mrk. Ta se bo odvil na 28 stopinji Leva in sprožil karmično os Lev – Vodnar, ki bo v aktivni proces spravila vse stare, speče, potisnjene in uspavane vsebine iz daljnega leta 1999. Ja, mrk bo prinesel na plan vsebine, za katere ste mislili, da so že mimo… lahko se vam celo ponovijo, če lekcij niste predelali, lahko pa se nekatere stvari, ki so se takrat začele v vašem življenju, zdaj zaključijo ali pa lahko dobijo svoj končni epilog. Globalno gledano, bi lahko določene vsebine iz »kraljevih voda« privrele in prinesle na dan Resnico. V daljnem letu 1999 je bila takrat aktualna tema o Princesi Diani… in saga bi zdaj lahko dobila svoj končni epilog. Morda bodo spreGovorili o resnici njeni, njej najdražji… Vse, kar se vam bo dogajalo, tako v vas in okoli vas, lahko sami doživite, kot neko vrsto katarze, ki bo nujno potrebna, da se boste lahko premaknili v življenju naprej.Zdaj boste na odru življenja stali vi… Resnični, takšni, kot ste in če, vas vodi močan ego, potem se pripravite na padec v podzemlje, kjer se boste soočali z vsebinami iz svoje preteklosti. Se spomnite, kaj sem pisala v prejšnjem mesecu o pravici in resničnosti?No, tudi vas bo Resnica našla. Videli jo boste s svojimi notranjimi očmi… zato, Glejte s Srcem.Vstopamo v mesec vladavine arhetipa Puščavnika, ki je simbol prehoda. Zdaj se bo dobro posvetiti nedokončanim zadevam, rešiti tako stare kot tudi nove zadeve. Najverjetneje ste od zadnjih dveh mesecih dobesedno izmučeni in si boste zaželeli umika, tišine in časa za globok razmislek.Pred vami se odpira čas za urejanje stvari, posvečanje podrobnostim in opuščanje vsega tistega kar ste prerasli.Arhetip Puščavnika nosi vibracijo števila 9, zato boste v tem številu dokončevali ali začenjali nove podvige.Pozorni bodite na 9-ega v mesecu, 9 dan od določene situacije lahko dobite odgovor; 9 dni, tednov, mesecev ali 9 mesec – september. Energija vas podpira in dober čas bo za izražanje z ročnimi umetnostmi. V teh nekaj tednih vas lahko soljudje prosijo za navdih ali spodbudo ali pa vas bi lahko dojemali kot vodnika… kar pa bo najbolj verjetno pa… da si boste zaželeli le miru in samote. In prav je tako.

Avgust bo mesec, ki bo mnogim izmed vas prinesel konec starega, da se bo novo lahko začelo.

Nove priložnosti vam bodo lahko ponujali pomembni starejši moški ali ljudje rojeni v znamenju Device ali tisti, ki imajo to znamenje poudarjeno v horoskopu. Sploh vsi rojeni v znamenju Device ali Ribe… če ste v lanskem septembru dobro in pametno zastavili novo pot, potem boste zdaj v tem ciklu želi, sicer se lahko pripravite na popoln zlom in začeti boste morali ponovno. Znova. Od začetka. Delovno bo, urejali boste sebe, poslovno pot, odnose in svoje življenje. Ker bo ta mesec obdobje čistih vrednot, pomeni, da boste mogoče čutili potrebo po resničnem pomenu in vsebini v medsebojnih odnosih, sicer boste raje živeli sami ali se odmaknili vase, ker boste čutili močno potrebo po tišini in samoti, da bi lahko premislili o tistem kar ste začeli. Tudi poslovno boste lahko začeli razmišljati o tem, da se ena vrata niso zaprla kar tako, ampak z razlogom, da lahko zdaj res dobro zamislite nad svojimi koraki, razmislite in se ponovno odLočite.
Mogoče te zanima  7 značilnosti zavestnega partnerstva

V tem mesecu se nikakor ne lotevate novih poslovnih podvigov, ne podpisujete ničesar kar je za vas življenjsko pomembnega.

Sicer pa… preverite lanski september, leto 2014, leto 2007 in 1999… vsa ta obdobja so vaši mejniki, ki so kazalci in skupni imenovalec vsega, kar se vam dogaja zdaj. Brzdajte svoj ego, ne delajte brezglave odločitve. Zdaj bo veliko bolje, da odprete vsa svoja čutila, srce in res začutite, kaj si res želite, kje je vaša pot in naslednji koraki, ki jih boste v skladu z Njo začeli hoditi. Če niste res prepričani, si preprosto, dajte čas in počakajte še malo. Hitite počasi. Vsekakor pa, ne delujte iz Ega… uporabite Modrost in poČakajte. Zdaj je čas opazovanja, bilance in zaključevanja.Morda ne boste najbolj zgovorni, v vas pa se bo povečala tudi skrb za zdravje, prehrano in higieno. Puščavnik je tudi simbol za Devico, zato bodo v tem obdobju prišle v ospredje karakteristike Device. Naredite kaj za svoje telo. Razstrupite se ali naredite post. Predvsem pa, najdite mir in se res posvetite sebi, kajti odpočiti se morate tudi od vseh svojih misli in planiranj. Naj vam namignem… ne plan A, ne plan B ne bosta delovala, pride plan Ž… zato, počakajte!
Avgust, bo prelomen, kajti morali boste ubrati resnično Novo pot v svojem življenju. Obrnili boste list in začeli znova, na Novo. A tokrat, boste začeli s povsem novo knjigo. Pred vami se bo odprlo Novo življenje.
To pomeni, da boste zelo delovni, dosledni, kritični, analitični, skrbni in celo pretirano metodični. Ker se vse to ne bo videlo navzven, kot zunanja manifestacija, bo to najverjetneje notranje delo na sebi.Odmaknite se. Vzemite si čas, čas bo zdaj vaš zaveznik. Ne delajte brezglavih odločitev, ki vas lahko veliko stanejo in ponovno spravijo na kolena…Če res ne boste stoodstotno prepričani v situacijo, posel ali odnos… je bolje, da ne pristanete na sporazumevanje ali vodenje. To velja za vsa področja, kjer nimate izkušenj. Nikakor pa, ne pogrevajte starih juh ali še slabše, oživljajte, kar je že davno propadlo.

V avgustu bo drugi obrat Merkurja v retrogradno gibanje.

Od 12. avgusta (Devica) do 5. septembra 2017 (Lev), bo faza, ki ni primerna, da delate nove korake v življenju. V letu 2017 je retrogradni Merkur v zemeljskih in ognjenih znamenjih, kar kaže, da so v tem času, ko je retrogradna faza aktivna, vaše misli pod vplivom hrepenenj, verovanj, upanj, pričakovanj in vizij, ki so usmerjene v prihodnost.Za lažjo predstavo, malce prevrtite film, ki se vam je vrtel v začetku leta… Vse do 8. januarja je bil retrogradni Merkur v znamenju Strelca. Veščini govorjenja in razmišljanja sta se izražali na impulziven, entuziastičen in goreč način. Takrat ste že slutili, da nekaj ne bo čisto tako, kot ste si zadali… pa vendar, ste se lahko znašli v situaciji, ko ste bili preveč dramatični ali celo preveč zavzeti v svojem že skoraj rahlo fanatičnem načinu zagovarjanja svojega takratnega stališča.Naslednji obrat v tem letu, je bil od 9. aprila do 3. maja 2017. Začel se v Biku in se nato nadaljeval v Ovnu. Ko je bil v zemeljskemu znamenju so bile vaše misli pod vplivom praktičnih razmišljanj, ki so lahko pogosto bila obarvana s tradicionalnimi stališči. Veščine, govorjenja in razmišljanja so se v tej fazi manifestirale z vztrajnostjo in strpnostjo, opreznostjo in nujno konkretnostjo.Zdaj, v avgustu vam res svetujem, da bodite modri in da bodite res praktični. Če sam projekt ali dogovor, ki ste si ga zamislili nima konkretnih možnosti za realizacijo, potem počakajte, da vam tretji obrat prinese na plan podrobnosti, zakaj se stvari ne premaknejo v smeri, kot si želite sami. Tretji Merkurjev obrat bo od 3. decembra pa vse do 22. decembra 2017 (Strelec).

Faza Retrogradnega Merkurja in kaj je res pomembno

Vem ja, »pa spet isto piše«, si mislite. Ja, zato prosim upoštevajte, da… lahko imate super idejo, posel ali vizijo za naslednji korak v odnosih… a kozmična energija vas zdaj ne podpira!!! Zato počakajte, da vaš projekt, odnos ali naslednji korak ugleda zeleno luč na obzorju in energetsko čistino.Prav v obdobju retrogradnega Merkurja pogosto prihaja do tega, da stvari ne vidite v pravi sliki, veliko je nasprotovanj, zastojev in nesporazumov. Prav iz tega razloga, je pomembno vedeti, da se dogovori, ki bi bili sklenjeni v času njegove vladavine, po navadi izkažejo kot nestvarni, nejasni ali pomanjkljivi ter zahtevajo kasneje ponovno ukvarjanje z njimi. Če res ni nujno, ne potujte v tem obdobju, saj se lahko sproži cel kup nepredvidljivih situacij, naravnih nesreč, nenadnih odpovedi, nevšečnosti in zapletov pri dogovorih, zato raje ta čas izkoristite za delo na sebi, duhovno rast in učenje.Idealen čas faze retrogradnega Merkurja je za inventuro, pospravljanje pisalne mize, omar in revizijo vašega delovanja. V temu obdobju lahko opravite tudi dela, s katerim ste v zaostanku, dokončate nezaključene projekte ali šolanja, čas je za obnavljanje dogovorov in projektov. Celotno obdobje bo bolj namenjeno za prodajo rabljenih stvari, kot pa za nakup novih.Ne podpisujte pogodb in vsekakor se ne dogovarjajte za nove projekte, ker boste na koncu lahko razočarani, ker iz vsega skupaj, razen megle, praznih obljub in zapletov ne bo nič ali pa se boste ob vnovični retrogradni fazi, ki bo v decembru, ponovno ukvarjali z isto temo.Ko je Merkur retrograden, se začne obdobje manjše »zmešnjave«, saj se lahko dogaja vse »nemogoče«. Prav to »zmešnjavo« bo podpirala še energija mrkov, ki prinaša energijo preUsmeritve. Lahko pričakujete tudi kakšne nenadne intervencije pri vseh inovativnih projektih, težave z omrežji, komunikacijsko infrastrukturo in internetne prekinitve, lahko se bodo stresala tla in bili izbruhi vseh vrst, zaradi okoliščin, ki se bodo pojavile zelo nenadno, nepričakovano in predvsem kot velik šok. Kasneje boste videli, da je vse to maralo biti zato, da se bodo nekatere stvari kasneje pokazale v povsem pravi in novi luči.Mrki so prinašalci sprememb, saj vas odločno opomnijo na vse, česar v življenju niste uredili. Lunin mrk delni 7.8.2017 ob 20:21 (Sonce v Levu, Luna v Vodnarju) Sončev mrk popolni 21.8.2017 ob 20:27 (Sonce, Luna v Levu)

Ob mrku se bo aktivirala os Lev – Vodnar in na pladnju se bo znašel: moj »Jaz« in moj, »socialni, družbeni Jaz«

Prinašajo tako začetke, kot tudi konce življenjskih obdobij. Vsako leto se zgodijo štirje mrki. Ti vedno delujejo v parih, ki si sledijo s 14 dnevnim razmikom – Sončni in Lunin – ki je najprej v enem, čez pol leta, pa v drugem, nasprotnem znamenju zodiaka. So sprožilci karmične osi, ki nam omogoča, da se na poti svoje usode premaknemo v skladu svoje darme – poslanstva. Znamenji na karmični osi, pokažeta dinamiko in temo 18 mesečne faze, s čim se bomo ukvarjali, kakšna bo tema in kaj nam ta prinaša. Prisilijo nas, da spremenimo svojo smer v življenju. Če smo na napačnih tirih, nas dobesedno iztirijo, samo zato, da se lahko vrnemo na pravo, za nas ustrezno smer.
Mogoče te zanima  Astrološka napoved: 20. maja vstopi Sonce v Dvojčka

Pomembno, da veste…

Mrki že od nekdaj napovedujejo naravne katastrofe, nepredvidene dogodke, neverjetna »naključja«, velike nesreče in nesreče v zelo nenavadnih okoliščinah, požare, poplave, potrese, nemire, lahko celo pretepe, škandale, umore…Sami mrki niso ugodno obdobje za pomembne projekte in dejavnosti. Ne pozabite, da tudi vladar meseca, niti druge planetarne konfiguracije ne prizanašajo, saj je mesec zaključevana. Sploh komunikacija bo pod velikim vprašajem, računalniške povezave in telekomunikacija, prometne zemeljske in zračne povezave,… skratka, povezave vseh vrst bodo zdaj zaznamovale zamude, lahko prepozna opozorila ali napačno prejete informacije in podatki, ki bodo zmedo med ljudmi in v okolju naredili še bolj konfuzno in kaotično. Retrogradni Merkur bo vse to dal na potenco.Mrki delujejo ciklično in vzajemno. To pomeni, da prvi mrk v nizu osvetli nepredelano temo ali življenjsko področje (v tem letu je bil v februarju). Ta v februarju letos, vam je prinesel na plan temo, s katero se zdaj pol leta ukvarjate, mrk v avgustu, pa bo prinesel rezultat oziroma zaključek tega procesa. Odvisno je, kje imate vi, v svoji rojstni karti kakšen planet in na kateri stopinji, saj stopinja kaže, kdaj in kateri mrk je »sprožilec« vaše vsebine s katero se boste ukvarjali. Vsi, ki imate svoje rojstno Sonca, Luno, ascendent, Venero, Mars ali osi rojstne karte, v znamenju Lev – Vodnar… vi boste pod močnim drobnogledom, saj se za vas od februarja dalje začenja 18 mesečno obdobje transformacije. Za vse Device in Ribe, pa bo čas realizacije…Pri Luninem mrku, ki bo 7. avgusta, bo Zemlja med Luno in Soncem. Ta prinaša preteklost v sedanjost in pomeni, da nekaj iz preteklosti tudi zaključite ter dokončate, lahko pa tudi žanjete na račun vašega preteklega truda. Vse kar dobite v času luninega mrka, je zasluga preteklega dela. Ta faza vam lahko tudi sname rožnata očala in vidite ljudi, situacije in odnose v svoji pravi luči. Vse kar se v tej fazi zaključi se zares konča, poti nazaj ni več. Pri Sončnem mrku, ki bo 21. avgusta, pa bo Luna med Soncem in Zemljo in zakrilo jo bo Sonce. Ta prinaša energijo prihodnosti v sedanjost in možnost realizacije – nove začetke, ali pa vas preusmeri na drugo pot.Mrk, v mesecu avgustu 2017, bo prinesel neko resnico na dan, na katero je svet čakal – vezano na »kraljevsko temo«, vse kar je bilo prikrito, se bo pokazalo v prvi luči. Mrk v avgustu bo namreč v kraljevskem znamenju – v Levu!Če imate v svoji rojstni karti kakšen planet na 28 stopinji, katerega koli znamenja, bo za vas aktivirana pot usode…V svojem življenju boste lahko soočeni z vsebino iz daljnega leta 1999. Ta bi lahko ponovno izplavala na površje in v letu 2017, dobila svoj epilog.

Mrki – čas, »ko nič ni jasno in vse je skrito«

Pomembno je, kam vam pade mrk v vašo rojstno karto, v katerih hišah bo deloval, saj te kažejo področje v vašem življenju in temo.

Kaj bo ključno za vašo sedanjost in prihodnost?

Znamenje Leva prinaša darmični princip, ki kaže česa se boste v naslednjem 18-mesečnem ciklu učili v kolektivnem smislu. Cikel se je začel v febraurju. Razviti se učite srčnost, ponos, dostojanstvo, kreativnost, blišč, moč notranje obvladanosti individualnost, očetovstvo, velikodušnost, neodvisnost od drugih, velikopoteznost, optimizem instinktivno dojemanje, moč osebne volje in motivacije, vzpostavitev osebne avtoritete, oblasti in nadzora. Predvsem bo zdaj aktivni proces pri vseh, ki imate ali se odločate za svoje lastne projekte… energija leta 2017, vas od pomladi dalje izjemno podpira k sami realizaciji. Čas bo, da se zanesete nase in poskrbite za svoje kreativne projekte… najvišji izraz kreativne energije, je spočetje in rojstvo otroka. Tako zna biti tudi to tema, s katero bi se v tem letu lahko ukvarjali.Na drugi strani, pa kaže znamenje Vodnarja na vzorce preteklosti, karmični princip, česa se moramo osvoboditi in kaj nas zdaj lahko slepi. Odvisnost od kolektivnega znanja, skupinske povezanosti, nagnjenosti k nespremenljivim idejam in principom, originalnosti in nenavadnosti, konstruktivni miselnosti in inovativnosti, sledenje kolektivnim resnicam in mnenjem ter množičnim prepričanjem, univerzalni volji in skupinski časti.Preverite v svojih rojstnih kartah, kje, na katerem področju imate aktivirano karmično os Lev – Vodnar in kakšna bo vaša lekcija: 1/7 hiša: aktivna je partnerska os, izziv bo delo na sebi in partnerskem odnosu 2/8 hiša: izziv bo na financah in skupnem premoženju, poskrbeti sam zase ali začeti vlagati in delovati »skupaj« v odnosu 3/9 hiša: teme in izzivi so lahko bližnje okolje, potovanje, izobraževanje, sorodniki, tujina 4/10 hiša: velike spremembe in izzivi na nivoju dom in kariera 5/11 hiša: izziv bodo kreativni projekti, otroci – lahko odločanje za njih, nove romance in flirti, želje, delo skozi skupine in organizacije 6/12 hiša: izziv na področju fizičnega in psihičnega zdravja, dela in duhovnosti
“Da bi prišli do realizacije željenega, boste morali delovati iz srca.”
Za konec pa… ciklus konca je del procesa, da začnete z novim. Tudi v naravi najdemo cikle, vključno s ciklusi, ki obstajajo v vaših življenjih. Vse stvari se spreminjajo in ko sprejmete te spremembe in tečete z njimi, vam obogatijo življenje in vaše življenjske izkušnje. Ni lahko, je pa vedno možnost, da pustite vse, kar vam jemlje energijo. Zdaj Izberite modrost.Sprememba je lahko strašna, a vedite, da le takrat, ko jo zares sprejmete, je mogoče novo življenje.Tudi narava bo pokazala svoje zobe, zato vzemite to kot opozorilo, da morate nekaj narediti tudi vi sami in začeti živeti bolj uravnoteženo, v skladu z naravo in okoljem, kjer ste. Ne upirajte se naravnim ciklom spremembe. Vedite, da če boste še naprej vztrajali na starih navadah, se v vas naseli mrtvilo, ki mu sledijo grenkoba, frustracija, strah in zaskrbljenost. Če pa tečete s spremembami samega sebe in vašega prostora v svetu, ostanete povezani z življenjem, naravo in samimi seboj.Zdaj je čas, da naredite bilanco in pogledate nazaj na cikluse svojega življenja. Ste obtičali? Se oklepate stvari, ki bi jih moral izpustiti? Se bojite premakniti v naslednjo fazo življenja? Morda je čas, da se ustavite, odmaknete od vsega, občutite strah in se vseeno pomaknete naprej.Morda pa je le čas, da sprejmete naravne cikluse življenja in se zaveste: kljub temu da boste morali izpustiti svojo staro identiteto in navade, kar je lahko strašljivo, boste našli veliko veselja, moči in modrosti, ko sprejmete novi ciklus, v katerega se premikate. Veste, ljudje se bojimo naše lastne smrtnosti, a ta strah vodi do mrtvila. Ko sprejmete svoje cikluse z veseljem in radostjo boste dobili nov občutek za življenje. Kaj pa žalost? Zdaj se je potrebno tudi žalovati nad starimi načini in jih pustiti za sabo. Odprite roke novemu življenju in možnostim, ki vas čakajo, ter se premaknite naprej v skladu svoje vizije z močjo, veseljem in modrostjo.To je vaš čas, da ste popolnoma odkriti do sebe. Preverite… Kaj vas v tem trenutku motivira? Ali živite resnično bistvo samih sebe ali se goljufate za življenje? Včasih je soočenje s svojo pravo motivacijo in samo utvaro strašno, a ko s tem opravite, se vam prava moč povrne. In predno res zaključim, še vprašanje: si morda lažete o nečem? No, zdaj je čas, da se iskreno soočite. 

Sprememba je v tem trenutku nujna in ta proces vas bo osvobodil lastnih verig.

Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

7 stvari, ki jih lahko naredite, da bo vaš otrok imel dobro samopodobo

7 stvari, ki jih lahko naredite, da bo vaš otrok imel dobro samopodobo

Numerološka napoved 14. 6. 2021

Numerološka napoved 14. 6. 2021

3 laži, ki vam preprečujejo, da bi dosegli uspeh

3 laži, ki vam preprečujejo, da bi dosegli uspeh

Numerološka napoved 13. 6. 2021

Numerološka napoved 13. 6. 2021

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem